Gönderi tarihi: 14 Eylül , 2007 17 yıl Hani nerede kızlar göremiyorum Aşağı yuvarlananlarsa kırılır kanadım kolum Anlaşılmıyor olmak kötü bişey mi Hayat bu işte hadi gel beybi. du vela more by charles dickens Efenim gelin yeni bir tarikat (burdaki tarikat kelimesi yol manasındadır) vakfedelim kendi aramızda hasbihal edelim. Az sonra yapalım bunu konudan dısarı cıkmamıs oluruz.
Gönderi tarihi: 14 Eylül , 2007 17 yıl gel canım ben de az sonra zeynepe birşeyler daha yapayım,yalnız patates olmasın sahurda
Gönderi tarihi: 14 Eylül , 2007 17 yıl cips kilo aldırıyo olmaz az sonra bilmiyom her an her şey olabilir
Gönderi tarihi: 14 Eylül , 2007 17 yıl yuk kıs aldırmaz,diyet.. illa aldırır dersen cips niyetine mısır gevreği yeriz
Gönderi tarihi: 14 Eylül , 2007 17 yıl ayyy çok severim abla mısır gevreği şeker koyalım sonra bi de çilek ve muzda doğrayalım içine ohhh çok güzel oluyo valla
Gönderi tarihi: 14 Eylül , 2007 17 yıl tabii tamam canım öyle yaparız,ben de severim,aslında sahur için de ne kadar ideal bir yiyecek
Gönderi tarihi: 15 Eylül , 2007 17 yıl ya iftardan sonra bi hazımsızlık bi fenalık sizede oluyormu? az sonra seksek oynayacağım
Gönderi tarihi: 15 Eylül , 2007 17 yıl ya varya koltukta uzanıyorum ama midem fenalık geçiriyor oysa çok az yiyorum evde geziniyorum anca bu saatte geçiyor... az sonra ezan okunacak
Gönderi tarihi: 15 Eylül , 2007 17 yıl ben de yanlışlıkla iftar dedin aslında sahur kasdettin sandım senin miden rahata çabuk alışıyormuş ablacım evet az sonra ezan okunacak
Gönderi tarihi: 15 Eylül , 2007 17 yıl midede sorun var anlaşılan haftasonu tamiciye gidip bakım mı yaptırsam az sonra su içeceğim
Gönderi tarihi: 15 Eylül , 2007 17 yıl evet hatta bi de pasta cila attır,süper olur az sonra....ezan okundu
Gönderi tarihi: 15 Eylül , 2007 17 yıl midememi pasta attırıcam olarrr hoca camide az sonra flaş flaş
Gönderi tarihi: 15 Eylül , 2007 17 yıl gitti oruç,günahı da boynuma yok bence sen midenin keyfini bozma ablacım,bayrama yakın bayramlık bakım yaptırırsın,ni dersin az sonra hoca namaz kıldıracak camide
Gönderi tarihi: 15 Eylül , 2007 17 yıl evet bayram sabahı annemin bürekleri bakım yapacaktır tabi 3 günlük bayramda 3 kilo alma sıkıntısıda var napcaz az sonra pencereyi açıcam
Gönderi tarihi: 15 Eylül , 2007 17 yıl gündüz bürekleri götürüp akşamları da seksek oynarsan mesele yok az sonra hala burda oturacağım
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için ŞİMDİ OTURUM AÇIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.