Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 10 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 10 Ekim , 2006 Bilmeki neden dişlıyissssss ama olmuyokiiiiiiii olmuyokiiiiiiiiiii patatessssss
Φ BaBaZuLa Gönderi tarihi: 10 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 10 Ekim , 2006 kısım kapıya baksanısa zil mi taktıralım bis malikanede görüntülü kamera sistemi kullanıyorus ama hoşgeldin bu arada Kehkühkeeehhhh görüntülü kamera sistemimi? gümüşlükleri felan doldurdum çantama ama hiç gören olmadı, bu kameralar kör olanlarındanmı? hoşbuldum MINEU, Bana bak Bay Babazula yasık bise elektroşok Elektrikli sandalye demedik saayın baayan
Φ siyahx Gönderi tarihi: 10 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 10 Ekim , 2006 ablacım ozaman yıkmadan orjinalliğini bozmadan çevirelim hotele hem daha orjinal olur
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 10 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 10 Ekim , 2006 Kıs kankim daha atamadılarmı dışarı bay clooneyi bu güvenlikçiler çık dışarı git projeni başka topicde uygula Bay Babazula belkim sandalyede vardır en elektriğinden
Φ MINEU Gönderi tarihi: 10 Ekim , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 10 Ekim , 2006 Bilmeki neden dişlıyissssss , ama olmuyokiiiiiiii , olmuyokiiiiiiiiiii , patatessssss :lol: Kehkühkeeehhhh , görüntülü kamera sistemimi? gümüşlükleri felan doldurdum çantama ama hiç gören olmadı, bu kameralar kör olanlarındanmı? hoşbuldum MINEU, çıkışta görürsün sen kapıdan çıkarken nası yakalıyolar seni ablacım ozaman yıkmadan orjinalliğini bozmadan çevirelim hotele hem daha orjinal olur olmaaaassss
Φ siyahx Gönderi tarihi: 10 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 10 Ekim , 2006 Kıs kankim daha atamadılarmı dışarı bay clooneyi bu güvenlikçiler çık dışarı git projeni başka topicde uygula Bay Babazula belkim sandalyede vardır en elektriğinden tama öyle yapıyorum zaten bu topicde benim sayılır
Φ BaBaZuLa Gönderi tarihi: 10 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 10 Ekim , 2006 Bay Babazula belkim sandalyede vardır en elektriğinden Yoktur yoktur, konuyu vahşete doğru kaydırmayalım uykucular malikanesi sakinleri :lol: çıkışta görürsün sen kapıdan çıkarken nası yakalıyolar seni Ama ayıp edeyyon apla, ne didim ki beeen? ne didiiiiiiim?
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 10 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 10 Ekim , 2006 Uykucular malikanesimi kankim sana diyo Ne didin
Φ BaBaZuLa Gönderi tarihi: 10 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 10 Ekim , 2006 amaneeeoooowww bişey dimedim tamam
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 10 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 10 Ekim , 2006 Tamam diyıssıınn sonra yine başlıyııısssıınnnnn
Φ MINEU Gönderi tarihi: 10 Ekim , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 10 Ekim , 2006 tama öyle yapıyorum zaten bu topicde benim sayılır bak hala benim sayılır diyo yaaa kankim siyah amcamı bu psikolojiden çıkarmamıs lasım Yoktur yoktur, konuyu vahşete doğru kaydırmayalım uykucular malikanesi sakinleri Ama ayıp edeyyon apla, ne didim ki beeen? ne didiiiiiiim? vahşet mi bis hiç sefmeyis vahşeti, öselliklede kankim sen ne didiğiniiii daha iyi bilirsiiiiiiinnnnnn bağırttırma beniiiiii
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 10 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 10 Ekim , 2006 sesimde çatlaklar olişiyiiii sonra efet ben hiç sefmem vahşeti demi kankim
Φ BaBaZuLa Gönderi tarihi: 10 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 10 Ekim , 2006 baarmayın kapının önündee, tamam didiyom
Φ siyahx Gönderi tarihi: 10 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 10 Ekim , 2006 ya tamam ya alın malikanenizi istemiyom be
Φ BaBaZuLa Gönderi tarihi: 10 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 10 Ekim , 2006 Nereye didiyon eemise didiyom, baksana baarıyolar
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 10 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 10 Ekim , 2006 kıs kankim niye bağırıon ditme otur bakim
Φ MINEU Gönderi tarihi: 10 Ekim , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 10 Ekim , 2006 baarmayın kapının önündee, tamam didiyom gidiyosan bis seni tutmayalım ya tamam ya alın malikanenizi istemiyom be hah nihayet ... benim karnım aç bisimde aç herhalde
Φ BaBaZuLa Gönderi tarihi: 10 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 10 Ekim , 2006 bisimde aç herhalde Ee napalım yani? ev sahibi aman malikane sahibi benmiyim?
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 10 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 10 Ekim , 2006 niyetliyis herhalde burda
Φ MINEU Gönderi tarihi: 10 Ekim , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 10 Ekim , 2006 Ee napalım yani? ev sahibi aman malikane sahibi benmiyim? akşama iftarda dışarı çıkacak olmasaydık ben sana bi masa hasırlatırdım ağsın açık kalırdı böle :lol:
Φ BaBaZuLa Gönderi tarihi: 10 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 10 Ekim , 2006 niyetliyis herhalde burda Bizde niyetliyiz, napalım?
Φ BaBaZuLa Gönderi tarihi: 10 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 10 Ekim , 2006 akşama iftarda dışarı çıkacak olmasaydık ben sana bi masa hasırlatırdım ağsın açık kalırdı böle :lol: Teyzeminde tekeri olsaydı minibüs olurdu
Φ MINEU Gönderi tarihi: 10 Ekim , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 10 Ekim , 2006 Teyzeminde tekeri olsaydı minibüs olurdu ne didiiiiiiiiiinnnnn seeeeeennnnnn
Önerilen İletiler