Gönderi tarihi: 15 Eylül , 2007 17 yıl az sonra fırına tavayı veriyoruz bir sanat eseri kıymetindeki bu yemegi tüm forum sakinleriyle paylasıyorum
Gönderi tarihi: 15 Eylül , 2007 17 yıl çay suyu koydum çay demleycem,ama yanında bı gr ne bıuskuvı ne bişi var
Gönderi tarihi: 15 Eylül , 2007 17 yıl sardunyam ablam sedelinanın bi işi çıkmış gelemiycekmiş yerine beni yolluyomuş
Gönderi tarihi: 16 Eylül , 2007 17 yıl sardunyam ablam sedelinanın bi işi çıkmış gelemiycekmiş yerine beni yolluyomuş ne dimek tatlım sen başımın tacısın sana börek yanında mercimek köfteside yapayımmı? sana pohaçada dıyebılırmıyım benım hiç pohaçam olmadı abiğğ tabi canım neli poğaça olayım sen ona karar ver
Gönderi tarihi: 16 Eylül , 2007 17 yıl ayy bayılırım mercimek köftesine sen yaparsında yemem mi ablacım
Gönderi tarihi: 16 Eylül , 2007 17 yıl şeftalili tart yaparım ama sen tatlı sevmiyodun, kurabiye yapayımmı?
Gönderi tarihi: 16 Eylül , 2007 17 yıl ayy bayılırım mercimek köftesine sen yaparsında yemem mi ablacım yaw aklımıza ne sokuyosunuz köfte möfte yaww
Gönderi tarihi: 16 Eylül , 2007 17 yıl ben tatlı sevmemmi dosta bak daha ne sevdiğimi bilmiyor kurabiyede olur ama az sonra kahve içicem ve yatıcam
Gönderi tarihi: 16 Eylül , 2007 17 yıl yemeğini yedinmi ben daha yemedim sen kahveye geçmişsin sen tatlı severmiydin, pastamı sevmiyordun yuksam, franbuazlısınımı?
Gönderi tarihi: 16 Eylül , 2007 17 yıl bişeler yıyım oruç için,canımda ıstemıyo ama zeynep aklıma yumurta soktu
Gönderi tarihi: 16 Eylül , 2007 17 yıl bişeler yıyım oruç için,canımda ıstemıyo ama zeynep aklıma yumurta soktu Ana.. Beyninde civciv çıkacak..
Gönderi tarihi: 16 Eylül , 2007 17 yıl soruya bak.:? ne yapabilirim ki.. yatağıma gidip yatacağım.. mışıl mışıl uyuyacağım işte.. kızdırdılar beni bu adminler.. cevap vermediler sorularıma..
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için ŞİMDİ OTURUM AÇIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.