Misafir E-Manyetik Gönderi tarihi: 2 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 2 Ekim , 2006 çamaşır ipim bataklık çiçeğim evet kırcam nah bole karpuz gibi yarcam kafanı... gume kıs gulme... tapuyu vemem sana Alıntı
Misafir E-Manyetik Gönderi tarihi: 2 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 2 Ekim , 2006 asıl ben tınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn Alıntı
Misafir E-Manyetik Gönderi tarihi: 2 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 2 Ekim , 2006 yanlış yere yorma kıs sana tınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn (demek istedim) eet geveze kıskanç cadı seni Alıntı
Misafir H@Y€LP€R€ Gönderi tarihi: 18 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 18 Mart , 2007 bak burada benim cafem Alıntı
Misafir H@Y€LP€R€ Gönderi tarihi: 18 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 18 Mart , 2007 eee ne istersin geldin de sana hemen bişeler ikram edelim bari meniye ilk sayfadan bakabilirsin yada yeniden yazarız Alıntı
Φ zeyynepp Gönderi tarihi: 18 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 18 Mart , 2007 hehe ben bi menüye bakayım:) Alıntı
Φ zeyynepp Gönderi tarihi: 18 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 18 Mart , 2007 ben bi çay alıyım sıcak sıcak açık olsun ama Alıntı
Misafir H@Y€LP€R€ Gönderi tarihi: 18 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 18 Mart , 2007 evet arkadaşlar.CAFE İKİSLER isteyen gelir dinlenir isteyen bi şeyler içer.isteyen sohbet amaçla uğrayabilir. CAFE İKİSLER MENÜSÜ ; SICAK İÇECEKLER; KAHVE ÇEŞİTLERİ,ÇAY ÇEŞİTLERİ SOĞUK İÇECEKLER; BİTKİSEL ÇAYLAR,AROMATİK ÇAYLAR YERLİ VE İTHAL SEÇME ŞARAP MENÜSÜ DÜNYA MUTFAKLARINDAN SEÇME ÇEŞTİLER TATLI VE PASTA ÇEŞİTLERİNDEN OLUŞAN SEÇİCİ VE İTİNALI BİR MENÜ DÜR. evet arkadaşlar ilk gün herşey bedavadır. ramazan dolayısıyla iftar ve sahur menümüs vardır. herkesi bekleris. al sana menü hehe ben bi menüye bakayım:) bak. ben bi çay alıyım sıcak sıcak açık olsun ama al sana çay Alıntı
Φ zeyynepp Gönderi tarihi: 18 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 18 Mart , 2007 ben menüye bakmıştımmm çay içinde saol tadıda güzelmişşş Alıntı
Misafir H@Y€LP€R€ Gönderi tarihi: 18 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 18 Mart , 2007 oledir güzeldir çay bi de beğenmeseydin bari nan hem beleş içiyon hem beyenmemezlikmi yapcaktın sanki Alıntı
Φ zeyynepp Gönderi tarihi: 18 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 18 Mart , 2007 güzel olmasaydı beğenmemezlikte yapardım söylerdimde..... Alıntı
Misafir H@Y€LP€R€ Gönderi tarihi: 18 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 18 Mart , 2007 çok iyi o zaman herzaman dürüst müşterilerimiz bizleri en iyi yerlere getirir bu arada bi işe ihtiyacın varsa sole bak garson arıyordum bende bu arada Alıntı
Φ zeyynepp Gönderi tarihi: 18 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 18 Mart , 2007 hadi yine iisin şansın varmış Alıntı
Φ zeyynepp Gönderi tarihi: 18 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 18 Mart , 2007 çok iyi o zaman herzaman dürüst müşterilerimiz bizleri en iyi yerlere getirir bu arada bi işe ihtiyacın varsa sole bak garson arıyordum bende bu arada ama parttime olsun okul var bde vizelerim yaklaşıyo ders çalışmam lazım iin verirsen tamam Alıntı
Misafir H@Y€LP€R€ Gönderi tarihi: 18 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 18 Mart , 2007 vay o da olur bu arada ünüversitelisin ha o da kusel sana hertürlü izni veririm ya sorun deil (sen gel bi görürsün gününü ) Alıntı
Φ zeyynepp Gönderi tarihi: 18 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 18 Mart , 2007 ooo saol her şey tamam da izinde var (her ne kadar sen bi gel görürsün desende) maaşı bi konuşsak sayın patron Alıntı
Misafir H@Y€LP€R€ Gönderi tarihi: 18 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 18 Mart , 2007 (patron mu? tabe ole ) neyse para sen ne kadar istersin orendisin bi de part time sana asgari ücretin 1/3 ü yeter heralde sen ne dersin Alıntı
Φ zeyynepp Gönderi tarihi: 18 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 18 Mart , 2007 az oldu ama o yaaa birazcık daha artış yap hem sana arkadşlarımıda getircem Alıntı
Misafir H@Y€LP€R€ Gönderi tarihi: 18 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 18 Mart , 2007 tmm o zaman 3 te 2 si derim asgarinin bak sona arkadaşlarına gore ücretinde artıcak ona göre artık ikizimde olmadığına gore sen bakcan genelde Alıntı
Φ zeyynepp Gönderi tarihi: 18 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 18 Mart , 2007 tamam bakılım kabul zaten kişi başı komisyonda veririm dedin aaaa bide bahşişleri unutmamak lazımm Alıntı
Misafir H@Y€LP€R€ Gönderi tarihi: 18 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 18 Mart , 2007 tmm be kanqa da olduk canın saolsun (bak kanqa olduk die işleri aksatma haaa ) Alıntı
Φ zeyynepp Gönderi tarihi: 18 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 18 Mart , 2007 aaaaa olurmu iş başka dostluk başka Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.