Gönderi tarihi: 27 Eylül , 2006 18 yıl Evet sessizliğin kızı Aradığını mı bulamadın, buldun mutluluktanmı yazıyorsun bilmiyorum bu dizeleri. Çok acılı veya çok mutlu olmalısın, yaşın kaç bilmiyorum ama yazılarını bugün üye olduğumdan okudum hislere hitap ediyor. Aradığını bulamassan da bu duygulara kapılıyorsun gençlik çağını aşınca daha kötü oluyorsun hele yaşlanacagın aklına geldikçe telaşa bile kapılıyorsun. Ben mi? Anadoluda sıradan bir ADAM, alınmış kararlar,verilmiş sözler, dönülmez virajlara girmiş derken çürüyen ve çürüten bir hayatın canlı örneğiyim desem olur. Diyorsun ya hayatına renk katmak için yılana sarılıyorsun misali öyle, herşeyini etkiliyor herşeyini, gençken dokunmuyor ama yaş ilerleyince yüreğin adeta genç olmaya başlıyor veya gençleşmeye çabalıyorsun inan bana. Meşguliyetin varsa yumuşak geçiştiriyorsun ama hep aklında gözün uzaklarda. Birde zoraki mutluluk ve vicdan azabı derken seninle büyüyen hayatlar. Bazende terk eden ve terk edilenleri duydukça imrenmeler. Diyeceksinki hayatta başka duygularda var, bunlar boşluk ve meşguliyetsilikden dersen yalan olur. Dedim hayattaki her şeyini etkiler öbür dünyanı bile.. zamanın yok edemediği acılardan. Zevk alanlar vardır ama ben zevk almadım. İsterdim işinden aşından başka lüksü olmayan köydeki kerpiç evdeki memmet ağa ile pembe gibi olmayı ve mutlu bir şekilde bu duygulardan habersiz ölmeyi
Gönderi tarihi: 27 Eylül , 2006 18 yıl Buldum kaybettim ve duygularımı yazıyorum yaşım 25 ve insan acısıyla tatlısıyla mutlu olabilmeli diyorum ben belki bu şekilde acı çekiyor gözüksemde mutluyum çünkü büyüklük kaybedincede sevebilmektir büyüklük vazgeçmemektir büyüklük hak etmeyenede sevgiyi verebilmektir.büyüklük bendeki bu yürektir varsın karşımdakilerde olmasın bu yürek onlar küçük büyük olan benim yüreğim..önemli olan bu yüreği taşımaktır ben her şekilde taşıyabiliyorum. saygılarımla..
Gönderi tarihi: 27 Eylül , 2006 18 yıl Yazar Bende sana saygı duyuyorum. Yazını bulmak için bilg. yeniden açtım gülme bu işin acemisiyim. Bu yazdığımı herkes görüyormu onuda bilmiyorum. Adımı deşitirmem lazım yapmaya çalışacagım. Neyse yaşça senden büyüğüm. Daha gençsin kaybettim sandığında aradığını belki yeniden bulucaksın inan senin kaybın başkalarınınkinin? yanında az. Tamam acılısın ama gelecek günlerin sana neler getirecek neler, belki tatlılıklar belki daha çok acılar bunları ve bizleri hatırlamayacaksın belki. Yazılarına baktım hep aynı düşünce etrafında toplanıyor senin yaşında ve yerinde olmayı isterdim. Unutma belki daha çok fedakarlıklar yapman gerekebilecek. Eğer kaybetmediğin değerlerin varsa sabret . Sen bu konularda uzmansın sana nasihatta olmaz ama olsun yeri geliyor insan hiç önemsemediği birirnden de yerine göre alıntı yapabiliyor . Yinede sagol ilk defa yazıyorum herşey gönlünce olsun
Gönderi tarihi: 27 Eylül , 2006 18 yıl Bende sana saygı duyuyorum. Yazını bulmak için bilg. yeniden açtım gülme bu işin acemisiyim. Bu yazdığımı herkes görüyormu onuda bilmiyorum. Adımı deşitirmem lazım yapmaya çalışacagım. Neyse yaşça senden büyüğüm. Daha gençsin kaybettim sandığında aradığını belki yeniden bulucaksın inan senin kaybın başkalarınınkinin? yanında az. Tamam acılısın ama gelecek günlerin sana neler getirecek neler, belki tatlılıklar belki daha çok acılar bunları ve bizleri hatırlamayacaksın belki. Yazılarına baktım hep aynı düşünce etrafında toplanıyor senin yaşında ve yerinde olmayı isterdim. Unutma belki daha çok fedakarlıklar yapman gerekebilecek. Eğer kaybetmediğin değerlerin varsa sabret . Sen bu konularda uzmansın sana nasihatta olmaz ama olsun yeri geliyor insan hiç önemsemediği birirnden de yerine göre alıntı yapabiliyor . Yinede sagol ilk defa yazıyorum herşey gönlünce olsun teşekkür ederim evet bu yazılarınızı herkes görüyor ve okuyor .Hayat acısıyla tatlısıyla güzeldir kimse acıyla ölmez ben asla ölmedimki sevda acısıyla öleyim zaman bana yavaş yavaş doğruları göstermiştir yaş olarak benden büyükmüssünüz size abi diyebilirim..fikirlerinize saygı duyuyorum teşekkür ederim saygılarımla..
Gönderi tarihi: 27 Eylül , 2006 18 yıl teşekkür ederim evet bu yazılarınızı herkes görüyor ve okuyor .Hayat acısıyla tatlısıyla güzeldir kimse acıyla ölmez ben asla ölmedimki sevda acısıyla öleyim zaman bana yavaş yavaş doğruları göstermiştir yaş olarak benden büyükmüssünüz size abi diyebilirim..fikirlerinize saygı duyuyorum teşekkür ederim saygılarımla.. Banada abi de kıs bundan sonra bende senden büyüğüm :P :P
Gönderi tarihi: 27 Eylül , 2006 18 yıl Yazar teşekkür ederim evet bu yazılarınızı herkes görüyor ve okuyor .Hayat acısıyla tatlısıyla güzeldir kimse acıyla ölmez ben asla ölmedimki sevda acısıyla öleyim zaman bana yavaş yavaş doğruları göstermiştir yaş olarak benden büyükmüssünüz size abi diyebilirim..fikirlerinize saygı duyuyorum teşekkür ederim saygılarımla.. tamam iyi akşamlar ara sıra yazışabiliriz, gerçi bana ayıracak zamanınız olurmu bilmem kbirazdan apatacagım.
Gönderi tarihi: 27 Eylül , 2006 18 yıl Banada abi de kıs bundan sonra bende senden büyüğüm :P :P amca dicem sana 'siyahx amcam nasılsın
Gönderi tarihi: 27 Eylül , 2006 18 yıl amca dicem sana 'siyahx amcam nasılsın iyiyin sessiz kız evladım sen nasılsın :) :)
Gönderi tarihi: 27 Eylül , 2006 18 yıl iyiyin sessiz kız evladım sen nasılsın :) :) iyiyim amcam ellerinden öperim çoluk çocuk nasıl senin hatun neler yapıyo iyimi
Gönderi tarihi: 27 Eylül , 2006 18 yıl iyiyim amcam ellerinden öperim çoluk çocuk nasıl senin hatun neler yapıyo iyimi sağolasın sessiz kızım el öpenlerin çok olsun çoluk çocuk napsın hepside ellerinden öperler hatunun bi türlü ayarı tutmuyo be kızım tansiyondu şekerdi gidiyo işte
Gönderi tarihi: 27 Eylül , 2006 18 yıl sağolasın sessiz kızım el öpenlerin çok olsun çoluk çocuk napsın hepside ellerinden öperler hatunun bi türlü ayarı tutmuyo be kızım tansiyondu şekerdi gidiyo işte heee iyi iyi bu arada şu imzanın sayısını biras azaltsan iyi olur 3 tane resmi kaldır fasla
Gönderi tarihi: 27 Eylül , 2006 18 yıl heee iyi iyi bu arada şu imzanın sayısını biras azaltsan iyi olur 3 tane resmi kaldır fasla tamam kaldırdım
Gönderi tarihi: 27 Eylül , 2006 18 yıl ya arkadaşlar alınmayın ama sesiz kıs ve siyahx birer tane koyun imzadaki resmi veya büyük bişey koyun daha kusel oluyo bole kusel deil yaaaaa.
Gönderi tarihi: 29 Eylül , 2006 18 yıl Sessi Kız 25 yaşındaymış ve sevda acısımı çekiyormuş neymiş. Yeğenim geçenlerde (5 yaşında) evde bi sürü ayakkabısı varken tuturmuş ayakkabı alalım diye. Neyse çıktık ayakkabı alacaz mecbur napalım. Yolda giderken tekerlekli sandalyede bi adam gördük ayakları yoktu. Benim yeğen onu görünce biranda sustu kaldı. 5 yaşındaki çocuk hadi eve gidelim dedi ben ayakkabı almaktan vazgeçtim dedi. Kıssadan hisse: Nice sevdalar yaşayabilirsiniz belki hayatınızda. Elinizdekilerin kıymetini bilin.
Gönderi tarihi: 30 Eylül , 2006 18 yıl Sessi Kız 25 yaşındaymış ve sevda acısımı çekiyormuş neymiş. Yeğenim geçenlerde (5 yaşında) evde bi sürü ayakkabısı varken tuturmuş ayakkabı alalım diye. Neyse çıktık ayakkabı alacaz mecbur napalım. Yolda giderken tekerlekli sandalyede bi adam gördük ayakları yoktu. Benim yeğen onu görünce biranda sustu kaldı. 5 yaşındaki çocuk hadi eve gidelim dedi ben ayakkabı almaktan vazgeçtim dedi. Kıssadan hisse: Nice sevdalar yaşayabilirsiniz belki hayatınızda. Elinizdekilerin kıymetini bilin. birincisi aşk acısı diye bahsetmeyin ben o safhaları açtım ben su gibi erkek kardeşimi kara toprağa vermişim aşk acısı diye bişey olamaz sevdim sadece sevgimi belli ediyorum sevgiyi yürekten kolaylıkla atanlardan değilim evet elimdekinin kıymetini bilmeye çalışıyorum bir şeyin fazlasını isteseydim şimdi buraya bu duyguları yazmazdım saygılarımla..
Gönderi tarihi: 30 Eylül , 2006 18 yıl birincisi aşk acısı diye bahsetmeyin ben o safhaları açtım ben su gibi erkek kardeşimi kara toprağa vermişim aşk acısı diye bişey olamaz sevdim sadece sevgimi belli ediyorum sevgiyi yürekten kolaylıkla atanlardan değilim evet elimdekinin kıymetini bilmeye çalışıyorum bir şeyin fazlasını isteseydim şimdi buraya bu duyguları yazmazdım saygılarımla.. Allahtan kardeşine rahmet, sana ve ailene sonsuz sabırlar diliyorum burcu..
Gönderi tarihi: 30 Eylül , 2006 18 yıl Allahtan kardeşine rahmet, sana ve ailene sonsuz sabırlar diliyorum burcu.. sağolasın olivia' dostlar saolsun alıştım artık zorda olsa. o yüzden aşk acısı çekiyor denmesi hoşuma gitmiyor
Gönderi tarihi: 30 Eylül , 2006 18 yıl kim demiş benim arkadaşım aşk acısı çekiyo diye şu gözlere bakın onda hiç aşk acısı çekecek göz varmı dimi kız
Gönderi tarihi: 30 Eylül , 2006 18 yıl kim demiş benim arkadaşım aşk acısı çekiyo diye şu gözlere bakın onda hiç aşk acısı çekecek göz varmı dimi kız yaniiii bu arada gözlerimi nerden gördün
Gönderi tarihi: 30 Eylül , 2006 18 yıl yaniiii bu arada gözlerimi nerden gördün Avatarından bahsediyorum
Gönderi tarihi: 30 Eylül , 2006 18 yıl sordum işte varmı itirazın yok estafurullah hiç olurmu itirazım
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için ŞİMDİ OTURUM AÇIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.