Φ cinderella Gönderi tarihi: 27 Ekim , 2006 Paylaş Gönderi tarihi: 27 Ekim , 2006 uyurum belki Alıntı Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
Φ dowjones Gönderi tarihi: 27 Ekim , 2006 Paylaş Gönderi tarihi: 27 Ekim , 2006 Az sonra ne yapmam gerektiğini düşünücem Alıntı Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
Φ mosyna Gönderi tarihi: 27 Ekim , 2006 Paylaş Gönderi tarihi: 27 Ekim , 2006 soru çözmem gerekiyor... Alıntı Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
Φ odessa Gönderi tarihi: 27 Ekim , 2006 Paylaş Gönderi tarihi: 27 Ekim , 2006 evet benim de... ama galiba şiir yazcam............... Alıntı Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
Φ sedelina Gönderi tarihi: 27 Ekim , 2006 Paylaş Gönderi tarihi: 27 Ekim , 2006 namaz kılıcam Alıntı Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
Φ siyahx Gönderi tarihi: 27 Ekim , 2006 Paylaş Gönderi tarihi: 27 Ekim , 2006 namaz kılıcam bu saate bırakılırmı kıs sabah namazı okunacak nerdeyse Allah kabul etsin Alıntı Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
Φ sedelina Gönderi tarihi: 27 Ekim , 2006 Paylaş Gönderi tarihi: 27 Ekim , 2006 bu saate bırakılırmı kıs sabah namazı okunacak nerdeyse Allah kabul etsin haklısın ya Alıntı Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
Φ siyahx Gönderi tarihi: 27 Ekim , 2006 Paylaş Gönderi tarihi: 27 Ekim , 2006 haklısın ya hade kalk git kıl.. Alıntı Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
Φ sedelina Gönderi tarihi: 27 Ekim , 2006 Paylaş Gönderi tarihi: 27 Ekim , 2006 tamam gidiyorum korktum çok sert söyledın Alıntı Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
Φ siyahx Gönderi tarihi: 27 Ekim , 2006 Paylaş Gönderi tarihi: 27 Ekim , 2006 tamam gidiyorum korktum çok sert söyledın Alıntı Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
Φ egzorsist Gönderi tarihi: 28 Ekim , 2006 Paylaş Gönderi tarihi: 28 Ekim , 2006 bir kahve daha içerim az sonra... Alıntı Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
Φ cinderella Gönderi tarihi: 28 Ekim , 2006 Paylaş Gönderi tarihi: 28 Ekim , 2006 belki giderim Alıntı Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
Φ siyahx Gönderi tarihi: 28 Ekim , 2006 Paylaş Gönderi tarihi: 28 Ekim , 2006 bilmiyorum Alıntı Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
Φ egzorsist Gönderi tarihi: 29 Ekim , 2006 Paylaş Gönderi tarihi: 29 Ekim , 2006 az sonra ne olacak acaba? Alıntı Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
Φ LeylaM Gönderi tarihi: 29 Ekim , 2006 Paylaş Gönderi tarihi: 29 Ekim , 2006 bilmem.ama ben az sonra gidecegim yine Alıntı Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
Φ egzorsist Gönderi tarihi: 29 Ekim , 2006 Paylaş Gönderi tarihi: 29 Ekim , 2006 neden az sonra çok sonra olsa olmazmı? Alıntı Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
Φ LeylaM Gönderi tarihi: 29 Ekim , 2006 Paylaş Gönderi tarihi: 29 Ekim , 2006 olmaz. aazz sonra! Alıntı Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
Φ egzorsist Gönderi tarihi: 29 Ekim , 2006 Paylaş Gönderi tarihi: 29 Ekim , 2006 ii ya tamam o zaman.... Alıntı Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
Φ Laura Gönderi tarihi: 30 Ekim , 2006 Paylaş Gönderi tarihi: 30 Ekim , 2006 az sonra calismaya baslicam :) Alıntı Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
Φ egzorsist Gönderi tarihi: 1 Kasım , 2006 Paylaş Gönderi tarihi: 1 Kasım , 2006 az sonra çıkmalıyım.. Alıntı Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
Φ BaBaZuLa Gönderi tarihi: 1 Kasım , 2006 Paylaş Gönderi tarihi: 1 Kasım , 2006 atım gelsin Alıntı Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
Φ mosyna Gönderi tarihi: 1 Kasım , 2006 Paylaş Gönderi tarihi: 1 Kasım , 2006 şarap ve elma..iyi gider herhalde... Alıntı Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
Φ cinderella Gönderi tarihi: 1 Kasım , 2006 Paylaş Gönderi tarihi: 1 Kasım , 2006 yatarım galiba Alıntı Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
Φ egzorsist Gönderi tarihi: 1 Kasım , 2006 Paylaş Gönderi tarihi: 1 Kasım , 2006 buradayım daha... Alıntı Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
Φ Laura Gönderi tarihi: 2 Kasım , 2006 Paylaş Gönderi tarihi: 2 Kasım , 2006 az sonra yine burdayim Alıntı Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.