Gönderi tarihi: 12 Eylül , 2019 5 yıl I am my own God Master slave and I will be beyond the grave No one will take my soul away I carry my own will and make my day I am my own God See the truth beyond Through endless lies thy kingdom come Glorified wisdom illumination tool Self deceit it's the golden rule Live your life you're gonna die your own death There's no one above that's gonna take your breath May the evil drown in its source I dip my forefinger in the watery blood Of your impotent redeemer And write over his thorn torn brow The true Prince of Evil What man's created Man can destroy Bring to light That day of joy Bu şarkının türkçe çevirisini yapabilir misiniz?
Gönderi tarihi: 12 Eylül , 2019 5 yıl Admin Ben kendi kendimin tanrısıyım Efendi köle ve ben mezarın ötesinde olacağım. Kimse ruhumu alamayacak Kendi isteğimi taşıyorum ve günümü yapıyorum Ben kendi kendimin tanrısıyım Ötesindeki gerçeği görüyorum Sonsuz yalanların içinden krallığın gelsin Onurlu hikmet aydınlatma aracı Kendi kendini aldatma altın kural Hayatını yaşa, kendi ölümünle öleceksin. Nefesini kesecek kimse yok Kötülük kaynağında boğulacaktır İşaret parmağımı sulu kana daldırıyorum İktidarsız kurtarıcın Ve onun diken yırtılmış kaşının üzerine yaz Gerçek Kötülük Prensi İnsan ne yarattı İnsan yok edebilir Aydınlığı getir O sevinç günü
Gönderi tarihi: 14 Eylül , 2019 5 yıl Yazar Tarih 12.09.2019 at 14:41 , Admin dedi: Ben kendi kendimin tanrısıyım Efendi köle ve ben mezarın ötesinde olacağım. Kimse ruhumu alamayacak Kendi isteğimi taşıyorum ve günümü yapıyorum Ben kendi kendimin tanrısıyım Ötesindeki gerçeği görüyorum Sonsuz yalanların içinden krallığın gelsin Onurlu hikmet aydınlatma aracı Kendi kendini aldatma altın kural Hayatını yaşa, kendi ölümünle öleceksin. Nefesini kesecek kimse yok Kötülük kaynağında boğulacaktır İşaret parmağımı sulu kana daldırıyorum İktidarsız kurtarıcın Ve onun diken yırtılmış kaşının üzerine yaz Gerçek Kötülük Prensi İnsan ne yarattı İnsan yok edebilir Aydınlığı getir O sevinç günü Çok çok çok çok teşekkürler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için şimdi oturum açın.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.