Φ siyahx Gönderi tarihi: 28 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 28 Eylül , 2006 Ben mangalda sucuk yapmak isterdim :) Alıntı
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 28 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 28 Eylül , 2006 Mangalda sucuk kar yağarken güsel oluyo uyumak isterdim Çok uykum var çünkü Alıntı
Φ siyahx Gönderi tarihi: 28 Eylül , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 28 Eylül , 2006 Mangalda sucuk kar yağarken güsel oluyo uyumak isterdim Çok uykum var çünkü uyu ozaman Alıntı
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 28 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 28 Eylül , 2006 Çalışıyorum nasıl uyuyabilirim yahu Alıntı
Φ siyahx Gönderi tarihi: 28 Eylül , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 28 Eylül , 2006 Çalışıyorum nasıl uyuyabilirim yahu Benim gibi yap önce bilgisayarı seni en iyi kamufle etcek şekle getir daha sonra öüne bi kaç dosya koy kağıtları masaya falan yay iyice sonra başını iki elinin arasına al masaya doğru bakıyomu gibi yap çaktırmadan uyu :) :) Alıntı
Φ sanemavi Gönderi tarihi: 28 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 28 Eylül , 2006 Benim gibi yap önce bilgisayarı seni en iyi kamufle etcek şekle getir daha sonra öüne bi kaç dosya koy kağıtları masaya falan yay iyice sonra başını iki elinin arasına al masaya doğru bakıyomu gibi yap çaktırmadan uyu :) :) Ooooo bencede süper fikir ! İş yerinde bir arkadaşım aynısını yapıyordu, alnı küt diye masaya vurdu. Birden uykusu açılıverdi... Alıntı
Φ siyahx Gönderi tarihi: 28 Eylül , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 28 Eylül , 2006 Ooooo bencede süper fikir ! İş yerinde bir arkadaşım aynısını yapıyordu, alnı küt diye masaya vurdu. Birden uykusu açılıverdi... işini ciddiye alcaksın ben ciddiye alıyorum öyle kazalar yapmıyorum çaktırmadan uyumanında bir ciddiyeti haysiyeti var yani :) Alıntı
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 28 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 28 Eylül , 2006 Kaza riski olduğunu neden söylemedin Alıntı
Φ MINEU Gönderi tarihi: 28 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 28 Eylül , 2006 camın önünde bir taraftan çayımı yudumlarken bir taraftanda yağmuru izlemek isterdim Alıntı
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 28 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 28 Eylül , 2006 Kankim boşuna beklem ben o camın önünden geçmeyecem Alıntı
Φ MINEU Gönderi tarihi: 28 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 28 Eylül , 2006 kıss kankim ne var bugün istikametini değiştiriversen saten ordan da gitsen ezan yolda okunuyo iftara yetişemiyosun, bisim burdan da gitsen bişey fark etmiycek kuşum Alıntı
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 28 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 28 Eylül , 2006 Peki olar kankim Alıntı
Φ siyahx Gönderi tarihi: 28 Eylül , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 28 Eylül , 2006 HİİİŞŞŞTTTT konuyu saptırmayalım kızlar Alıntı
Φ MINEU Gönderi tarihi: 28 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 28 Eylül , 2006 bis mi konuyu saptırmak mı aşkolsun Alıntı
Φ siyahx Gönderi tarihi: 28 Eylül , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 28 Eylül , 2006 iyi hadi bakalım senin dediğin gibi olsun Alıntı
Φ siyahx Gönderi tarihi: 28 Eylül , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 28 Eylül , 2006 ne olsun canınız ne istyosa o olsun isterseniz alın bu topic'de sizin olsun kıslar :P Alıntı
Φ MINEU Gönderi tarihi: 28 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 28 Eylül , 2006 iyi hadi bakalım senin dediğin gibi olsun ne olsun kankim ne diyosuun kalbimi fethediyosuuuunnn kuşum oruç başına vurdu zannımca Alıntı
Φ MINEU Gönderi tarihi: 28 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 28 Eylül , 2006 canınız ne istyosa o olsun isterseniz alın bu topic'de sizin olsun kıslar tşk ederis bisim topiğimis var demi kankim istemiyorus Alıntı
Φ siyahx Gönderi tarihi: 28 Eylül , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 28 Eylül , 2006 kankim ne diyosuun kalbimi fethediyosuuuunnn kuşum oruç başına vurdu zannımca kime yazdın bunu ikimizdende alıntı yapmışın ama? Alıntı
Φ siyahx Gönderi tarihi: 28 Eylül , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 28 Eylül , 2006 tşk ederis bisim topiğimis var demi kankim istemiyorus bende laf olsun diye söyledim zaten vermeye niyetim yok :P Alıntı
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 28 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 28 Eylül , 2006 canınız ne istyosa o olsun isterseniz alın bu topic'de sizin olsun kıslar Yuk istemem topic falan kankim ne diyosuun kalbimi fethediyosuuuunnn kuşum oruç başına vurdu zannımca Zannımca Alıntı
Φ MINEU Gönderi tarihi: 28 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 28 Eylül , 2006 kime yazdın bunu ikimizdende alıntı yapmışın ama? kankime yazmıştım ben onu senin iletine cevap olarak yapmışım sadece ok bende laf olsun diye söyledim zaten vermeye niyetim yok aman senin olsun bisde topicten çok ne var bütün topicler bisim sayılır Alıntı
Φ MINEU Gönderi tarihi: 28 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 28 Eylül , 2006 kime yazdın bunu ikimizdende alıntı yapmışın ama? bende laf olsun diye söyledim zaten vermeye niyetim yok :P Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.