Gönderi tarihi: 7 Şubat , 2006 19 yıl az sonra napıcam bir bilsem bu iş yerinde kimin ne zaman ne yapıcağı hiç belli olmuyo ki
Gönderi tarihi: 7 Şubat , 2006 19 yıl az sonra dergide bi yazı wardı onu okuyacağım..netten kendimi kurtarabilirsem inşallah..bu net bağımlılık yapıyomş.. bilseydim başlamazdım..
Gönderi tarihi: 7 Şubat , 2006 19 yıl kesinlikle bağımlı yapıyor kartopu oynamaya gitcektim gidemedim henüz ama az sonra gitcem inşallah
Gönderi tarihi: 7 Şubat , 2006 19 yıl cerenimoo lafı azımdan aldın..bende senin dediğini yapıcam az sonra gene aynı şeyi yapcaz biz..
Gönderi tarihi: 7 Şubat , 2006 19 yıl az sonra az sonra reklamlardan sonra az sonra ne yapacağım ? şimdi reklamlar.....
Gönderi tarihi: 8 Şubat , 2006 19 yıl Yazar off off...kurtulamadım gitti şu gripten..az sonra bir nane limon daha içeceğim...
Gönderi tarihi: 8 Şubat , 2006 19 yıl az sonra 40 günlük tatilimin 2. gününü geçircem 40 günmü yuh artık az sonra öğle tatiline gircem...
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için şimdi oturum açın.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.