Gönderi tarihi: 28 Eylül , 2006 18 yıl 30 Agustos 2001 tarihli AKIT gazetesinde H.Karakaya söyle yaziyordu;Bir yanda Seyh Hüseyin efendinin kabri,bir yanda*beni Seyhimin yanina gömün*diyebilecek kadar ona bagli Maresal Fevzi Cakmak'in kabri.Tam ortada ise Üzeyir Garih!öyle bir tarikat seyhiki bir Müslüman maresal de ve bir musevi isadami da onun müridi.Acaba hangisi gercek yada hangisi yalan,sahsen ben cikamadim isin icinden.bir yanda tarikat seyhi,öte yanda biri müslüman öteki musevi iki mürit,gelinde karismasin kafaniz.gelinde sormayin:Acaba Seyh Hüseyin efendi ve müridi Fevzi Cakmak da birer masonmuydu? --Kargümrükteki Nurettin Cerrahi dergahi bugün medya magzin ve sanat dünyasindaki ünlü müritleriyle taniniyor.Dergahin ABD/Kaliforniyada da tekkesi var,bu tekkenin seyhi yahudilikten dönme(The Institute of Transpersonal Psygology) baskani Prof.Robert Frager diger adiyla Seyh Ragip efendidir. Ankarada Devlet planlama teskilatinda calisirken Allahtan vahiy geldigini aciklayip peygamber oldugunu iddia eden,tipki Sabetay Sevi gibi fiziken ucan,cebraille karsilasan,Hz.Muhammedle namaz kilan Mihr vakfinin kurucusu,Denizlide yerel nur televizyon ve radyo kanallarinin sahibi,internette *University of Allah'i kuran ve rektörlügünü yapan skender Erol Evrenesoglu.bugünkü ismiyle Iskender Ali Mihr. Yesil yol tarikatinin kurucusu,Abdurrahman Giray Atatür;1982 yilinin bahar ayinda baslayipsonbahara kadar 64 vahiy geldigini iddia ediyordu. Bu isimler ve tarikat seyhleri cogaltilabilir,bunlarin bir kismi cok öncelerden beri kurulmus bazilari ise daha yeni kurulan tarikatlardir,ve insanlari müslümanlik disinda tamamen batila yönlendirip kendi kisisel cikarlari dogrultusunda kullanmaktadirlar.Ismailaga cemaatide bu isimler arasinda sayilabilir. saygilarla
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için ŞİMDİ OTURUM AÇIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.