Gönderi tarihi: 29 Eylül , 2006 18 yıl Arkadaşlar cafemize hoşgeldiniz. Çaylar ücretsiz. İsteyen evden kekini, böreğini getirip burda beleş çayla beraber içebilir. Bi şartla Herkes getirdiği nesneden birazını kasaya vermek kaydıyla. Hadi bakalım tüm erkekler hayırlı olsun.
Gönderi tarihi: 29 Eylül , 2006 18 yıl Arkadaşlar cafemize hoşgeldiniz. Çaylar ücretsiz. İsteyen evden kekini, böreğini getirip burda beleş çayla beraber içebilir. Bi şartla Herkes getirdiği nesneden birazını kasaya vermek kaydıyla. Hadi bakalım tüm erkekler hayırlı olsun. HOŞBULDUK HAYIRLI OLSUN BEN KEKİMİ ALDIM GELDİM HADİ Bİ ÇAY VERDE İÇELİM
Gönderi tarihi: 29 Eylül , 2006 18 yıl aaaa ama müşterilerimi dağıtmaya mı çalışıyosun sen güneydenizi media forum cafe var ya bir tane daha cafe açmaya ne lüzum vardı
Gönderi tarihi: 29 Eylül , 2006 18 yıl aaaa ama müşterilerimi dağıtmaya mı çalışıyosun sen güneydenizi media forum cafe var ya bir tane daha cafe açmaya ne lüzum vardı kardeşim özgürlük var burda kafamı bozma tam karşına bitane cafede ben açarım :P
Gönderi tarihi: 29 Eylül , 2006 18 yıl Kıs kankim bu yeşim durduk yere katılmas kimseye saftirik kankim benim Kıs bunlarında cafesi var müşteri elden gitcek diye katılıo sana
Gönderi tarihi: 29 Eylül , 2006 18 yıl kardeşim özgürlük var burda kafamı bozma tam karşına bitane cafede ben açarım ne kadar cafe açarsanıs açın benim müşterilerim beni bırakmazlar
Gönderi tarihi: 29 Eylül , 2006 18 yıl kıs kankim senin müşteriler niye uçuolar Kıs avlama kıs yasık :lol:
Gönderi tarihi: 29 Eylül , 2006 18 yıl Kıs kankim bu yeşim durduk yere katılmas kimseye saftirik kankim benim, Kıs bunlarında cafesi var müşteri elden gitcek diye katılıo sana kıss kankim ilk planda katılsında ne için katılırsa katılsın sonra icabına bakarıs kuşum oooo erkeklerinde cafesi varmış açılış ikramı yokmu yuk maalesef herkes kendi kekini ve böreğini kendi getircekmiş :lol:
Gönderi tarihi: 29 Eylül , 2006 18 yıl oooo erkeklerinde cafesi varmış açılış ikramı yokmu O SESSİZ KIS AYIP EDİYON BUYUR AFİYET OLSUN
Gönderi tarihi: 29 Eylül , 2006 18 yıl O SESSİZ KIS AYIP EDİYON BUYUR AFİYET OLSUN teşekkür ederim sende olmasan
Gönderi tarihi: 29 Eylül , 2006 18 yıl teşekkür ederim sende olmasan Afiyet olsun doymadıysan daha getirim
Gönderi tarihi: 29 Eylül , 2006 18 yıl O SESSİZ KIS AYIP EDİYON BUYUR AFİYET OLSUN ohhhhh afiyet olsun şurda niyetliyis saygılı olsanısa bırak ya kankim vuram şu clooneye bi tane hatta çarpam suratına kıram dişlerini bırak kıs beni Mine ablanın cafesi tartışılmazzzzzzzz........ sen sus kıs
Gönderi tarihi: 29 Eylül , 2006 18 yıl Ayıp Ayıp millet oruç tutuyo......... nolmuş bende tutuyorum nefsine sahip ol hem bu cafenin sahibi nerde ya benmiyim .... tek erkek gel çalıştırsana cafeni kardeşim aloooooooo duymuyonmu
Gönderi tarihi: 29 Eylül , 2006 18 yıl kolaydım sankim dişlerimi kırmak boyun yetmes kıs senin benim dişlerimi kırmaya :P :)
Gönderi tarihi: 29 Eylül , 2006 18 yıl Kıs yasık bana kıs tutsanısa beni Yeter merak etme 1.75 benim boyum
Gönderi tarihi: 29 Eylül , 2006 18 yıl bay siyahx... nefsime sahip çıkabiliyorum çok şükür.. asıl siz sahip çıkın... oruçluysanız resimleri buraya koyup kendinizi yemeğe tahrik ediyorsunuz.
Gönderi tarihi: 29 Eylül , 2006 18 yıl Kıs yasık bana kıs tutsanısa beni dağıtırım ******* bu kafeyi kıs bak kızdırmayın beni
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için şimdi oturum açın.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.