Zıplanacak içerik

Featured Replies

Gönderi tarihi:

Büyükanıt: İrtica tehdidi vardır

Genelkurmay Başkanı Orgeneral Yaşar Büyükanıt “Türkiye’de irtica tehdidi vardır ve bu tehdide karşı önlem alınmalıdır” dedi.

 

Büyükanıt, kuvvet komutanlarının yaptıkları son açıklamalarda yer alan irtica tehdidi ile ilgili değerlendirmelere tamamen katıldığını söyledi.

 

 

Genelkurmay Başkanı Orgeneral Yaşar Büyükanıt, Harp Akademileri’nin eğitim yılı açılışında yaptığı konuşmada irtica konusuna değindi.

 

Büyükanıt “Kuvvet komutanlarımın görüşlerine katılıyorum. Her fırsatta laikliği yeniden tanımlayalım diyenler yok mu? Bunlar devletin en üst düzeylerinde görev yapmıyorlar mı? Her fırsatı TSK’yı yıpratmak için kullanmıyorlar mı? Tarkiye’yi çağdışı görünüme sokmak isteyenler yok mu? Bunlara ‘Hayır bunlar yok’ diyemiyorsaniz Türkiye’de irtica tehdidi vardır.Ve her önlem alınmalıdır.” dedi.

 

TERÖRLE MÜCADELE KONUSU

Terör örgütü PKK’nın tek taraflı ateşkes ilan etmesini ciddi bulmadığını belirten Büyükanıt “Sanki çatışan iki ülke varmış gibi ateşkes ilan edilmesinin anlamı yoktur. Irak Devlet Başkanı sıfatını taşıyan kişi tarafından terör örgütünün ikna edildiği açıklaması gelmiş, dün de terör örgütü sözde ateşkes ilan etmiştir. TSK silahlı tek terörist kalmayıncaya kadar mücadeleye devam edecektir. Örgütün tamamen silah bırakması ve adalete teslim olması dışında çözüm yoktur” dedi.

 

Terör örgütüne dış destek sağlandığını belirten Orgeneral Büyükanıt “NATO’daki terörle mücadele anlaşmasına rağmen üye ülkelerden bazıları bu örgüte destek sağlamaktadır” dedi.

Gönderi tarihi:

-Kuvvet Komutanlari Sayin Genel Kurmay Baskani ve Sayin Cumhurbaskanimiz yükümlülüklerini yerine getirmis ve Atatürk ilke ve inkilaplarinin düsmani ve Avrupa birligi icindeki Türkiye düsmanlarinin yandaslari olanlara gereken uyariyi yapmislardir.Cumhurbaskanimiza ve serefli ordumuza dil uzatmak cüretinde bulunan gafiller kimlere güvenmektedirler.Ailecek yaptiklari resmi ziyarette Müslüman düsmani Bushla beraber olmanin mutluluguyla sarhos olanlar yüzleri dahi kizarmadan kendi kurumlarina hakaretler savurabilmektedirler.Türkiye Cumhuriyetinin bütün milli degerlerine ters düsen bu sartlandirilmis isbirlikci kafalar icazet aldiklari agababalarina güvenerek akillarinca ülkeyi yönettikleri zehabina kapilmislardir.Aslinda onlar ülkeyi yönetmemektedirler sadece aldiklari icazet dogrultusunda yasalar cikartmak görevini üstlenmislerdir.Cumhurbaskanimiza hakaret edeb ilmek askiyla tutusanlar Cumhurbaskani nasil olmali diye tanimlama yaparak*Halkin her kesimini kucakliyacak bir Cumhurbaskani olmalidir*derken aslinda birseyi unutmuslardir*Halkin her kesimini kucaklamayan Cumhurbaskani zaten olamaz,tanimlama gercekte söyle olmalidir;halkin her kesiminin kucakliyacagi bir Cumhurbaskani olabilmeli*Ve öyle görülüyorki yeni Cumhurbaskani halkin %26 nin kucakliyacagi bir Cumhurbaskani olacaktir,ve hayati boyunca Türk devletine dduydugu kini o makamda kusacaktir.

Katılın Görüşlerinizi Paylaşın

Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için şimdi oturum açın.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.

Misafir
Maalesef göndermek istediğiniz içerik izin vermediğimiz terimler içeriyor. Aşağıda belirginleştirdiğimiz terimleri lütfen tekrar düzenleyerek gönderiniz.
Bu başlığa cevap yaz

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.