Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 9 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 9 Ekim , 2006 Ben şifayı çoktan kaptım kankim Du bi hapşuram
Φ MINEU Gönderi tarihi: 9 Ekim , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 9 Ekim , 2006 Ben şifayı çoktan kaptım kankim Du bi hapşuram sana da geçmiş olsun kankim kıss benim yüsüme nie hapşuruyosun
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 9 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 9 Ekim , 2006 sende karşımda durmasaydın
Φ MINEU Gönderi tarihi: 9 Ekim , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 9 Ekim , 2006 kıss ne bilem ben ağsını kapatırsın sandıydım
Φ odessa Gönderi tarihi: 9 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 9 Ekim , 2006 slm kısslar bakın tatlıyı unutmadım bu sefer
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 9 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 9 Ekim , 2006 Kıs maksusumu yapıon sen Niyetliyis burda herhalde Kıs kankim yarammı kafasını
Φ odessa Gönderi tarihi: 9 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 9 Ekim , 2006 aman kıss... neye yarcan... hasırladım geldim.. koy dolaba... iftara ye... olmam mı?????? bi karar verin emme haa...... bi getir deyon...kızıyon sonra getirdim mi de kafamı yarıyon gececim ama olmayo ki......
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 9 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 9 Ekim , 2006 Olmayo ama demi Ama kıs sende zamansız getiriyon Napam ben şimdi hı de bakem bana Ellerine sağlık Kıs kankim görmesin ben hemen saklayam bunu
Φ odessa Gönderi tarihi: 9 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 9 Ekim , 2006 yasık kısss o da yesin.................
Φ odessa Gönderi tarihi: 9 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 9 Ekim , 2006 ee kendisi bilir... sonra kilo alır eniste bise kısar diimi ama????????
Φ MINEU Gönderi tarihi: 9 Ekim , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 9 Ekim , 2006 Kıs maksusumu yapıon sen , Niyetliyis burda herhalde, Kıs kankim yarammı kafasını kıss kankim şimdi yarmayalım iftardan sonra yararıs Kıs kankim görmesin ben hemen saklayam bunu ellerine sağlık prenses çok güsel gösüküyo aramak biras zamanımı aldı ama buldum nihayetinde Yemsin kıs , Kilo yapar ee kendisi bilir... sonra kilo alır eniste bise kısar diimi ama???????? eniştenis beni her halimle sefer bi kerem
Φ BaBaZuLa Gönderi tarihi: 10 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 10 Ekim , 2006 tıh tıh tıh tııııh bi zil dahdırın şu gapıyaaaa daha yatıyonuzmuuu??? :P
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 10 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 10 Ekim , 2006 Kıs kankim kim gelmiş bu saatte Pasarlamcıysa alma içeri Hoşgeldin Babazula
Φ BaBaZuLa Gönderi tarihi: 10 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 10 Ekim , 2006 Hoşbuldum, 20 dakkaya anca uyanıyosunuz olmuyo ama bi elektroşok cihazı taktırın kendinize zille paralel
Φ MINEU Gönderi tarihi: 10 Ekim , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 10 Ekim , 2006 tıh tıh tıh tııııh bi zil dahdırın şu gapıyaaaa daha yatıyonuzmuuu??? kısım kapıya baksanısa zil mi taktıralım bis malikanede görüntülü kamera sistemi kullanıyorus ama hoşgeldin bu arada
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 10 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 10 Ekim , 2006 Hoşbuldum, 20 dakkaya anca uyanıyosunuz olmuyo ama bi elektroşok cihazı taktırın kendinize zille paralel Bana bak Bay Babazula yasık bise elektroşok zil mi taktıralım bis malikanede görüntülü kamera sistemi kullanıyorus ama Demek ki bi işe yaramıyiiiiiii yaramıyiiiiiiiii
Φ siyahx Gönderi tarihi: 10 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 10 Ekim , 2006 kararımı verdim bu malikanenin yerine 5 yıldızlı otel yapcam mineu ablamı hotel müdürü,gece yağmurunuda pas pasçı yapcam :lol: :P :D
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 10 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 10 Ekim , 2006 Kankim güvenliğe haber ver şu çok bilmiş ukala bay clooneyi dışarı çıkarsınlar
Φ MINEU Gönderi tarihi: 10 Ekim , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 10 Ekim , 2006 Demek ki bi işe yaramıyiiiiiii , yaramıyiiiiiiiii bende nişantaşı çoçuğuyum amaaaa neden beni dışlıyısınııııııısss kararımı verdim bu malikanenin yerine 5 yıldızlı otel yapcam mineu ablamı hotel müdürü,gece yağmurunuda pas pasçı yapcam tşk ederim ama ben bisim hiltonlarla zor ilgileniyorum ayrıcada bu malikane tarihi eser olduğu için biras zor yıkarsın
Önerilen İletiler