Φ siyahx Gönderi tarihi: 12 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 12 Ekim , 2006 Mecmua işte efenim aaaa Nerde gaseteler olduuu görürsem söylerim süpürgene atla bi uçuşta alır gelirsin gazetelerini cadııı :P
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 12 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 12 Ekim , 2006 Cadı mı kırdınıs kalbimi bay clooney
Φ siyahx Gönderi tarihi: 12 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 12 Ekim , 2006 Cadı mı kırdınıs kalbimi bay clooney yaw bacım sende herşeye kırılıyosun be zırt pırt olmuyo ama tamam tamam ösür dilerem
Φ MINEU Gönderi tarihi: 12 Ekim , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 12 Ekim , 2006 :kas: ve :nanik: sana bikerem, Şimdi kankim bu smileyı göremes ve bu :kas: ve :nanik: ne demek diye sorar kesin kankiiiiimmmm ben geldim kuşum :kas: ve :nanik: ne dimeekkk ben bişi göremiyiiiiiiiiimmmm amaaaa Bikerem bis bu bağışları hayırlı bi iş için kullanacağıs kıss yuksa
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 12 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 12 Ekim , 2006 Kankim hoşgeldin nasıl oldun canım Bu arada göremediğini bilmediğini belirtmiştim zaten Ne yuksa
Φ MINEU Gönderi tarihi: 12 Ekim , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 12 Ekim , 2006 hoşbuldum kankim bugün biras daha iyiyim canım kıss kankim sende görmıyısııııııınnnn amaaa kıss nebilem hayırlı bi iş falan demişsin ya kankim bu bağışlarla çırağan sarayında düğün bilem yapılır falla
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 12 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 12 Ekim , 2006 Ben görebiliyom bikerem Kıs dolmabahçe sarayı dururken çırağana ne gerek var
Φ siyahx Gönderi tarihi: 12 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 12 Ekim , 2006 Ben görebiliyom bikerem Kıs dolmabahçe sarayı dururken çırağana ne gerek var ana duyduk duymayın demeyin gece yağmuru evleniyoooooooooooooooooooo :lol:
Φ siyahx Gönderi tarihi: 12 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 12 Ekim , 2006 yuk yaaa benmi evet sen ben bikerem evleniyosun dedimmi dönmek yuk mecbur evleneceksin
Φ MINEU Gönderi tarihi: 12 Ekim , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 12 Ekim , 2006 Ben görebiliyom bikerem Kıs dolmabahçe sarayı dururken çırağana ne gerek var ii bende bu defa görmek istemiyiiiiiiiimmm saten kankim dolmabahçe olmas çırağan daha moda şu sıralar ana duyduk duymayın demeyin gece yağmuru evleniyoooooooooooooooooooo kankim bundan benim neden haberim yuuuuuukkkkk amaaaaa
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 12 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 12 Ekim , 2006 Ne mecburiyetim var yaaa Psiko depresif misin nesin
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 12 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 12 Ekim , 2006 kankim bundan benim neden haberim yuuuuuukkkkk amaaaaa Kıs sanki benim haberim varmıydı
Φ siyahx Gönderi tarihi: 12 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 12 Ekim , 2006 Ne mecburiyetim var yaaa Psiko depresif misin nesin mecbursun hayır değilim
Φ MINEU Gönderi tarihi: 12 Ekim , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 12 Ekim , 2006 Kıs sanki benim haberim varmıydı kıss kankim siyah amcam uyduruyo o saman demiiiiiii siyah amca neden ısrar ediyosun evlenmek istemiyiiiii işteeeeeee
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 12 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 12 Ekim , 2006 De kankim Evet neden ısrar ediiiyyııınnn ama olmıyiiii sinirlenıııyyyııırıımmmm
Φ siyahx Gönderi tarihi: 12 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 12 Ekim , 2006 kıss kankim siyah amcam uyduruyo o saman demiiiiiii siyah amca neden ısrar ediyosun evlenmek istemiyiiiii işteeeeeee ama evlensin ablacım evlenince kocasını döver döver sinirini atar bana işkence yapmaya kalkmaz sunra yaaa
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 12 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 12 Ekim , 2006 Yaaaa çattık iyimi ben sana ne zaman işkence yaptım aaa çok ayıp Kankim çok ii bilir ben işkenceyi sefmem
Φ siyahx Gönderi tarihi: 12 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 12 Ekim , 2006 Tamam bende gitme diyorum zaten Ama bırakta işkencenin tadına varalım demi Kankim nerde çok sıkıldım ben boş konuşmam belgelerle konuşurum işkencenin kanıtı
Φ Yağmur Yüreklim Gönderi tarihi: 12 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 12 Ekim , 2006 kız kanki şu şaşı gözlü ninjayı güzel diyemi avatar yaptın he
Φ siyahx Gönderi tarihi: 12 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 12 Ekim , 2006 hani kanıt kız okumandamı yok senin yoksam sen yazıpta okuyamayanlardanmısın
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 12 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 12 Ekim , 2006 Orda bi kanıt yuk bikerem Yarılmış bi kafa olsa kanıt derdim ama yuk
Önerilen İletiler