Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 10 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 10 Ekim , 2006 Bizde niyetliyiz, napalım? bilmem Teyzeminde tekeri olsaydı minibüs olurdu ne didiiiiiiiiiinnnnn seeeeeennnnnn Ama böyle olmiyikiiiiiii
Φ MINEU Gönderi tarihi: 10 Ekim , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 10 Ekim , 2006 deli ediyısınıııııs beniiii benim gibi gençler kolay yetişmiyiiiiiiiiiii
Φ BaBaZuLa Gönderi tarihi: 10 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 10 Ekim , 2006 hani diyomki kandırık atmayın bana, altı üstü bi iftar yimee, yiyeceem 10gram ekmekle 3 gram peynir, dışarda olacahlarmışda bilmem ne üüüüüüüüüüüü
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 10 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 10 Ekim , 2006 Üüüüüü mü 3 gr mı yimesler janem Natiii sanane anacım
Φ *NATALIA* Gönderi tarihi: 10 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 10 Ekim , 2006 Sana sormadım sazan atlama hemen
Φ BaBaZuLa Gönderi tarihi: 10 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 10 Ekim , 2006 Üüüüüü mü 3 gr mı yimesler janem La memeeet, yutturamadık gel napalım bizde bugün çadıra gideriz Sana sormadım sazan atlama hemen Ayıp ayıp, biride sana Kefal dese hoşuna gidermi?
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 10 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 10 Ekim , 2006 Sana sormadım sazan atlama hemen Kıs kefal çok konuşma ümüğünü sıkabilerem La memeeet, yutturamadık gel napalım bizde bugün çadıra gideriz gidin tabe sevaptır
Φ BaBaZuLa Gönderi tarihi: 10 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 10 Ekim , 2006 Bak hâlâ gidin diyo, gidiyom işte
Φ MINEU Gönderi tarihi: 10 Ekim , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 10 Ekim , 2006 hani diyomki kandırık atmayın bana, altı üstü bi iftar yimee, yiyeceem 10gram ekmekle 3 gram peynir, dışarda olacahlarmışda bilmem ne üüüüüüüüüüüü madem toplam 13 gr yiyip doyacaksan bisim aşçılarımısı ve yamaklarımısı neden oyalıyısıııııııııınnnn N'oluo burda toprağım öncelikle hoşgeldin ne getirdin tatlı aldın mı iftara kıss ne demişler ye tatlıyı, doğur hakkıyı kankim daha öncede sölemiştim hakkıyı tanıyorum
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 10 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 10 Ekim , 2006 Bak hâlâ gidin diyo, gidiyom işte : ditme dur nolur madem toplam 13 gr yiyip doyacaksan bisim aşçılarımısı ve yamaklarımısı neden oyalıyısıııııııııınnnn demi ama toprağım öncelikle hoşgeldin ne getirdin tatlı aldın mı iftara kıss ne demişler ye tatlıyı, doğur hakkıyı kankim daha öncede sölemiştim hakkıyı tanıyorum Allahından bul emi kankim
Φ *NATALIA* Gönderi tarihi: 10 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 10 Ekim , 2006 toprağım öncelikle hoşgeldin ne getirdin tatlı aldın mı iftara kıss ne demişler ye tatlıyı, doğur hakkıyı kankim daha öncede sölemiştim hakkıyı tanıyorum Hoşbuldum canım topragım Efeet tatlı getirdim Hakkı Gece sus cvp evrme bana kalkan Hoşuma gideer mi gitmes baba Ama yine de diebilirsiniz
Φ BaBaZuLa Gönderi tarihi: 10 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 10 Ekim , 2006 madem toplam 13 gr yiyip doyacaksan bisim aşçılarımısı ve yamaklarımısı neden oyalıyısıııııııııınnnn Lo Memeeet, Hurşitle Şakiride alda gel, az yiyeni sevmiyolarmış burda Bacı bi seslende tiz hazırlasınlar ozaman yimee şurda iftara 3 saat ya kaldı ya kalmadı
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 10 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 10 Ekim , 2006 kıs natti inşallah kankime misafir olursun
Φ MINEU Gönderi tarihi: 10 Ekim , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 10 Ekim , 2006 Allahından bul emi kankim saol kuşum Hoşbuldum canım topragım , Efeet tatlı getirdim kıss şekerpare alsaydın Lo Memeeet, Hurşitle Şakiride alda gel, az yiyeni sevmiyolarmış burda Bacı bi seslende tiz hazırlasınlar ozaman yimee şurda iftara 3 saat ya kaldı ya kalmadı artık çok geç bugün dışarda yiyceğimisi ve iftara hasırlık yapmamalarını söledim efet as kaldı iftara sis bence bir an evvel yola koyulunda çadırın birinde sıraya girin şimdiden
Φ *NATALIA* Gönderi tarihi: 10 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 10 Ekim , 2006 Şekerpare kıs şekerpareee kıs natti inşallah kankime misafir olursun Memnuniyetle .. Sen geleme ya buralara çatla emiiiiiii
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 10 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 10 Ekim , 2006 Ne çatlayacam be aksine hayatımı kurtardığıma şükrediyorum
Φ BaBaZuLa Gönderi tarihi: 10 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 10 Ekim , 2006 Demek bizi kovuyonuz heee Durun bakalııııiiiiyyymm, o kadar kolay değil, sabahın köründen beri nöbet bekliyoz burda, üleyyyn uyandırma servisi diye para bile istemedik, bumuydu mualeme heiii??? Saldırın Seferoğullarııııı
Φ *NATALIA* Gönderi tarihi: 10 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 10 Ekim , 2006 Görüosun dimi Mine Böyle kanki olmas olsun Daha ne die konusuosun bu şahısla sen..
Φ MINEU Gönderi tarihi: 10 Ekim , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 10 Ekim , 2006 Şekerpare kıs şekerpareee Memnuniyetle .. Sen geleme ya buralara çatla emiiiiiii ayyyy tşk ederim kıss ne saman gelcen toprağım önceden haber verde sana güllaç, keşkül, vesir parmağı falan yapem Ne çatlayacam be , aksine hayatımı kurtardığıma şükrediyorum kankim sen benim yemeklerimle ilgili bişi mi demek istedin demek sen gelmiyosun kankim bende güllaç,keşkül, künefe felan yapcaktım
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 10 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 10 Ekim , 2006 Kıs kankim güllaçı daha dün yedim keşkül sefmem bugün künefe var Natiii kısım kankim senin gasına gelmes Kıs kankim sefer oğulları saldırıya geçmişl Hemen Telli oğullarına bi mail at çıbık gelsinler
Φ *NATALIA* Gönderi tarihi: 10 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 10 Ekim , 2006 Vesir parmagını Gece'ye yedirelim
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 10 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 10 Ekim , 2006 Nattii ben vesir ide parmağınıda sefmem kıs sis kankimle oturup yiyin patatessssssssssss
Φ *NATALIA* Gönderi tarihi: 10 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 10 Ekim , 2006 Patates ? Hangi yönden esti Kııss ben patatesi çok severiim
Önerilen İletiler