Φ MINEU Gönderi tarihi: 4 Ekim , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 4 Ekim , 2006 BEN GELDÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜMMMMMM şükür kavuşturana kankim
Φ odessa Gönderi tarihi: 4 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 4 Ekim , 2006 kankin nerde kıss mine........ benimki de yok....... hoşgeldin bu arada demeyi unuttum da.........
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 4 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 4 Ekim , 2006 Şükür kankim Kıs bağırma koca malikanenin içinde yankı yapıo
Φ siyahx Gönderi tarihi: 4 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 4 Ekim , 2006 hışşşt sessiz ol kız sesin çok çıkıyo senin
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 4 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 4 Ekim , 2006 prenses üsülme kıs Bay Deniro giriş kartınısı görebilrmiyim
Φ MINEU Gönderi tarihi: 4 Ekim , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 4 Ekim , 2006 kankin nerde kıss mine........ benimki de yok...... gelir şimdi benim kankim senin kankini bilemem Şükür kankim Kıs bağırma koca malikanenin içinde yankı yapıo kıss kankim milletde yankı yapıyo deyince malikanenin içi bomboş eşya falan yuk sancaklar hışşşt sessiz ol kız sesin çok çıkıyo senin siyahx bu sen misin yuksa
Φ odessa Gönderi tarihi: 4 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 4 Ekim , 2006 üsülmeyem bari.................... ee ne de olsa sis varsınız dii mi ama..................
Φ siyahx Gönderi tarihi: 4 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 4 Ekim , 2006 gelir şimdi benim kankim senin kankini bilemem kıss kankim milletde yankı yapıyo deyince malikanenin içi bomboş eşya falan yuk sancaklar siyahx bu sen misin yuksa evet benim yeni imajım bu artık
Φ MINEU Gönderi tarihi: 4 Ekim , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 4 Ekim , 2006 evet benim yeni imajım bu artık yaşlıymışsın bende seni genç sanıyodum
Φ siyahx Gönderi tarihi: 4 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 4 Ekim , 2006 yaşlıymışsın bende seni genç sanıyodum ana yaşlılık denmes olgunluk olgunluk kıs
Φ MINEU Gönderi tarihi: 4 Ekim , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 4 Ekim , 2006 hadi canım yaşlılığın adı olgunluk mu oldu yaşlısın işte yaşlııııı
Φ siyahx Gönderi tarihi: 4 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 4 Ekim , 2006 hadi canım yaşlılığın adı olgunluk mu oldu yaşlısın işte yaşlııııı ha hah ha sizin gibi gençleri cebimden çıkartırım ben be
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 4 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 4 Ekim , 2006 Kıs bay Deniro hakkında nasıl konuşuosun öyle ayıp
Φ siyahx Gönderi tarihi: 4 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 4 Ekim , 2006 Kıs bay Deniro hakkında nasıl konuşuosun öyle ayıp bunlarda saygı falan kalmamış kıs
Φ MINEU Gönderi tarihi: 4 Ekim , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 4 Ekim , 2006 ha hah ha sizin gibi gençleri cebimden çıkartırım ben be bayağı büyük bi cebin var o saman senin Kıs bay Deniro hakkında nasıl konuşuosun öyle ayıp kıss kankim deniro amcamda yaşlılığı kabul etmiyo ama
Φ siyahx Gönderi tarihi: 4 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 4 Ekim , 2006 yakarım bu malikaneyi kafamı bosmayın benim
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 4 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 4 Ekim , 2006 kıs yaşlılar öyledir Asla kabul etmesler yaşlandıklarını
Φ siyahx Gönderi tarihi: 4 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 4 Ekim , 2006 kıs yaşlılar öyledir Asla kabul etmesler yaşlandıklarını yaşlıyım ama bütün kıslar peşimde
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 4 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 4 Ekim , 2006 kroyum ama para bende gibi mi
Φ MINEU Gönderi tarihi: 4 Ekim , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 4 Ekim , 2006 kıs yaşlılar öyledir Asla kabul etmesler yaşlandıklarını biras önce öle demiyodun kankim yaşlıyım ama bütün kıslar peşimde o kısların hepsi düşüp de bi yerde kalırsın diye koluna girmeye çalışıyolardır kroyum ama para bende gibi mi kankiiiiiiiimmmmm
Φ siyahx Gönderi tarihi: 4 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 4 Ekim , 2006 intikamım kötü olcak kıs intikam soğuk yenen ??? neyse gerisi aklıma gelmedi ama unutma unutulanlar unutanları asla unutmaslar :lol: :P
Önerilen İletiler