Gönderi tarihi: 2 Aralık , 2007 17 yıl yatıcam,sabah kalkıcam sonra işe gene aynı gene aynı şeyler of
Gönderi tarihi: 4 Aralık , 2007 17 yıl amcaoglu internetten yaprak dökümünü izliyor bu bölümde necla ile oğuz öpüştü moralimiz sıfır o yüzden kendimize karışık kappi meyva suyu ısmarlıyacagız
Gönderi tarihi: 4 Aralık , 2007 17 yıl bu micheal jacksonun bir şempazesi varmış kaçırıp fidye istemeyi düşünüyorum 50 ytl az mı olur
Gönderi tarihi: 4 Aralık , 2007 17 yıl iyi be ayda yılda bı vakıt bulup oyuna gırdık şuna bak,bıde şükredıyo..giriş çıkış mesai saatınızı verın denk gelmeyelim efendım lütfen cızgımızı bılelım
Gönderi tarihi: 4 Aralık , 2007 17 yıl valla haftaya askere gidiyom istedigin zaman gir buralar sana emanet bu hafta içinse saatim belli değil heran girebilirim
Gönderi tarihi: 4 Aralık , 2007 17 yıl valla haftaya askere gidiyom istedigin zaman gir buralar sana emanet bu hafta içinse saatim belli değil heran girebilirim hadiya zavallı memetçikler,zavallı vatan senın askerlık yapamaz raporun vardır yaw
Gönderi tarihi: 4 Aralık , 2007 17 yıl yok yaw özel görevle çağrıldım öğrencilerine zerre kadar faydası olmayan öğretmenlere eğitimcilik dersi vericem nasibine ne düşerse
Gönderi tarihi: 6 Aralık , 2007 17 yıl az sonra istediğimi yapabilirim..ama ben koltuğa uzanıp keyf yapıcam
Gönderi tarihi: 6 Aralık , 2007 17 yıl Az sonra kızım beni öldürcek,üsttekini okudu ve hani bize börek diye boğazıma yapıştı
Gönderi tarihi: 6 Aralık , 2007 17 yıl Az sonra kızım beni öldürcek,üsttekini okudu ve hani bize börek diye boğazıma yapıştı yarenle atla gel..
Gönderi tarihi: 6 Aralık , 2007 17 yıl atla gelmesek uçakla gelsek hırpalanmayalım yollarda... atla gelmeniz konusunda israr edicem..zira burada hava alanı yuk.. helikopter olursa belki
Gönderi tarihi: 6 Aralık , 2007 17 yıl Helikopterde olabilemez. Hem çok gürültülü hem de binerken pervanesinin rüzgarından saçımbaşım bozulur
Gönderi tarihi: 7 Aralık , 2007 17 yıl Az sonra dışarı çıkacam yağmurda deli gibi dolaşıp zatürre olacam
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için ŞİMDİ OTURUM AÇIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.