Gönderi tarihi: 1 Ekim , 2006 18 yıl Senin gibimi ben seni tanımıom çık aradan ben bay Clooney'le konuşuyordum biz neyiz
Gönderi tarihi: 2 Ekim , 2006 18 yıl aaa buldum nereye gidiyosun İftara kaç saat kaldığını dakika başı hatırlatacaksın eee tabe benimde sinirlerim atacak sonra ne olcak bilmiyorum
Gönderi tarihi: 2 Ekim , 2006 18 yıl Yuk sizin varmı bay Clooney guguklu saatmi diyolardı ne diyolardı ondanmı sandın beni
Gönderi tarihi: 2 Ekim , 2006 18 yıl ben sefmem guguklu saati Ay bari radyoyu açında vakit geçsin banamı dedin?
Gönderi tarihi: 2 Ekim , 2006 18 yıl Senden başka bi tane daha varsa üserine alınmyabilirsin ama yuksa üserine alınabilirsin
Gönderi tarihi: 2 Ekim , 2006 18 yıl bilmemki varmı , varsa nerede , eğer ben burdaysam o kim Bay Clooney o kim
Gönderi tarihi: 2 Ekim , 2006 18 yıl Bay Clooney o kim o benim sen kimsin aman allahım hiçbişey hatırlamıyorum :lol:
Gönderi tarihi: 2 Ekim , 2006 18 yıl Hatırlama zaten Ben bay Clooney'la konuşuom Tüh duvar saatini vurmasaydım kafana keşke
Gönderi tarihi: 2 Ekim , 2006 18 yıl Hatırlama zaten Ben bay Clooney'la konuşuom Tüh duvar saatini vurmasaydım kafana keşke ya sen şimdi benim menejerim oluyomusun olmuyomusun
Gönderi tarihi: 2 Ekim , 2006 18 yıl Eh olalım bare tamam ozaman artık rahat rahat uatabilirim bütün işlerimi sana bırakıyorum msj larımıda sen yazcan parmaklarım ağrıyo biliyonmu
Gönderi tarihi: 2 Ekim , 2006 18 yıl Olmayan parmak nasıl ağrısın bay Clooney çünküm o parmaklarını kescem birasdan sonrada dilini
Gönderi tarihi: 2 Ekim , 2006 18 yıl Olmayan parmak nasıl ağrısın bay Clooney çünküm o parmaklarını kescem birasdan sonrada dilini ha ha ha bak gülüyom
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için ŞİMDİ OTURUM AÇIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.