Gönderi tarihi: 30 Eylül , 2006 18 yıl yok estafurullah hiç olurmu itirazım ha şöyle afferin kız gözüme girdin bak
Gönderi tarihi: 30 Eylül , 2006 18 yıl ha şöyle afferin kız gözüme girdin bak tamamda bende diyodum ben neden siyahx gözüne bakınca kendimi görüyorum
Gönderi tarihi: 30 Eylül , 2006 18 yıl tamamda bende diyodum ben neden siyahx gözüne bakınca kendimi görüyorum tebrikler güzel espiriydi diycek bişey bulamadım ne diyim çık kız çabuk gözümden
Gönderi tarihi: 30 Eylül , 2006 18 yıl tebrikler güzel espiriydi diycek bişey bulamadım ne diyim çık kız çabuk gözümden teşekkürler bulamassın tabi bir girdiğim yerden kolay çıkmam
Gönderi tarihi: 30 Eylül , 2006 18 yıl bak bak çıkma kız kal ozaman orda baktığımızı daha iyi görürüz çifter çifter
Gönderi tarihi: 30 Eylül , 2006 18 yıl bak bak çıkma kız kal ozaman orda baktığımızı daha iyi görürüz çifter çifter tamam yanlız nereye baksan beni görürsün karışmam
Gönderi tarihi: 30 Eylül , 2006 18 yıl tamam yanlız nereye baksan beni görürsün karışmam yav çık ozaman hem çıkmıyosun hemde böyle diyosun
Gönderi tarihi: 30 Eylül , 2006 18 yıl yav çık ozaman hem çıkmıyosun hemde böyle diyosun kovuyormusun peki öyle olsun
Gönderi tarihi: 30 Eylül , 2006 18 yıl kovuyormusun peki öyle olsun hayır kovmuyorum ayıp ediyosun ben seni kovarmıyım hiç kız tamam kal orda razıyım görmeye
Gönderi tarihi: 30 Eylül , 2006 18 yıl hayır kovmuyorum ayıp ediyosun ben seni kovarmıyım hiç kız tamam kal orda razıyım görmeye tamam kaldım sedatın kralx topicini seninde gözünü istila ettim izinli yalnız
Gönderi tarihi: 30 Eylül , 2006 18 yıl tamam kaldım sedatın kralx topicini seninde gözünü istila ettim izinli yalnız tamam kredin çok sessiz kız
Gönderi tarihi: 30 Eylül , 2006 18 yıl bak sen herkes sever nakiti ama okadar çok nakitim yok sen krediyle idare et şimdilik
Gönderi tarihi: 30 Eylül , 2006 18 yıl bak sen herkes sever nakiti ama okadar çok nakitim yok sen krediyle idare et şimdilik yok ben krediyle idare etmedim hiç bir zaman ve etmemde
Gönderi tarihi: 30 Eylül , 2006 18 yıl yok ben krediyle idare etmedim hiç bir zaman ve etmemde iyi be iyi tamam ozaman nakitin çok diyelim bari napalım
Gönderi tarihi: 1 Ekim , 2006 18 yıl iyi be iyi tamam ozaman nakitin çok diyelim bari napalım tamam olur
Gönderi tarihi: 1 Ekim , 2006 18 yıl Yazar yok estafurullah hiç olurmu itirazım sessizliğin kızı yeni karıştırırken okudum sizin kardeşiniz mi. İnan çok üzüldüm yeni duydum acını tazelemk istemezdim başın sağ olsun Allah sabır versin. seni bilmeden daha çok üzdüğümü anladım kimsede demedi. Kendine iyi bak.
Gönderi tarihi: 1 Ekim , 2006 18 yıl sessizliğin kızı yeni karıştırırken okudum sizin kardeşiniz mi. İnan çok üzüldüm yeni duydum acını tazelemk istemezdim başın sağ olsun Allah sabır versin. seni bilmeden daha çok üzdüğümü anladım kimsede demedi. Kendine iyi bak. saol sizler saolun
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için ŞİMDİ OTURUM AÇIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.