Gönderi tarihi: 18 Mart , 2007 18 yıl tmm o zaman sen neden bi avatar koymuyosun kendine bu arada kanqa?????????
Gönderi tarihi: 18 Mart , 2007 18 yıl tarif ederim sana da sen yemekten bi geldiğin zaman sole tarif ederim sana
Gönderi tarihi: 18 Mart , 2007 18 yıl ilk önce en fazla 10kb büyüklüğün ayarlıcaksın avatarını.. sonra kontrol panelinden avatar ayarlarını bulcaksın. sonra orda bi GÖZAT görüceksin.. ordan kendi pc ne gidip avatarını bulucaksın.. sonra avatarı güncelle diceksin olcak
Gönderi tarihi: 18 Mart , 2007 18 yıl evet birazcık öyle oldu kısım hayalle dolaşa dolaşa aynı oldun.... insan bi teşekkür eder şamarıma....o kadar açıklamış arkadaşım....
Gönderi tarihi: 18 Mart , 2007 18 yıl tamam kanka geldim yemekten hoşgeldin kanqa ilk önce en fazla 10kb büyüklüğün ayarlıcaksın avatarını.. sonra kontrol panelinden avatar ayarlarını bulcaksın. sonra orda bi GÖZAT görüceksin.. ordan kendi pc ne gidip avatarını bulucaksın.. sonra avatarı güncelle diceksin olcak açıklama için saol biraz maydonoz oldum sanki ama olsun yok ya ne maydonozu estağfirullah
Gönderi tarihi: 18 Mart , 2007 18 yıl kısım hayalle dolaşa dolaşa aynı oldun.... insan bi teşekkür eder şamarıma....o kadar açıklamış arkadaşım.... ya pardon ya teşekkür ederimmm eeee ne yaparsın kankalık benziyooo bi yerde
Gönderi tarihi: 18 Mart , 2007 18 yıl evet birazcık öyle oldu sana tamamen katılıyorum estikçem.. hayaletin kankası da hayalet gibi olur :D
Gönderi tarihi: 18 Mart , 2007 18 yıl ee zeynep avatar koysana istersen sana sağlam bi avatar bulurum biraz benimkine benziyen
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için şimdi oturum açın.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.