Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 26 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 26 Eylül , 2006 Ya arakadaşlar arasında sürekli kırılmak,alıngalnlık falan olmas lütfen elektro yaracam kafanı karpus gibi görcen günün ü be ya
Misafir €L€KTRO_777 Gönderi tarihi: 26 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 26 Eylül , 2006 alınmadım saten ki. sen yanlış anladın beni bu sefer. sonunda gülümseme kyduk ya kıs daha ne olsun hem iki kanki yalnız buldunus beni yar sen kafamı ikisim olsaydı o saman gorurdunus sizzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz iki geveze kanki
Φ jeune Gönderi tarihi: 26 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 26 Eylül , 2006 nihayet kendi topiğimis oldu kıss kankim ikisim artık dedikodularımısı, muhabbetlerimisi burdan yaparıs tabi ki bu sohbetlere katılmak isteyen arkadaşlarımısı, dostlarımısı ve misafirlerimisi de bekleris foruma hayırlı uğurlu olsun tık tık tık ben geldım mısafıre sole kopuklu bı turk kahvesı yapın bakalım
Misafir olivia Gönderi tarihi: 27 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 27 Eylül , 2006 yeşim mi electro öğrendim ikisini Sonunda yani mine abla... O kadarda bağırmışsın elektro.. Hayır yani ikisi olmayan kıskancak.. erkek ikisim haaaa ilahi yeşim kız ikisim mi diim.. hem electro ben demedimmi sana olm ikisim ikisim diip durma diye.. kıs ikisim de yada sınıf ikisim de.. alınmadım saten ki. sen yanlış anladın beni bu sefer. sonunda gülümseme kyduk ya kıs daha ne olsun hem iki kanki yalnız buldunus beni yar sen kafamı ikisim olsaydı o saman gorurdunus sizzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz iki geveze kanki Yuk canım sen bensiz de halledersin.. Erkek ikisim aklında bulunsun bak, ii geçinmeye çalış kankilerle.. Geçende kuyumu kazıyorlardı en son.. Sen benden küçüksün abla sözü dinle...
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 27 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 27 Eylül , 2006 tık tık tık ben geldım mısafıre sole kopuklu bı turk kahvesı yapın bakalım Bu mübarek ramazanda ne kahvesi toprağım hade de get iftara gel
Φ MINEU Gönderi tarihi: 27 Eylül , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 27 Eylül , 2006 hem iki kanki yalnız buldunus beni yar sen kafamı ikisim olsaydı o saman gorurdunus sizzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz iki geveze kanki günaydın kankim kıss kankim ikisim electro bise gevese mi dedi
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 27 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 27 Eylül , 2006 Günaydın kankim Kankim millet kendilerindeki çeneyi görmüyoki Asıl kendisi gevese
Misafir olivia Gönderi tarihi: 27 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 27 Eylül , 2006 Allaaaaaaaaaaahhhhhhhhhhhhh.. Hayırlı uğrlu olsun kankiler yeni haşlamalı topiğiniz.. Gelişim biras olay oldu kusura bakmayın.. Hörmetler...Hörmetler...Hörmetler..
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 27 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 27 Eylül , 2006 Gelmişken biras ütü vardı onlarıda yapıver yeşim sana sahmet
Φ MINEU Gönderi tarihi: 27 Eylül , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 27 Eylül , 2006 Allaaaaaaaaaaahhhhhhhhhhhhh.. Hayırlı uğrlu olsun kankiler yeni haşlamalı topiğiniz. Gelişim biras olay oldu kusura bakmayın.. Hörmetler...Hörmetler...Hörmetler.. tşk ederis yeşimcim sisinde cafenis hayırlı olsun topiğimisde sadece haşlama değil, kızartma çeşitlerimisde bulunmaktadır... hörmetler bisden
Misafir olivia Gönderi tarihi: 27 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 27 Eylül , 2006 Yok canım.. Başkaaaaaaaaaaaaa... Sisin hismetçilerinis yokmuydu he.. Neydi o moldovalımıydı hindistanlımıydı neydi.. Neyse işte onlar ne güne duruyorlar.. çarşı pazar işlerine mi..
Φ MINEU Gönderi tarihi: 27 Eylül , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 27 Eylül , 2006 kıss hismetçilerimis var tabe ama işlere yetişemiyolar garipler 8 tane hismetçi yetmes oldu eee tabe 48 odalı, 7 salonlu bir evde oturursan 8 hismetçi yeter mi
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 27 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 27 Eylül , 2006 Kankim sana milyon defa dedim ev deme diye Malikane
Φ MINEU Gönderi tarihi: 27 Eylül , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 27 Eylül , 2006 kıss kankim şimdi malikane diycem ''bak bak havalandılar iyice, iyi ki bir malikane aldılar'' falan diycekler
Misafir olivia Gönderi tarihi: 27 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 27 Eylül , 2006 kıs klavyemden aldın lafı.. İyiki bi malikanenis olmuş.. Aman dikkatli olun anteni falan varmı bunun koparıverirsinis..
Φ MINEU Gönderi tarihi: 27 Eylül , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 27 Eylül , 2006 kıs klavyemden aldın lafı.. İyiki bi malikanenis olmuş. Aman dikkatli olun anteni falan varmı bunun koparıverirsinis. ben alırım öle kıskanmayalım nütfeeen anten yuk canım, merkezi uydu sistemi kullanıyorus bis
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 27 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 27 Eylül , 2006 Kıs kankim ağsını korkak alıştırma Malikane deyiver bakim Yeşimin inadına
Misafir olivia Gönderi tarihi: 27 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 27 Eylül , 2006 Amanda aman yirim sisin malikanenisiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii.. Bak yağmur abla kışkırtma lütfen mine ablayı.. Şimdi o malikane derse ne olur biliyonmu..
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 27 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 27 Eylül , 2006 Malikane demiş olur Yeşim senin giriş kartın varmıydı
Misafir olivia Gönderi tarihi: 27 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 27 Eylül , 2006 yoktu nolmuş.. suçmu sayılıyor yoksa kıs.. o saman ben var burdan kaçmak..
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 27 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 27 Eylül , 2006 Dur canım bisim Uşak seni yolcu etsin Kıs sonra ayakkabı numarasını bise yasarsın he :lol:
Misafir olivia Gönderi tarihi: 27 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 27 Eylül , 2006 yok janem ben geldiğim gibi giderim.. hıh misafirleride uşak yolculuyor artık.. neyse istenmediğim yerde durmam zati.. jaccky oğlum.. gel kuçu kuçu.. hadi bakem yağmur ablanla bi vedalaş.. çok sevmiş seni..
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 27 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 27 Eylül , 2006 Kıs bisim dobermanda Jacckyi çok sevdi Sen giriş kartı alınca yine gel emi janem
Φ MINEU Gönderi tarihi: 27 Eylül , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 27 Eylül , 2006 Amanda aman yirim sisin malikanenisiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii.. Bak yağmur abla kışkırtma lütfen mine ablayı.. Şimdi o malikane derse ne olur biliyonmu.. kıss bisim malikanemis sigortalı o yüsden yiyebilirsin kıss nolur kışkırırsam
Φ MINEU Gönderi tarihi: 27 Eylül , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 27 Eylül , 2006 kankim nerdesin kıss akşama iftara ne yemek yaptırtalım kuşum aşcıbaşına sipariş verelim
Önerilen İletiler