Zıplanacak içerik

Featured Replies

Gönderi tarihi:

yatıcam,sabah kalkıcam sonra işe gene aynı gene aynı şeyler of :online2long:

• Cevaplar 3,1b
  • Görüntü 152,4b
  • Tarih
  • Son Cevap

Bu Başlıkta En Çok Gönderenler

Most Popular Posts

Gönderi tarihi:

amcaoglu internetten yaprak dökümünü izliyor bu bölümde necla ile oğuz öpüştü moralimiz sıfır o yüzden kendimize karışık kappi meyva suyu ısmarlıyacagız

Gönderi tarihi:

bu micheal jacksonun bir şempazesi varmış kaçırıp fidye istemeyi düşünüyorum 50 ytl az mı olur :P

Gönderi tarihi:

yatıcam :wassat:

Gönderi tarihi:

hele şükür

Gönderi tarihi:

iyi be ayda yılda bı vakıt bulup oyuna gırdık şuna bak,bıde şükredıyo..giriş çıkış mesai saatınızı verın denk gelmeyelim efendım lütfen cızgımızı bılelım :D

Gönderi tarihi:

valla haftaya askere gidiyom :D istedigin zaman gir buralar sana emanet :P bu hafta içinse saatim belli değil heran girebilirim :P

Gönderi tarihi:
valla haftaya askere gidiyom :D istedigin zaman gir buralar sana emanet :P bu hafta içinse saatim belli değil heran girebilirim :P

hadiya zavallı memetçikler,zavallı vatan :crying::P senın askerlık yapamaz raporun vardır yaw :P

Gönderi tarihi:
:P yok yaw özel görevle çağrıldım öğrencilerine zerre kadar faydası olmayan öğretmenlere eğitimcilik dersi vericem nasibine ne düşerse
Gönderi tarihi:

dizi izlicem...

Gönderi tarihi:

kamu maliyesi dersim var şimdi ona gircem :o:(:crying:

Gönderi tarihi:

az sonra istediğimi yapabilirim..ama ben koltuğa uzanıp keyf yapıcam

Gönderi tarihi:

Az sonra kızım beni öldürcek,üsttekini okudu ve hani bize börek diye boğazıma yapıştı :wacko::crying:

Gönderi tarihi:
Az sonra kızım beni öldürcek,üsttekini okudu ve hani bize börek diye boğazıma yapıştı :wacko::crying:

yarenle atla gel.. :D

Gönderi tarihi:

atla gelmesek uçakla gelsek hırpalanmayalım yollarda... :grin:

Gönderi tarihi:
atla gelmesek uçakla gelsek hırpalanmayalım yollarda... :grin:

atla gelmeniz konusunda israr edicem..zira burada hava alanı yuk.. :P helikopter olursa belki ;)

Gönderi tarihi:

Helikopterde olabilemez.

Hem çok gürültülü hem de binerken pervanesinin rüzgarından saçımbaşım bozulur :islik:

Gönderi tarihi:

az sonra ne yapıcağımı bende bilmiyorum :ermm:

Katılın Görüşlerinizi Paylaşın

Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için ŞİMDİ OTURUM AÇIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.

Misafir
Maalesef göndermek istediğiniz içerik izin vermediğimiz terimler içeriyor. Aşağıda belirginleştirdiğimiz terimleri lütfen tekrar düzenleyerek gönderiniz.
Bu başlığa cevap yaz

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.