Gönderi tarihi: 29 Eylül , 2006 18 yıl Bencede kapatın cafeyi bayım aktörlük sise daha çok yakışıyor bak şimdi bu lafın bende şimşekler çaktırdı en yakın zamanda kendi cafemi açıyom ismide hollywood cafe :lol:
Gönderi tarihi: 29 Eylül , 2006 18 yıl bak şimdi bu lafın bende şimşekler çaktırdı en yakın zamanda kendi cafemi açıyom ismide hollywood cafe Bu şimşekler çakınca sadece bunumu düşünebildiniz bayım Bay Clooneyyy bay Cloneyy Clooneyyy 2 Nisan salı Günü sabah nerdeydinis
Gönderi tarihi: 29 Eylül , 2006 18 yıl Bu şimşekler çakınca sadece bunumu düşünebildiniz bayım Bay Clooneyyy bay Cloneyy Clooneyyy 2 Nisan salı Günü sabah nerdeydinis ben bisaat sonra geliyom
Gönderi tarihi: 29 Eylül , 2006 18 yıl Mine ablanın cafesi tartışılmazzzzzzzz........ :lol: OLİVİA KIS BU NE????????????????????????? melğimsin ikisimsin dedik......... bisim cafeyi tavsiye edeceğine gitmiş ne demişin.... herhalde iyi bi açıklaman vardır..........umarım bu arada arkadaşlar cafe ikislere buyrun...............
Gönderi tarihi: 30 Eylül , 2006 18 yıl OLİVİA KIS BU NE????????????????????????? melğimsin ikisimsin dedik......... bisim cafeyi tavsiye edeceğine gitmiş ne demişin.... herhalde iyi bi açıklaman vardır..........umarım bu arada arkadaşlar cafe ikislere buyrun............... E-manyetik diye birisini tanımıyorum.. Lem sen kimden izin aldın değiştirdin nickini.. Lem olm kıslar dayanışması diye bişey duymadınmı.. Gerçekleri yazıyorum hem.. Mine ablanın cafesi tartışılmaz...
Gönderi tarihi: 30 Eylül , 2006 18 yıl ya kısım ben geldim sahurda sen yoksun ne bu ya niye çıktın kıs?hemen sahurda
Gönderi tarihi: 30 Eylül , 2006 18 yıl ya kısım ben geldim sahurda sen yoksun ne bu ya niye çıktın kıs?hemen sahurda Tüü buraya da yazmış.. önyargılısın lem sen..
Gönderi tarihi: 1 Ekim , 2006 18 yıl ufak bi film çekimi vardıda Bundan benim niye haberim yok bayım Mine ablanın cafesi tartışılmaz... Tabe eferim kıs sana yeşim
Gönderi tarihi: 1 Ekim , 2006 18 yıl Bundan benim niye haberim yok bayım haberin olmasımı gerekiyodu bilmeden menejerimmi yaptım seni acep kıs
Gönderi tarihi: 1 Ekim , 2006 18 yıl Yuk menajer değilim ben clooneyin hayranıyım biliyorum sadece sen değil herkes hayran bana
Gönderi tarihi: 1 Ekim , 2006 18 yıl Hadi ya sanki bilmiyorus ama bak seni forumlardan sorumlu menejerim yapabilirim
Gönderi tarihi: 1 Ekim , 2006 18 yıl Yooo hiç farkında değilim bekle dedin bekliyoruz benim gibi biadamı bekletmeye utanmıyonmu
Gönderi tarihi: 1 Ekim , 2006 18 yıl Senin gibimi ben seni tanımıom çık aradan ben bay Clooney'le konuşuyordum
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için ŞİMDİ OTURUM AÇIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.