Gönderi tarihi: 28 Eylül , 2006 18 yıl Mangalda sucuk kar yağarken güsel oluyo uyumak isterdim Çok uykum var çünkü
Gönderi tarihi: 28 Eylül , 2006 18 yıl Yazar Mangalda sucuk kar yağarken güsel oluyo uyumak isterdim Çok uykum var çünkü uyu ozaman
Gönderi tarihi: 28 Eylül , 2006 18 yıl Yazar Çalışıyorum nasıl uyuyabilirim yahu Benim gibi yap önce bilgisayarı seni en iyi kamufle etcek şekle getir daha sonra öüne bi kaç dosya koy kağıtları masaya falan yay iyice sonra başını iki elinin arasına al masaya doğru bakıyomu gibi yap çaktırmadan uyu :) :)
Gönderi tarihi: 28 Eylül , 2006 18 yıl Benim gibi yap önce bilgisayarı seni en iyi kamufle etcek şekle getir daha sonra öüne bi kaç dosya koy kağıtları masaya falan yay iyice sonra başını iki elinin arasına al masaya doğru bakıyomu gibi yap çaktırmadan uyu :) :) Ooooo bencede süper fikir ! İş yerinde bir arkadaşım aynısını yapıyordu, alnı küt diye masaya vurdu. Birden uykusu açılıverdi...
Gönderi tarihi: 28 Eylül , 2006 18 yıl Yazar Ooooo bencede süper fikir ! İş yerinde bir arkadaşım aynısını yapıyordu, alnı küt diye masaya vurdu. Birden uykusu açılıverdi... işini ciddiye alcaksın ben ciddiye alıyorum öyle kazalar yapmıyorum çaktırmadan uyumanında bir ciddiyeti haysiyeti var yani :)
Gönderi tarihi: 28 Eylül , 2006 18 yıl camın önünde bir taraftan çayımı yudumlarken bir taraftanda yağmuru izlemek isterdim
Gönderi tarihi: 28 Eylül , 2006 18 yıl kıss kankim ne var bugün istikametini değiştiriversen saten ordan da gitsen ezan yolda okunuyo iftara yetişemiyosun, bisim burdan da gitsen bişey fark etmiycek kuşum
Gönderi tarihi: 28 Eylül , 2006 18 yıl Yazar ne olsun canınız ne istyosa o olsun isterseniz alın bu topic'de sizin olsun kıslar :P
Gönderi tarihi: 28 Eylül , 2006 18 yıl iyi hadi bakalım senin dediğin gibi olsun ne olsun kankim ne diyosuun kalbimi fethediyosuuuunnn kuşum oruç başına vurdu zannımca
Gönderi tarihi: 28 Eylül , 2006 18 yıl canınız ne istyosa o olsun isterseniz alın bu topic'de sizin olsun kıslar tşk ederis bisim topiğimis var demi kankim istemiyorus
Gönderi tarihi: 28 Eylül , 2006 18 yıl Yazar kankim ne diyosuun kalbimi fethediyosuuuunnn kuşum oruç başına vurdu zannımca kime yazdın bunu ikimizdende alıntı yapmışın ama?
Gönderi tarihi: 28 Eylül , 2006 18 yıl Yazar tşk ederis bisim topiğimis var demi kankim istemiyorus bende laf olsun diye söyledim zaten vermeye niyetim yok :P
Gönderi tarihi: 28 Eylül , 2006 18 yıl canınız ne istyosa o olsun isterseniz alın bu topic'de sizin olsun kıslar Yuk istemem topic falan kankim ne diyosuun kalbimi fethediyosuuuunnn kuşum oruç başına vurdu zannımca Zannımca
Gönderi tarihi: 28 Eylül , 2006 18 yıl kime yazdın bunu ikimizdende alıntı yapmışın ama? kankime yazmıştım ben onu senin iletine cevap olarak yapmışım sadece ok bende laf olsun diye söyledim zaten vermeye niyetim yok aman senin olsun bisde topicten çok ne var bütün topicler bisim sayılır
Gönderi tarihi: 28 Eylül , 2006 18 yıl kime yazdın bunu ikimizdende alıntı yapmışın ama? bende laf olsun diye söyledim zaten vermeye niyetim yok :P
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için şimdi oturum açın.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.