Gönderi tarihi: 5 Ekim , 2006 18 yıl Öncelikle "SESSİZLİĞİN KIZI" başın sağolsun. O acı hepimizin yüreğinde var. Ama giden gittiğiyle kalıyor ne yazıkki. Bu arada hiç de "SESSİZ" değilsin gibi. Hemen cevaplar hazır. Birde şu "SESSİZ MELODİ" yi gönderde bizde dinleyelim.
Gönderi tarihi: 6 Ekim , 2006 18 yıl "SESSİZ MELODİ" yi gönderde bizde dinleyelim. tabiki bu arkadaşım rüştüye ait bir yorum sözlerde onun arkadaşına ait benim için çok değerli ve kendimi bulduğum bir şiir kendineiyibak SESSİZLİĞİN MELODİSİ
Gönderi tarihi: 20 Aralık , 2006 18 yıl wayy bee sana hayran olmayan bir ben değilmişim burcu sende farklı bir elektirik var yazılarındanmı desem cevaplarındanmı desem bence sevgi dolu yüreğinden galiba
Gönderi tarihi: 21 Aralık , 2006 18 yıl wayy bee sana hayran olmayan bir ben değilmişim burcu sende farklı bir elektirik var yazılarındanmı desem cevaplarındanmı desem bence sevgi dolu yüreğinden galiba teşekkür ederim
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için ŞİMDİ OTURUM AÇIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.