Zıplanacak içerik
  • Üye Ol

Önerilen İletiler

Gönderi tarihi:

koloni mi :huh::w00t::lol:

yes canım..tek başına bir Bay Clooney bir koloni adama bedel olduğu içündür ki..şimdi bak o bunu iyi anlamda değerlendirip faka basacak :D:P dikkat :unsure::lol:

• Cevaplar 653
  • Tarih
  • Son Cevap

Bu Başlıkta En Çok Gönderenler

Bu Başlıkta En Çok Gönderenler

Gönderi tarihi:

Kıs sende görsen sende gülersen ,sakın mail at deme kankim pc zaten yavaş

ben göremiyom ki ama :( yuk kankim mail atma bana :( benim hiç mailim olmadı ki saten :(

Gönderi tarihi:

Ah canım benim niye yordun kendini :huh: kendi malikanenmiş gibi davran nütfen -_- Yemek salonundaki gümüşleride partaltıver canımsın :whistling::w00t::lol::hug:

:blink: sırtınada kese atammı? :w00t::P:lol:

Gönderi tarihi:

Heyyyyy nerdeydiniz maikaneye geldim ki kimse yok ,can sıkıntısından camları sildim,halıları çırptım,5 kapta yemek yaptım ,hazır elim değmişken şu gümüşleri de parlatayım

kıss misbe eline koluna sağlık bacım ;) kıss koca halıları nası çırptın tek başına :unsure: halı yıkama şirketine göndertseydin ya -_- kıss aviselere dokunma şimdi -_- onları bayrama yakın silersin :w00t::lol:

Gönderi tarihi:

şşştt oruc tutmuyom ama ıftaraa yemege gelecem ona gore :shifty: topragım sen sakın bısıler hazırlayım yapım deme bırak mıne yapsın :unsure: sen sımdı beceremen, sen en ıyısımı hazır bısıler al :P

Gönderi tarihi:

kıss misbe eline koluna sağlık bacım ;) kıss koca halıları nası çırptın tek başına :unsure: halı yıkama şirketine göndertseydin ya -_- kıss aviselere dokunma şimdi -_- onları bayrama yakın silersin :w00t::lol:

Mineu dün kankin seni anlata anlata bi oldu..bende tanışmak için can attıydım da..bayrama yakın silmek mi :unsure: artık can atmasam iyi ederim :(

Gönderi tarihi:

Kıs kankim insan ablası yaşındaki birine bana masaj yap dermi hiç ayıp , Bende istiyom masajdan

ablam yaşında mı :unsure: sen nerden biliyon :huh:

sana yuk masaj :P

şşştt oruc tutmuyom ama ıftaraa yemege gelecem ona gore , topragım sen sakın bısıler hazırlayım yapım deme bırak mıne yapsın , sen sımdı beceremen, sen en ıyısımı hazır bısıler al

ahmetcim sana bişiler hasırlamak isterdim ama ben çok hastayım :(-_- kankim konusunda haklısın tabe -_- beceremes biliyorum ama istersen başka bigün gel iftara ;):D

Gönderi tarihi:

Mineu dün kankin seni anlata anlata bi oldu..bende tanışmak için can attıydım da..bayrama yakın silmek mi, artık can atmasam iyi ederim

demek dün benim kulaklarımı çınlatan sislersinis :rolleyes::D

ne dedi kankim benim hakkımda noluuuuurrrr sölesene ;):grin:

ben senin iyiliğin için dediydim -_- şimdi silersen bayrama bi daha silmek zorunda kalcaksın :lol:

Gönderi tarihi:

şşştt oruc tutmuyom ama ıftaraa yemege gelecem ona gore, topragım sen sakın bısıler hazırlayım yapım deme bırak mıne yapsın ,sen sımdı beceremen, sen en ıyısımı hazır bısıler al

Toprağım hem oruç tutmuyon hemde iftara mı gelmek istiyon :huh: Kim demiş beceremem diye :angry: Kelle paça bilenem yaparam :w00t::unsure::lol:

Mineu dün kankin seni anlata anlata bi oldu..bende tanışmak için can attıydım da..bayrama yakın silmek mi , artık can atmasam iyi ederim

:w00t:

ablam yaşında mı , sen nerden biliyon

sana yuk masaj

Efet tabe Ece ablam yaşında :grin: Niye yuk kıs :unsure:

demek dün benim kulaklarımı çınlatan sislersinis

ne dedi kankim benim hakkımda noluuuuurrrr sölesene

Meraklı nolcek <_<:wub:

Gönderi tarihi:

Kim demiş beceremem diye , Kelle paça bilenem yaparam

Efet tabe Ece ablam yaşında

Meraklı nolcek

kelle paça mı :sick::pinch:

kıss yuksa ece ablam mı misbe :w00t::lol:

kıss merak çok kötü bişi demi kankim :grin:

Gönderi tarihi:

şşştt oruc tutmuyom ama ıftaraa yemege gelecem ona gore :shifty: topragım sen sakın bısıler hazırlayım yapım deme bırak mıne yapsın :unsure: sen sımdı beceremen, sen en ıyısımı hazır bısıler al :P

..

Gönderi tarihi:

Niye sefmiyonmu yuksam

Kıs ece aplam değil kıs

Iyyyyyy :pinch: ben almayım kankim :sick::getlost:

kıss kankim kim o saman sölesene :huh:

yine geçiştirdiniz iftar davetini ya, alacağınız olsun

tam malikanenin karşısına bi restorant açayımda görün

hasta hasta sana iftar daveti mi verem şimdi <_<

valla ne güsel olur ;) bisde geliris akşamları yemeğe :lol:

Gönderi tarihi:

Yuk kıss meleltmiyom :unsure:

bugün daha iyiyim kankim, dünden de iyiyim çok şükür -_- bir haftadır dün gece rahat bi uyku uyudum -_- dertler gece azar derler ya sabaha kadar uyku durak yoktu ama iyiyim Allah'a şükür... :)

kıss gideris ara sıra ;):D

Gönderi tarihi:

Çok şükür kankim

Kıs gitmeyelim bis oraya , Niye diye sorma içimden bi his öyle dio işte

:hug:

kıss niye diycem ama sorma demişsin :huh::D:lol: olar kankim gitmeyis ;):hug:

Gönderi tarihi:

Anam belim bacaklarım,incik kemiklerim oy oy oy!!!heryanım sızım sızım sızlıyor :(:unsure::sweatingbullets: Eh bütün malikanenin temizliği dipli köşeli bitti hanımlar bana müsaade.. -_-:P:lol:

Misafir
Bu başlık cevaplara kapatılmıştır.
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.