Φ Miss Bee Gönderi tarihi: 12 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 12 Ekim , 2006 koloni mi yes canım..tek başına bir Bay Clooney bir koloni adama bedel olduğu içündür ki..şimdi bak o bunu iyi anlamda değerlendirip faka basacak dikkat
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 12 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 12 Ekim , 2006 Ah canım benim niye yordun kendini kendi malikanenmiş gibi davran nütfen Yemek salonundaki gümüşleride partaltıver canımsın
Φ MINEU Gönderi tarihi: 12 Ekim , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 12 Ekim , 2006 Kıs sende görsen sende gülersen ,sakın mail at deme kankim pc zaten yavaş ben göremiyom ki ama yuk kankim mail atma bana benim hiç mailim olmadı ki saten
Φ BaBaZuLa Gönderi tarihi: 12 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 12 Ekim , 2006 Abooowwww kıs kankim sen göremiyon ama bise nanik yapıo
Φ Miss Bee Gönderi tarihi: 12 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 12 Ekim , 2006 Ah canım benim niye yordun kendini kendi malikanenmiş gibi davran nütfen Yemek salonundaki gümüşleride partaltıver canımsın sırtınada kese atammı?
Φ MINEU Gönderi tarihi: 12 Ekim , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 12 Ekim , 2006 Heyyyyy nerdeydiniz maikaneye geldim ki kimse yok ,can sıkıntısından camları sildim,halıları çırptım,5 kapta yemek yaptım ,hazır elim değmişken şu gümüşleri de parlatayım kıss misbe eline koluna sağlık bacım kıss koca halıları nası çırptın tek başına halı yıkama şirketine göndertseydin ya kıss aviselere dokunma şimdi onları bayrama yakın silersin
Φ MINEU Gönderi tarihi: 12 Ekim , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 12 Ekim , 2006 sırtınada kese atammı? bana kese atma misbe masaj yap olar mı
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 12 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 12 Ekim , 2006 Kıs kankim insan ablası yaşındaki birine bana masaj yap dermi hiç ayıp Bende istiyom masajdan
Φ jeune Gönderi tarihi: 12 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 12 Ekim , 2006 şşştt oruc tutmuyom ama ıftaraa yemege gelecem ona gore topragım sen sakın bısıler hazırlayım yapım deme bırak mıne yapsın sen sımdı beceremen, sen en ıyısımı hazır bısıler al
Φ Miss Bee Gönderi tarihi: 12 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 12 Ekim , 2006 kıss misbe eline koluna sağlık bacım kıss koca halıları nası çırptın tek başına halı yıkama şirketine göndertseydin ya kıss aviselere dokunma şimdi onları bayrama yakın silersin Mineu dün kankin seni anlata anlata bi oldu..bende tanışmak için can attıydım da..bayrama yakın silmek mi artık can atmasam iyi ederim
Φ MINEU Gönderi tarihi: 12 Ekim , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 12 Ekim , 2006 Kıs kankim insan ablası yaşındaki birine bana masaj yap dermi hiç ayıp , Bende istiyom masajdan ablam yaşında mı sen nerden biliyon sana yuk masaj şşştt oruc tutmuyom ama ıftaraa yemege gelecem ona gore , topragım sen sakın bısıler hazırlayım yapım deme bırak mıne yapsın , sen sımdı beceremen, sen en ıyısımı hazır bısıler al ahmetcim sana bişiler hasırlamak isterdim ama ben çok hastayım kankim konusunda haklısın tabe beceremes biliyorum ama istersen başka bigün gel iftara
Φ MINEU Gönderi tarihi: 12 Ekim , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 12 Ekim , 2006 Mineu dün kankin seni anlata anlata bi oldu..bende tanışmak için can attıydım da..bayrama yakın silmek mi, artık can atmasam iyi ederim demek dün benim kulaklarımı çınlatan sislersinis ne dedi kankim benim hakkımda noluuuuurrrr sölesene ben senin iyiliğin için dediydim şimdi silersen bayrama bi daha silmek zorunda kalcaksın
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 12 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 12 Ekim , 2006 şşştt oruc tutmuyom ama ıftaraa yemege gelecem ona gore, topragım sen sakın bısıler hazırlayım yapım deme bırak mıne yapsın ,sen sımdı beceremen, sen en ıyısımı hazır bısıler al Toprağım hem oruç tutmuyon hemde iftara mı gelmek istiyon Kim demiş beceremem diye Kelle paça bilenem yaparam Mineu dün kankin seni anlata anlata bi oldu..bende tanışmak için can attıydım da..bayrama yakın silmek mi , artık can atmasam iyi ederim ablam yaşında mı , sen nerden biliyon sana yuk masaj Efet tabe Ece ablam yaşında Niye yuk kıs demek dün benim kulaklarımı çınlatan sislersinis ne dedi kankim benim hakkımda noluuuuurrrr sölesene Meraklı nolcek
Φ MINEU Gönderi tarihi: 12 Ekim , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 12 Ekim , 2006 Kim demiş beceremem diye , Kelle paça bilenem yaparam Efet tabe Ece ablam yaşında Meraklı nolcek kelle paça mı kıss yuksa ece ablam mı misbe kıss merak çok kötü bişi demi kankim
Φ BaBaZuLa Gönderi tarihi: 12 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 12 Ekim , 2006 biri iftarmı dedi? benene benene bende gelecem
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 12 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 12 Ekim , 2006 Niye sefmiyonmu yuksam Kıs ece aplam değil kıs Efet çok kötü bişey kankim
Φ BaBaZuLa Gönderi tarihi: 12 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 12 Ekim , 2006 yine geçiştirdiniz iftar davetini ya, alacağınız olsun tam malikanenin karşısına bi restorant açayımda görün
Φ HEYHAT Gönderi tarihi: 12 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 12 Ekim , 2006 şşştt oruc tutmuyom ama ıftaraa yemege gelecem ona gore topragım sen sakın bısıler hazırlayım yapım deme bırak mıne yapsın sen sımdı beceremen, sen en ıyısımı hazır bısıler al ..
Φ MINEU Gönderi tarihi: 13 Ekim , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 13 Ekim , 2006 Niye sefmiyonmu yuksam Kıs ece aplam değil kıs Iyyyyyy ben almayım kankim kıss kankim kim o saman sölesene yine geçiştirdiniz iftar davetini ya, alacağınız olsun tam malikanenin karşısına bi restorant açayımda görün hasta hasta sana iftar daveti mi verem şimdi valla ne güsel olur bisde geliris akşamları yemeğe
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 13 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 13 Ekim , 2006 Kıs kankim meleltme o göslerini öyle Günaydın canım nasılsın Kıs bis artıkın o restorantamı gitces
Φ MINEU Gönderi tarihi: 13 Ekim , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 13 Ekim , 2006 Yuk kıss meleltmiyom bugün daha iyiyim kankim, dünden de iyiyim çok şükür bir haftadır dün gece rahat bi uyku uyudum dertler gece azar derler ya sabaha kadar uyku durak yoktu ama iyiyim Allah'a şükür... kıss gideris ara sıra
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 13 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 13 Ekim , 2006 Çok şükür kankim Kıs gitmeyelim bis oraya Niye diye sorma içimden bi his öyle dio işte
Φ MINEU Gönderi tarihi: 13 Ekim , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 13 Ekim , 2006 Çok şükür kankim Kıs gitmeyelim bis oraya , Niye diye sorma içimden bi his öyle dio işte kıss niye diycem ama sorma demişsin olar kankim gitmeyis
Φ Miss Bee Gönderi tarihi: 13 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 13 Ekim , 2006 Anam belim bacaklarım,incik kemiklerim oy oy oy!!!heryanım sızım sızım sızlıyor Eh bütün malikanenin temizliği dipli köşeli bitti hanımlar bana müsaade..
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 13 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 13 Ekim , 2006 Aaaa sabaha kadar mı çalıştın eh madem öyle ellerine sağlık Nütfen nereye gidiyorsunuz Allah aşkına ısrar etmeyin bırakmam ablacım Daha bahçe disaynı var
Önerilen İletiler