Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 5 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 5 Ekim , 2006 Ben o cümleyi Siyahx'e yasdım Yaprak Dökümü ok
Φ Yaprak_Dökümü Gönderi tarihi: 5 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 5 Ekim , 2006 bis içerdeydik , farkındaysan sen dışardan geldin Ben o cümleyi Siyahx'e yasdım Yaprak Dökümü ok dışardan topiğe sıçrayan ben değilmiydim yani neyse ok
Φ siyahx Gönderi tarihi: 5 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 5 Ekim , 2006 dışardan topiğe sıçrayan ben değilmiydim yani neyse ok yaprak dökümü kandırıyo seni aslında sni kastetti
Φ MINEU Gönderi tarihi: 5 Ekim , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 5 Ekim , 2006 kankilerin malikanesi depremden hasar gördüğü için mühürlenmiştir ayrıca malikanen,n kaçak olduğuda tespit edilmiştir ayrıca kankigillerin malikaneyi kara parayla aldıkları ihbarı üzerine kankigiller heryerde aranmaktadır görenler en yakın polis karakoluna bildirsin bu malikane malzemeden çalınarak yapıldığı için hayati tehlike arz etmektedir o yüzden buralara fazla yaklaşmayın mümkünse girmeyin Siyah adam bunların hepsini nası uydurdun böle bis yokken yokluğumusdan istifade ettin sen çok ayıp bişi bu bi kere bisim malikane deprem kuşağında diil, kaçak olması imkansıs tapusu müselerde sergileniyo, kara para işine gelince bis bu işe hiç girmedik kankimle , malikaneyi bis yapmadık hasır aldık manyakmısınız siz biras
Φ Yaprak_Dökümü Gönderi tarihi: 5 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 5 Ekim , 2006 yaprak dökümü kandırıyo seni aslında sni kastetti ya hiçbişey anlamadım beni kastedemez virüslerini saçtığından sağlık bakanlığını getirtcem
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 5 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 5 Ekim , 2006 dışardan topiğe sıçrayan ben değilmiydim yani neyse ok Yani yaprak dökümü kandırıyo seni aslında sni kastetti Ortalık karıştırma
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 5 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 5 Ekim , 2006 Siyah adam bunların hepsini nası uydurdun böle bis yokken yokluğumusdan istifade ettin sen çok ayıp bişi bu bi kere bisim malikane deprem kuşağında diil, kaçak olması imkansıs tapusu müselerde sergileniyo, kara para işine gelince bis bu işe hiç girmedik kankimle , malikaneyi bis yapmadık hasır aldık biras kankim hoşgeldin kıs niye müsede sergilenio birasdan kastın nedir kankim
Φ siyahx Gönderi tarihi: 5 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 5 Ekim , 2006 kankim hoşgeldin kıs niye müsede sergilenio birasdan kastın nedir kankim belge gösterin belgeeeee
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 5 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 5 Ekim , 2006 Kankim Bu bay Clooney çok konuşuo demi
Φ MINEU Gönderi tarihi: 5 Ekim , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 5 Ekim , 2006 kankim hoşgeldin, kıs niye müsede sergilenio birasdan kastın nedir kankim hoşbuldum kankim kıss tarihi eser bu malikane de o yüsden , samanında inönü bilem oturmuş bu malikanede birasdan bi kastım yuk kankim , kasıtlı yapılmış bişi değildi belge gösterin belgeeeee belgeyi görmek isteyen ankara anadolu medeniyetleri müzesini ziyaret edebilir
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 5 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 5 Ekim , 2006 Ankaramı kıs kankim kasıtlı boğaram seni ama kıyamamki
Φ MINEU Gönderi tarihi: 5 Ekim , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 5 Ekim , 2006 Ankaramı kıs kankim kasıtlı boğaram seni , ama kıyamamki efet ankara kankim niye şaşırdın kıss bende sana kıyamam saten kuşum
Φ siyahx Gönderi tarihi: 5 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 5 Ekim , 2006 belgeniz müzedeyse sizde gidin müzede oturun ozaman hem müzelik olursunuz :lol: :lol:
Φ MINEU Gönderi tarihi: 5 Ekim , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 5 Ekim , 2006 belgeniz müzedeyse sizde gidin müzede oturun ozaman hem müzelik olursunuz bis müseye gitmesekde müseyi buraya getirces siyah amca ilerde bu malikaneyi müse haline getirces ve senide en güsel ve en nadide parçalar bölümünde sergiliyces :lol:
Φ siyahx Gönderi tarihi: 5 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 5 Ekim , 2006 bis müseye gitmesekde müseyi buraya getirces siyah amca ilerde bu malikaneyi müse haline getirces ve senide en güsel ve en nadide parçalar bölümünde sergiliyces :lol: cam kenarı olsun ama :lol:
Φ MINEU Gönderi tarihi: 5 Ekim , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 5 Ekim , 2006 olar cam kenarı olsun teker üstüde olmasın dimi
Φ siyahx Gönderi tarihi: 5 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 5 Ekim , 2006 olar cam kenarı olsun teker üstüde olmasın dimi en ön olsun bide
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 5 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 5 Ekim , 2006 bis müseye gitmesekde müseyi buraya getirces siyah amca ilerde bu malikaneyi müse haline getirces ve senide en güsel ve en nadide parçalar bölümünde sergiliyces : cam kenarı olsun ama olar cam kenarı olsun teker üstüde olmasın dimi
Φ siyahx Gönderi tarihi: 5 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 5 Ekim , 2006 kadın kısmısı okadar gülmez kıs ayıp ayıp
Φ Yaprak_Dökümü Gönderi tarihi: 5 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 5 Ekim , 2006 kadın kısmısı okadar gülmez kıs ayıp ayıp ne kadar güler bay clooney pardon ilkönce menejerinise sorcaktım dimi
Φ MINEU Gönderi tarihi: 5 Ekim , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 5 Ekim , 2006 en ön olsun bide şöförün hemen arkası nasıl noldu kankim ne gülüyon ki
Φ siyahx Gönderi tarihi: 5 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 5 Ekim , 2006 ne kadar güler bay clooney pardon ilkönce menejerinise sorcaktım dimi yani bak kızdırıyosun beni
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 5 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 5 Ekim , 2006 kadın kısmısı okadar gülmez kıs ayıp ayıp Olar ne kadar güler bay clooney , pardon ilkönce menejerinise sorcaktım dimi Buyrun bana sorabilirsiniz noldu kankim , ne gülüyon ki Hiççç yani bak kızdırıyosun beni Bak bu kötü işte
Φ MINEU Gönderi tarihi: 5 Ekim , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 5 Ekim , 2006 hoşgeldin kankim nerdeydin kıss denetim mi fardı yine
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 5 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 5 Ekim , 2006 Kıs ben bitmişim yanmışım Önümüsdeki haftada devam edecek Kıs kankim gel yer değiştirelim
Önerilen İletiler