Φ kralx Gönderi tarihi: 2 Ekim , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 2 Ekim , 2006 tabiki uyarını dikkate aldım ama...o zman havadan sudan konular yerine dini konulara koysaydın....bu da bir forumdaş tavsiyesi Evet zaten ikisinin arasında gittim geldim.. Gerçi oraya koysamda çok bişey farketmicekti.. Sonuçta içerik ayını... Neyse koymam hataydı.. Alıntı
Φ godzilla Gönderi tarihi: 2 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 2 Ekim , 2006 Evet zaten ikisinin arasında gittim geldim.. Gerçi oraya koysamda çok bişey farketmicekti.. Sonuçta içerik ayını... Neyse koymam hataydı.. sen yinede benim kusuruma bakma...bakış açısı işte....maneviyat sıfır saygılar Alıntı
Φ kralx Gönderi tarihi: 2 Ekim , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 2 Ekim , 2006 sen yinede benim kusuruma bakma...bakış açısı işte....maneviyat sıfır saygılar Estafurullah.. Keşke bende senin gibi olsam.. Savunma psikolojisine girmedin.. Asıl sen benim kusuruma bakma kardeşim oke.. Alıntı
Φ godzilla Gönderi tarihi: 2 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 2 Ekim , 2006 Estafurullah.. Keşke bende senin gibi olsam.. Savunma psikolojisine girmedin.. Asıl sen benim kusuruma bakma kardeşim oke.. şimdi birbirimize kusura bakma demekten topic 50 sayfa olurmuş. yok gerçekten kusura bakma söyleyiş tarzın çok güzeldi ,savunma yapılacak bişeyde yoktu zaten inceliğin için teşekkürler. iyi geceler Alıntı
Misafir birce Gönderi tarihi: 3 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 3 Ekim , 2006 Arkadaslarim-Yildizlar Biraz sessiz kalacaktim ölürken Ama Dayanamadim caresiz aglarken Unutamadim Sizi Kor gibi her gece yanarken Anladimki Ölüm duygusu aci verirmis insana Sevenlerimde varmis bu ölümlü dünyada Duydumki Unutmamislar beni Yildizlar ve Ben Uzaktadir her sey gökyüzü, deniz, yildizlar Birakipta arkadaslarimi gitsem baska diyara Herkese hediyem olsun bensiz bir dünya Olsun Herkes mutlu olsun Hayatta Alin Benim canimi Kanimla yazayim adinizi Mezartasima Osman Yüksek Lyrics Alıntı
Misafir katre_a Gönderi tarihi: 3 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 3 Ekim , 2006 Ey Birader! Dikkat Et Şu Mezarımın Taşına, Akıllı İsen ****** Olma Aklını Al Başına. Sallanıp Gezer İdim, Bak Ne Geldi Başıma. Akıbet Turap Olup Taş Dikildi Başıma ORAYA SIĞMADI BENDE BÖLE YAZIYOM Alıntı
Φ AsiMeLek Gönderi tarihi: 3 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 3 Ekim , 2006 kralım resmini unutmuşsun ben yaptırıp eklettim Alıntı
Φ AsiMeLek Gönderi tarihi: 3 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 3 Ekim , 2006 ha ha ha buda güzel valla devletinde böyle vatandaşlara ihtiyacı vardı Alıntı
Φ LeylaM Gönderi tarihi: 4 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 4 Ekim , 2006 Resim eklenmedi de.. HASTAYIM DEDIM, HASTAYIM DEDIM, INANMADINIZ. NE OLDU? Alıntı
Φ kralx Gönderi tarihi: 4 Ekim , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 4 Ekim , 2006 HASTAYIM DEDIM,HASTAYIM DEDIM, INANMADINIZ. NE OLDU? Öldüm işte.. dimi..) Güzeldi Leyla.. Alıntı
Φ LeylaM Gönderi tarihi: 4 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 4 Ekim , 2006 tesekkurler..su da var: UCUNDA OLUM YOK YA DERDI. VARMIS.. O SIMDI OLU.. Alıntı
Φ AsiMeLek Gönderi tarihi: 6 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 6 Ekim , 2006 Öldüm işte.. dimi..) Güzeldi Leyla.. hey sana ölmek yasak çünküm seni ben öldürcem Alıntı
Φ AsiMeLek Gönderi tarihi: 6 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 6 Ekim , 2006 sakın mezarıma sı_çmayın ayyy çok komik ne güldüm bir bilsen Alıntı
Φ BaBaZuLa Gönderi tarihi: 12 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 12 Ekim , 2006 Kim sebep oldu ooo beniiim sebebiiim olduuuuu..... kim omuuu? boşver yaaaa Alıntı
Φ AsiMeLek Gönderi tarihi: 13 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 13 Ekim , 2006 heeheheheh buda güzel kim o başarılı bayan çok merak ettim şimdi tebrik etmek lazım Alıntı
Φ BaBaZuLa Gönderi tarihi: 13 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 13 Ekim , 2006 heeheheheh buda güzel kim o başarılı bayan çok merak ettim şimdi tebrik etmek lazım dırdırı kendinize başarı olarakmı yakıştırıyosunuz? oda güzel Alıntı
Φ AsiMeLek Gönderi tarihi: 13 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 13 Ekim , 2006 dırdırı kendinize başarı olarakmı yakıştırıyosunuz? oda güzel evet bir çeneyle erkekleri maffedebiliyoruz başka bişey yapmaya gerek kalmıyo buda bir başarı Alıntı
Φ BaBaZuLa Gönderi tarihi: 13 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 13 Ekim , 2006 helal olsun ne diyeyim o zaman Allah daha geniş ve daha büyük çene versin (başarınız büyük olsun anlamında ) Alıntı
Φ AsiMeLek Gönderi tarihi: 13 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 13 Ekim , 2006 helal olsun ne diyeyim o zaman Allah daha geniş ve daha büyük çene versin (başarınız büyük olsun anlamında ) ya çene yapanlar çokta bir ben yapamıyom nasıl oluyo bi öğrensem şiir yazmaktan başka bişeyi yapamıyoz heralde bende orda çene yapıyom Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.