Zıplanacak içerik

Featured Replies

Gönderi tarihi:

Yuk bence sen bi yakmayı dene -_- bak gör o zaman ne oluyo :devil:

nolcekmiş hiç bişey olmaz bak sabah sabah sabah elimi kaldırcak halim yuk zaten kızdırma üşenmem fırlatırım odunu kafana :lol::P

• Cevaplar 653
  • Görüntü 34,9b
  • Tarih
  • Son Cevap

Bu Başlıkta En Çok Gönderenler

Gönderi tarihi:

Fırlattığın odun bumerang gibi geri tepmesin sakın :devil: tövbe tövbe -_-:lol:

Gönderi tarihi:

Fırlattığın odun bumerang gibi geri tepmesin sakın :devil: tövbe tövbe -_-:lol:

benim kafamda odun gibidir mrk etme odun oduna bişey yapmaz :lol::D:):P

Gönderi tarihi:

ODUN KAFALIYIMDIR DİYOSUN YANİ :huh: Wayyy waayyyy :whistling::w00t::lol::P

Gönderi tarihi:

ODUN KAFALIYIMDIR DİYOSUN YANİ :huh: Wayyy waayyyy :whistling::w00t::lol::P

büyük harfle yazı yazma bence benim yerime adminden yersin odunu kafana yoksa :stuart:

Gönderi tarihi:

Merak etme kuralları ii bilirim -_-<_<:D ben sadece vurgulamak istedim :w00t::lol:

Gönderi tarihi:

Merak etme kuralları ii bilirim -_-<_<:D ben sadece vurgulamak istedim :w00t::lol:

hımm iyi bakalım vurgula :D:)

Gönderi tarihi:
  • Yazar

ozaman şöyle bi fikir sunam bende ortak olam bu malikaneye belkim yakmam ozaman

Malikaneye ortak olabilmen için yüklü bir çek yazman gerekir -_-

Kıs muhasebeden tıksinç kaparam

Sattık mı

kıss laf aramısda kalsın bende hiç sefmem -_-:D

kıss sattık ya :huh: bak şimdi haberin yukmuş gibi davranma <_<

kıss kankim bisde paris hiltonla kardeşi nicky hiltonu geçtik falla :lol:

Gönderi tarihi:

bende hiç sevmem hatta tiksinç kaparım :lol:

Gönderi tarihi:

Kıs Hilton dediğin nedir ki :rolleyes: Kıs nasıl satarsın sen o arsayı :angry: nerdeydi o arsa :unsure::w00t::lol: Kıs ben oraya bale okulu açacaktım :(<_<:lol:

Gönderi tarihi:

bende hiç sevmem hatta tiksinç kaparım :lol:

Aman sen hiç bişeyden geri kalma :P:D:stuart:

Gönderi tarihi:

Aman sen hiç bişeyden geri kalma :P:D:stuart:

alla alla niye geri kalcakmışımki :P :P :P

Gönderi tarihi:
  • Yazar

Kıs Hilton dediğin nedir ki , Kıs nasıl satarsın sen o arsayı , nerdeydi o arsa

hilton dediğim dolar manyağı 20 li yaşlarda iki kız kardeş sadece kankim -_-:D bişi diil canııımmm :P

kıss kankim ben satmaktan vasgeçmiştimde sen bi müşteri buldun, böyle keris her saman denk gelmes dedin de sattık ya kankim arsayı ;)

kıss tam boston'daydı arsa -_- ama beyas sarayın karşısındaki arsa duruyo kankim onu satmıycas ;):D

Gönderi tarihi:

Bay Clooney -_- Bay Clooneyyy bay clooneyyyyy <_< Tv kumandası nerde :angry::huh::lol:

Gönderi tarihi:

hilton dediğim dolar manyağı 20 li yaşlarda iki kız kardeş sadece kankim , bişi diil canııımmm

kıss kankim ben satmaktan vasgeçmiştimde sen bi müşteri buldun, böyle keris her saman denk gelmes dedin de sattık ya kankim arsayı ;)

kıss tam boston'daydı arsa -_- ama beyas sarayın karşısındaki arsa duruyo kankim onu satmıycas

Kıs ben satmış olamam :unsure: Nasıl yaptım ben bunu :(<_<:lol: Kıs kankim bari orayı bale okulu yapalım :rolleyes: Kuğu gölü Bale okulu olsun adı :huh::w00t::lol:

Gönderi tarihi:

Bay Clooney -_- Bay Clooneyyy bay clooneyyyyy <_< Tv kumandası nerde :angry::huh::lol:

tamam tamam kapttım kendimi rahat rahat konuşun :) gidiyom :P

Gönderi tarihi:

Aaaaaaaaaaa nütfen nereye gidiyosun :o<_<:lol::(

Gönderi tarihi:

Aaaaaaaaaaa nütfen nereye gidiyosun :o<_<:lol::(

istenmediğim ve kovulduğum yerde duramam karakterime ters :w00t::lol::P

Gönderi tarihi:

Diyosun :huh:<_<:lol:

Kim kofmuş seni bakim -_-:whistling::shifty::lol:

Gönderi tarihi:

Diyosun :huh:<_<:lol:

Kim kofmuş seni bakim -_-:whistling::shifty::lol:

sennnnn :)

Gönderi tarihi:

Cık cık -_- ben böyle şeyler yapmam bilekerm -_-<_<:lol: Kofmadım tv kumandası nerde dedim :angry::D:P;)

Gönderi tarihi:

Cık cık -_- ben böyle şeyler yapmam bilekerm -_-<_<:lol: Kofmadım tv kumandası nerde dedim :angry::D:P;)

neysee dün akşam filmim vardı seyrettinmi kıs :)

Gönderi tarihi:

Dün değil ondan önceki gündü :huh: isledim tabe cd si bilenem var :rolleyes: Bay Clooney bi imsalı resim cısıttırsanıs diyorum :w00t::lol:

Gönderi tarihi:

Dün değil ondan önceki gündü :huh: isledim tabe cd si bilenem var :rolleyes: Bay Clooney bi imsalı resim cısıttırsanıs diyorum :w00t::lol:

dünde vardı kusursus fırtına kıs :) kısım menejerim olarak habire önüme getiriyon bişeyler imzalıyom daha ne imzası istiyon :lol::D

Gönderi tarihi:
  • Yazar

Kıs ben satmış olamam , Nasıl yaptım ben bunu ,Kıs kankim bari orayı bale okulu yapalım, Kuğu gölü Bale okulu olsun adı

kıss kankim sen sattın tabe -_- nasıl yaptın bilmiyorum ama para için yaptığını biliyorum kuşum -_- böyle bi kerisi bi daha bulamayıs diye çok ısrar ettiğini unuttun mu :P

kıss kankim bu bale okulu fikri de nerden çıktı :unsure: hani dövüş kulübü yapcaktık o arsayı :lol:

istenmediğim ve kovulduğum yerde duramam karakterime ters

aman da aman :D sömürü de yaparmış siyah amcam :P;):D

Misafir
Bu başlık cevaplara kapatılmıştır.

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.