Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 4 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 4 Ekim , 2006 intikam soğuk yenilince lessetli bir aştır
Φ MINEU Gönderi tarihi: 4 Ekim , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 4 Ekim , 2006 kıss kankim bis ramasan nedeniyle 5.30 da çıkcas artık
Φ siyahx Gönderi tarihi: 4 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 4 Ekim , 2006 kankilerin malikanesi depremden hasar gördüğü için mühürlenmiştir
Φ siyahx Gönderi tarihi: 4 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 4 Ekim , 2006 ayrıca malikanen,n kaçak olduğuda tespit edilmiştir
Φ siyahx Gönderi tarihi: 4 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 4 Ekim , 2006 ayrıca kankigillerin malikaneyi kara parayla aldıkları ihbarı üzerine kankigiller heryerde aranmaktadır görenler en yakın polis karakoluna bildirsin
Φ siyahx Gönderi tarihi: 4 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 4 Ekim , 2006 bu malikane malzemeden çalınarak yapıldığı için hayati tehlike arz etmektedir o yüzden buralara fazla yaklaşmayın mümkünse girmeyin
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 5 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 5 Ekim , 2006 kıss kankim bis ramasan nedeniyle 5.30 da çıkcas artık Ne hava atıon yani kankim bisde 17:40 da çıkacas kankilerin malikanesi depremden hasar gördüğü için mühürlenmiştir ayrıca malikanen,n kaçak olduğuda tespit edilmiştir bu malikane malzemeden çalınarak yapıldığı için hayati tehlike arz etmektedir o yüzden buralara fazla yaklaşmayın mümkünse girmeyin Wahhh Wahhhh yasıkkkk Birasdan ambulans gelir seni almaya bi yere gitme olarmı
Φ siyahx Gönderi tarihi: 5 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 5 Ekim , 2006 Ne hava atıon yani kankim bisde 17:40 da çıkacas Wahhh Wahhhh yasıkkkk Birasdan ambulans gelir seni almaya bi yere gitme olarmı nereye götürcekler beni
Φ Yaprak_Dökümü Gönderi tarihi: 5 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 5 Ekim , 2006 yaşlıyım ama bütün kıslar peşimde kroyum ama para bende gibi mi o kısların hepsi düşüp de bi yerde kalırsın diye koluna girmeye çalışıyolardır manyakmısınız siz
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 5 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 5 Ekim , 2006 nereye götürcekler beni Sürpris manyakmısınız siz Yooo Peki ya sen
Φ siyahx Gönderi tarihi: 5 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 5 Ekim , 2006 Sürpris Yooo Peki ya sen süprislere bayılırım evet öyleyim itirazınmı var :P
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 5 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 5 Ekim , 2006 Ne itirası biliodum zaten Kankim nerde yaaa
Φ Yaprak_Dökümü Gönderi tarihi: 5 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 5 Ekim , 2006 Yooo Peki ya sen aynen evet öyleyim itirazınmı var :P yoo yok tabi peki ya bulaşıcı mı
Φ Yaprak_Dökümü Gönderi tarihi: 5 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 5 Ekim , 2006 Grip mi bu bulaşıcı olsun öyledir belki deli gribi pardon manyak gribi
Φ siyahx Gönderi tarihi: 5 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 5 Ekim , 2006 Grip mi bu bulaşıcı olsun niye bulaşamazmı senden bulaştı zaten bana yaprak dökümü buna dikkat et sanada bulaştırmasın
Φ Yaprak_Dökümü Gönderi tarihi: 5 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 5 Ekim , 2006 niye bulaşamazmı senden bulaştı zaten bana yaprak dökümü buna dikkat et sanada bulaştırmasın burdan bakınca ona senden bulaşmış gibi duruyo
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 5 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 5 Ekim , 2006 Zora gelince hemen üserimise at tabe bis içerdeydik , farkındaysan sen dışardan geldin demekki firüs senden geldi içeri
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 5 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 5 Ekim , 2006 burdan bakınca ona senden bulaşmış gibi duruyo onda olduğu konusunda haklısın ama bulaşmadı sadece taşıyıcıymış
Φ siyahx Gönderi tarihi: 5 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 5 Ekim , 2006 Zora gelince hemen üserimise at tabe bis içerdeydik , farkındaysan sen dışardan geldin demekki firüs senden geldi içeri iyi olmuş şu yaprak dökümünede bulaştırayım madem elim değmişken gıcıklar sizi
Φ Yaprak_Dökümü Gönderi tarihi: 5 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 5 Ekim , 2006 Zora gelince hemen üserimise at tabe bis içerdeydik , farkındaysan sen dışardan geldindemekki firüs senden geldi içeri zorda değilim bikere siz virüsleri birbirinize bulaştıra bulaştıra sizde yer kalmadı bana sıçradı o kadar
Önerilen İletiler