Zıplanacak içerik
  • Üye Ol

Türkiye Satilacak mi?


politika

Önerilen İletiler

Kabile Devleti olan Türkiye artik bir kisinin mali olmustur.Mal sahibi Recep Tayyib Erdogan olarak tescillenmektedir.

Artik satacak birsey kalmadi,Cumhuriyetle birlikte ve 17 yil öncesine kadar yapilmis olan ne kadar Milli ve Yerli kurulus varsa hepsi satildi.

Isimleri Türkce ancak sahipleri ya Türk degil ya da göstermelik Türk ortakligi seklinde artik calismalarina devam ediyorlar.

Ülkede artik herseyin sahibi ve Baskani olan Recep Tayyib Erdogan,kaybettigi Istanbul Büyük Sehir Belediyesi'nden intikam almak ve Belediyeyi calisamaz bir konuma getirmek icin yeni bir YASA TASARISI hazirlatti.

Istanbul Bogazi YASA'si olarak hazirlanan bu yasaya göre Bogazdaki 4 Ilce Belediyesinin ve IBB'nin haklari sifirlaniyor.Yani artik o ilce Belediyeleri ve IBB Bogazda söz sahibi olmayacak.

Yeni kurulacak olan birtakim kurumlarin atamasini Recep Tayyib Erdogan yapacak ve bu kurumlarin baskani kendisi olacaktir.

Bunun anlami,Bogaz'in yapilasmaya acilmasi ve bu yöntemle yabancilara satisin artik engellenmeden Recep Tayyibin talimati ile gerceklesmesi ve buralardan yeni yeni rantlar kazanilmasidir.

ABD Temsilciler Meclisi'nin almis oldugu kararla eger senatodanda gecerse Recep Tayyib Erdogan ve Ailesinin mal varligi arastirilacak.Bunun anlami ise;Recep Tayyib Erdogan ve Ailesinin son 17 yilda haksiz kazanclar elde etmis olmalari ve dolayisiyla "Parmagimdaki yüzükten baska bir servetim olursa bilin ki caldim"sözünün sahibi olan Recep Tayyib Erdogan ve ailesini zor günler beklemektedir.

Tek adam rejimi ile Türkiye Cumhuriyeti Devleti temelinden sarsilmistir.Kurumlar artik görev yapmiyor.Meclis zaten saf disi birakilmis meclisi Halkin vekilleri degil Recep Tayyib Erdogan'in Atadigi memurlar yönetiyor.Cogunluk Tek adama kul olan MHP'nin de ortakligi ile saglanmis gece istihareye yatip sabah kanun talimati veren Recep Tayyib Erdogan'in noterlik görevini yerine getirmektedir.Bir noter vardi Abdullah Gül simdi meclis o görevi yerine getiriyor.

Savas mi? Tek adam karar veriyor,

Zam mi?  Tek adam karar veriyor.

Adalet mi? Tek adam karar veriyor.

Satis mi yapilacak?Tek adam karar veriyor

Türkiye mi satilacak ?Tek adam karar veriyor.

Dünya ayakta,Sili de,Cin de,Lübnan da;Irak ta hükümetler devriliyor Basbakanlar istifa ediyor,peki ya bizde?

Biz hala Atatürk'ün rakisinin ve bu gece hangi dizi var onun derdindeyiz.

Yani Türkiye bizim icin bir dizi filim kadar önemli degil.

Tayyib bu millete az bile yapiyor.

 

saygilarla

Yoruma sekme
Diğer sitelerde paylaş

  • 1 ay sonra...

Simdi yine KANAL ISTANBUL Projesi pisirilmeye baslandi.

Yani Karadeniz'den Marmaraya yol acilacak ve ikinci bir BOGAZ olusturulacak.

95 Milyar Dolar borclanarak yaptirilan Istanbul Hava Limani bu KANAL ISTANBUL icin yaptirildi.O cevredeki tüm araziler,para babalarinin mali oldu.Yani KANAL ISTANBUL'un cevresi simdiden peskes cekilerek birilerine rant olusturuldu.Düsünün ki eger bu proje gerceklesmeye basladiginda AKP'nin isimleri belli birkac yandas müteahhidine de müthis bir rant kapisi acilmis demektir.

Fidan dikme günleri olusturup toplumun zaten uykuda olan gözlerini yesile boyayip yine agac katliamina baslayacaklar.

Biz uykuyu severiz,hele de ninni söyleyenler varsa ki var:DIyanet,Cemaatler,yandas kuruluslar,yandas ,yani talimatla calisan medya,sonradan olma sözde türkü ve sarki cigirtkanlari,birtakim eski yüzsüz sözde devrimci müsveddeleri ,Fetulahcilar,Menzilciler bu ninni söyleyen tayfaya dahildir.

Belki burasi yeri degil ama;CHP Genel Baskani Kemal Kilicdaroglu'nun,"Sehit Aileleri icin toplanan paralar nereye gitti"diye Recep Tayyib Erdogan'a hesap sormasi,Sehit Aileleri Dernegi'ni rahatsiz etmis,"sen kimsin biz sana görev vermedik"diye aciklama yapmislar.Utandim okuyunca.

Ancak sehitligi artik anlamindan cikarip vatan evlatlarinin bir kisinin koltuk sevdasina atese atilarak ölmelerine SEHIT oldu deniyor.Kore'de Amerikan cikarlari icin ölen 700 küsür Mehmetcik sehit oldu diye hep anlatilir.Kore niree Türkiye niree!Yani Mehmetcik Kore'de vatani icin mi,dini icin mi Allah icin mi hayatini verdi ki Sehit sayildi.

Türkiye Nato'ya alinsin diye dereyi görmeden pacalari sivayan Recep Tayyib Erdogan'in ILK DEMOKRASI SEHIDI Menderes, sark kurnazligi yaparak askerimizi Kore'ye hem de kimseye sormadan göndermis ve yüzlerce vatan evladimizin kanina girmistir.Bugün yasadiklarimiz farkli mi?MHPile mecliste cogunlugu ellerinde bulunduran dikta sahipleri muhalefetin elestirilene hakaretle karsilik verip kendileri calip kendileri oynuyorlar ve bunun adina da Beka Sorunu diyorlar yüzleri bile kizarmiyor.

Kanal Istanbul birilerine rant yaratmak görünümünde 1936 yilinda Atatürk'ün yaptigi bir hamle ile tüm yetkileri bize gecen Bogaz'in bu konumunu degistiremeyen Recep Tayyib Erdogan'in Amerikan savas gemilerinin Karadeniz'e rahatca cikabilmelerinin yoludur.Bu sayede hem Montrö Anlasmasi ihlal edilmemis olacak hem de 1.Dünya Harbi'nde Osmanli'yi savasa sokabilmek icin Almanya'nin iki gemisini Karadeniz'e cikarmasi dolayisiyla o günkü dünya sartlarina göre Osmanlinin direk olarak Ruslara karsi Almanya'nin  savas ortagi olmasi saglanmistir.

Ülkemiz cok tehlikeli bir suyun icindedir.Bu tehlikeye ve bu tehlikeyi kendimiz yaratmamiza ragmen etrafa tehditler savurmaya devam ederek yürüyoruz.

Önce ABD'nin taseronluga soyunup bizi hic ilgilendirmedigi halde Irak ve Suriye'de terör örgütleri Pesmergeler ve Öso ile dirsek temasi kurarak Esad'i devirmek ve Emevi Camisinde namaz kilmak icin askerimizi onca uyariya ragmen Ortadogu batakliga soktuk.Yetmedi 3,5-4 Milyon vatan haini Suriyeliyi ülkemize alip beslemeye basladik.Biz onlari beslerken ,Anadolu'nun gariban evlatlari onlarin topraklarinda hayatlarini kaybettiler.Sehit dedik bunlara,Vatanimiz icin mi,Allah icin mi öldüler ki sehit diyoruz,hayir sehitlik etiketi,Recep Tayyip Erdogan'in bir taktigidir."VATAN SAGOLSUN BIR TANE DAHA VAR ONU DA GÖNDERIRIM"dendigini bildigi icin Recep Tayyip Erdogan onlara sehit diyor.

Eger biz ülkemizin sinirlarina sahip cikabilseydik ülkemize ne disardan terörist girebilirdi ne de düsman.Sinirlarimiz yol gecen hani olmus biz baskasinin topraklarinda sözümona ülkemizin bekasi icin bulunuyoruz.Makarnaci ve Kömürcülerin yogunlukta oldugu bir ülkede gercekleri göremeyen düsünemeyenlerde cogunlukta demektir.

Kisa bir süre önce Cumhurbaskani ABD'ye uctu.Yaninda olmasi ve de olmamasi gereken onca kisiyle.Normalde Cumhurbaskani,Disisleri Bakani belki Savunma Bakani ile gitmesi gerekirken Koalisyon ortagi MHP'liler bile o ucaktaydilar.Ucak Recep Tayyib Erdogan'in babasinin maliydi ya hepsi dolustular icine,nasil olsa devletin mali deniz,yemeyen ....!

Bu seyahatte,TRUMP'in hakaret dolu mektubu konusulacakti.Konusuldu mu,yemin ederim hayir.Peki ne konustular acaba?

Recep Tayyib Erdogan ve ailesinin Mal varliklari ve evet ve Kanal Istanbul!

Kanal Istanbul'un bugünlerde sanki baska bir sorun yokmus gibi birdenbire yeniden ortaya atilmasi gündem degisikligi degildir.Bu projenin yeniden ortaya cikarilmasi Trump ve Erdogan arasindaki anlasmanin sonucudur.Bakin Erdogan'a baski yapabilmek icin alinan yaptirim kararlarina ek olarak birde sopa gibi bize gösterilen Ermeni iddialarinin bicakla kesilir gibi kesilmis olmasinin bir nedeni olmalidir.Bu neden,17 yil önce Baskan Bush'a verilen tavizlerin bu son ABD gezisinde de Trump'a verilmis olmasidir.

Trump'in,"ben Türkiye'yi seviyorum,Erdogan'la iyi anlasiyorum "demesi bosa degildir.

Bir yanda Rusya diger yanda ABD.Dün Ingiliz ve Amerikan Mandasina girmek icin cirpinanlarin mezarlarinda göbek attiklarina inaniyorum.Dün onlar bunu basaramadilar cünkü bir adam cikti karanligi aydinlatti.

saygilarla

 

Yoruma sekme
Diğer sitelerde paylaş

  • 1 ay sonra...

Bugün ortaya cikarilan bambaska bir proje daha var.O da Cesme Kanali!

Evet Cesme'ye bir kanal yapilmasi icin Suudi Arabistan bir proje gelistirmis.Denizden denize projesi.15 Milyar Dolarlik bir proje.

Henüz tam ayrintilari belli degil ancak gercekligi kanitlandi.Yakinda ayrintilari belli olur.

Yani  "Türkiye Satilacak mi" basligi tam isabet olmus.

Biz yine Dirilis dizilerini seyredelim.Bize yakisir 

saygilarla

Yoruma sekme
Diğer sitelerde paylaş

  • 1 yıl sonra...

Icerde,ekonomiyi batir,Türk Lirasini yok et,Ne kadar millete ait Kamu Arazisi varsa özellestirme kapsaminda satisa cikar.Bir yanda,enflasyon altinda ezilen,asgari ücretle yasam savasi veren milyonlar,yarinini nasil getirecegini düsünen emekliler,diger yanda,"Itibardan tasarruf olmaz"denilerek yaptirilan,saraylar,yazlik konutlar,milyar liralik araclar,ucaklar,gecis ve hasta garantili köprüler,tüneller,hastahaneler ve buralara hazineden ödenen paralar.örnegin(Osman Gazi Köprüsü)icin 16 milyon arac gecisi garantisi verilmis,toplam 6 milyon arac gecis yapmis.Garanti Dolar üzerinden verildigi icin gecis yapmamis olan 10 milyon arac icin hazineden müteahhitlere para ödenecek.Yani DEVLETIN cebinden bir kurus cikmadi diyerek sark kurnazligi yapanlarin bu ülkeye verdikleri zarar hangi kin ve garezden kaynaklaniyor.Icerde Ekonomiyi batir, ama disarda Beka sorunu diye Mehmeticigin kanina gir. Türk Milleti'nin son ulusal devleti olan Türkiye Cumhuriyeti Devleti, kimlerin hesabina batirilmak isteniyor?Cumhuriyetten intikam almak icin Islami kullananlar yarin hesap vermeyecekler mi?

 

saygilarla

Yoruma sekme
Diğer sitelerde paylaş

Katılın Görüşlerinizi Paylaşın

Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.

Misafir
Maalesef göndermek istediğiniz içerik izin vermediğimiz terimler içeriyor. Aşağıda belirginleştirdiğimiz terimleri lütfen tekrar düzenleyerek gönderiniz.
Bu başlığa cevap yaz

×   Zengin metin olarak yapıştırıldı..   Onun yerine sade metin olarak yapıştır

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Önceki içeriğiniz geri getirildi..   Editörü temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.