Gönderi tarihi: 29 Temmuz , 2006 18 yıl İyi seyirler I LOVE ROBERT DE NİRO Süper karizma adam yav küçükken büyüyünce saçlarımı onun gibi yapıcam yandan tarak atıcam filan diyodum tabi şimdi dik ayrı konu
Gönderi tarihi: 29 Temmuz , 2006 18 yıl Kolay gelsin hiç yeteneğim yok güzel sanatlarda çöp adam bilen çizdirememişlerdi zamanında
Gönderi tarihi: 30 Temmuz , 2006 18 yıl az sonra bende son yazılarımı yazıp trabzona doğru yola çıkıcam...
Gönderi tarihi: 30 Temmuz , 2006 18 yıl az sonra bende son yazılarımı yazıp trabzona doğru yola çıkıcam... uyy abicum da gitmiş...iyi tatiller erbay abi.... bende ufak ufak uzyım; yapışıp kaldım bilgisayara..
Gönderi tarihi: 31 Temmuz , 2006 18 yıl yıkıycan mı perdeleri sonra da ütü tabi yok be taşınıyom gayri..tam 2000 km yol gidecek bu perdeler..
Gönderi tarihi: 1 Ağustos , 2006 18 yıl Az sonra işe gidicem.. gittin de gelmek bilmedin be babacım.. az sonra kapatmayı düşünüyorum kimse yok..
Gönderi tarihi: 4 Ağustos , 2006 18 yıl katılıyorum aça.. sabahtan beri annemin dediğini yapa yapa bıktım valla.. öldürecek bu kadın beni... az sonra aniden kapatabilirim..
Gönderi tarihi: 4 Ağustos , 2006 18 yıl oyy bidenem annemin emirlerine yerine getiriyom napim.. kadın bugün bana kafayı taktı.. bu yüzden yine gidersem kusura bakma..)
Gönderi tarihi: 4 Ağustos , 2006 18 yıl nese artık kıs walla beni de öldürüro yolculuğa çıkacazya bir sinir bir sinir sorma
Gönderi tarihi: 4 Ağustos , 2006 18 yıl niye annene bağlı be kankim... gelin işte gıı... belkim ben erken dönerim ist.a..
Gönderi tarihi: 4 Ağustos , 2006 18 yıl hee anladım sizde evin direği annen.. olsun kankim biz görüşürük yine..
Gönderi tarihi: 4 Ağustos , 2006 18 yıl grşz tabi kankim benem aslında babamda babam parayı bana vercek diilya
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için şimdi oturum açın.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.