Gönderi tarihi: 30 Eylül , 2006 18 yıl Sessizliğin konuşan kızı sustunuz bugün. Bir şeyler mi değişti. yaşasın heyhatın haber alma özgürlüğü...
Gönderi tarihi: 1 Ekim , 2006 18 yıl arkadaşım bana mı dedin? bana dediysen niye dedin? ben sana naptım ki? yanlış bişey yapmadım ki sana
Gönderi tarihi: 2 Ekim , 2006 18 yıl arkadaşım bana mı dedin? bana dediysen niye dedin? ben sana naptım ki? yanlış bişey yapmadım ki sana sende herşeyi üzerine alıyon be kardeşim.... bu topici açan kamile demiştim....
Gönderi tarihi: 2 Ekim , 2006 18 yıl tmm napim yanlış anladık eet sesizliğin kızı bu arada favori isimlerden olmaya başladın kıs... senin adına topicler falan açılmalar.. bak ben 1 aydır burdayım ole bi şey olmadı daha
Gönderi tarihi: 2 Ekim , 2006 18 yıl tmm napim yanlış anladık eet sesizliğin kızı bu arada favori isimlerden olmaya başladın kıs... senin adına topicler falan açılmalar.. bak ben 1 aydır burdayım ole bi şey olmadı daha evet bende bir özellik var nerede soyu tükenmiş kişi varsa ona çatıyom bu arada yeni imajım nasıl
Gönderi tarihi: 2 Ekim , 2006 18 yıl güzel imza ama bi tane büyük resim olsaydı daha iyi olurdu. yalnız imzandaki yazı çok güzel olmuş onu solim... beşiktaşlıymışsın helal sana.... aslında bütün mesele de bu imajjjjjjj........
Gönderi tarihi: 3 Ekim , 2006 18 yıl güzel imza ama bi tane büyük resim olsaydı daha iyi olurdu. yalnız imzandaki yazı çok güzel olmuş onu solim... beşiktaşlıymışsın helal sana.... aslında bütün mesele de bu imajjjjjjj........ bencede çok güzel oldu sendemi beşiktaşlısın helal sana delikanlı adam renkli takım tutmas saten
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için ŞİMDİ OTURUM AÇIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.