Φ MINEU Gönderi tarihi: 5 Ekim , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 5 Ekim , 2006 kıss ne güsel işte vakit çabık geçer samanın nası geçtiğini anlamassın
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 5 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 5 Ekim , 2006 Samanla ne işim varki zaten Kıs zaman o zaman aaaaaaaaaa Kankim o konuda haklısın ama çok uyuslar
Φ MINEU Gönderi tarihi: 5 Ekim , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 5 Ekim , 2006 kankim ne öle uyus falan çok ayıp uyus hafif kalmıyo mu, biras da ben sayam mı
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 5 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 5 Ekim , 2006 Efet hafif kaldı kıs cısırtıınmı sen de bakem ne diyecen
Φ MINEU Gönderi tarihi: 5 Ekim , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 5 Ekim , 2006 kıss kankim içimden saydım ben hepsini kankim benim canım acayip bir şekilde tatlı istiyo şekerpare
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 5 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 5 Ekim , 2006 Demek şekerpare istiyo ah canım benim Kıs dur alamda gönderem imsak vaktine ancak yetişir
Φ guneydenizi Gönderi tarihi: 5 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 5 Ekim , 2006 Kankiler malikaneniz de pek şık döşenmiş hani. 16. yüzyldan kalma antikalar falan. Birde peçeli kızlarımız pek bi güzel ağırlıyo konukları. Bi dahaki gelişimizde hediyemizide getiririz.
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 5 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 5 Ekim , 2006 tşk ederis hediyeyi unutmayın nütfen demi kankim
Φ MINEU Gönderi tarihi: 5 Ekim , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 5 Ekim , 2006 Demek şekerpare istiyo, ah canım benim Kıs dur alamda gönderem imsak vaktine ancak yetişir kıss sahmet olmasın sana saol kankim eniştene sölerim alsın, işi ne Kankiler malikaneniz de pek şık döşenmiş hani. 16. yüzyldan kalma antikalar falan. Birde peçeli kızlarımız pek bi güzel ağırlıyo konukları. Bi dahaki gelişimizde hediyemizide getiririz. tşk ederis, bis bu malikanenin içini dekore eden iç mimara ne kadar para verdik biliyo musun sen o samanın parasıynan bir malikane parası verdik tşk ederis , hediyeyi unutmayın nütfen demi kankim unutursanıs küseris mektubunusu keseris iğrançmı oldu kankim
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 5 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 5 Ekim , 2006 Efet çok ığranççç oldu kankim Kıs bana öyle dememiştin ucusa yaptırıok kankim demiştin İşi ne
Φ siyahx Gönderi tarihi: 5 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 5 Ekim , 2006 Efet çok ığranççç oldu kankim Kıs bana öyle dememiştin ucusa yaptırıok kankim demiştin İşi ne ha şimdi kendi ağzınızla düştünüz paranın kaynağı ne kara para dimi ben şimdi soruşturma açimde görün
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 5 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 5 Ekim , 2006 Bay Clooney bunu tehdit olarak algılamakta ösgürsünüs Yaracam o kafanısı göreceksinis soruşturmayı o zaman
Φ siyahx Gönderi tarihi: 5 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 5 Ekim , 2006 Bay Clooney bunu tehdit olarak algılamakta ösgürsünüs Yaracam o kafanısı göreceksinis soruşturmayı o zaman hadi yarsana kolaydı sankim karpuzmu yarıyon maynak seni
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 5 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 5 Ekim , 2006 Maynak sensin kıs kankim getir kıs merdaneyi
Φ MINEU Gönderi tarihi: 5 Ekim , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 5 Ekim , 2006 Kıs bana öyle dememiştin ucusa yaptırıok kankim demiştin İşi ne kıss ucusa yaptırdık yinede bi malikane bi de araba parası gidiyoduda zar zor pasarlıkla bi malikane parasına anlaştık gerçek işi mi ha şimdi kendi ağzınızla düştünüz paranın kaynağı ne kara para dimi ben şimdi soruşturma açimde görün siyah amca sen eceline susadın farkındasın dimi
Φ siyahx Gönderi tarihi: 5 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 5 Ekim , 2006 yakacam en sonunda malikanenizi yerine halı saha yapcam
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 5 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 5 Ekim , 2006 taktı bisim malikaneye de get kıs kankim nedir işi
Φ odessa Gönderi tarihi: 5 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 5 Ekim , 2006 yapma bea....... yasık kıslara.... saten parayı sor denkleştirmişler di mi kıslar???????/
Φ siyahx Gönderi tarihi: 5 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 5 Ekim , 2006 taktı bisim malikaneye de get kıs kankim nedir işi orası ya benim olacak yada yine benim olacak bak anlaşalım halı sahadan kazandığımız pradan % 0,1 veririm
Φ MINEU Gönderi tarihi: 5 Ekim , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 5 Ekim , 2006 yakacam en sonunda malikanenizi yerine halı saha yapcam halı sahayı yapmadan temeline seni gömeris haberin olsun kıs kankim nedir işi muhasebe kankim meraklı kankim benim yapma bea....... yasık kıslara.... saten parayı sor denkleştirmişler di mi kıslar?? kıss bişi yapamas saten bis bu malikaneyi alabilmek için amerikadaki arsalardan birini sattık kıss
Φ odessa Gönderi tarihi: 5 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 5 Ekim , 2006 de me kıss o kadar az mı tuttu ????????? bişi sorcam kıss bis de bi saray açsak.... benim saray yetmiyo.. bis de kankimle kankilerin sarayı.... desek olur mu acep şekerim
Φ guneydenizi Gönderi tarihi: 5 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 5 Ekim , 2006 Valla açın bi saray. Prenses var nasıl olsa bi tane. Eh geceleri yağmurumuzda susuz bırakmaz bizi. Bende padişahınız olurum. Hadi kızlar açın sarayı.....
Φ siyahx Gönderi tarihi: 5 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 5 Ekim , 2006 ozaman şöyle bi fikir sunam bende ortak olam bu malikaneye belkim yakmam ozaman
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 6 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 6 Ekim , 2006 muhasebe kankim , meraklı kankim benim Kıs muhasebeden tıksinç kaparam Meraklı değilim bikerem bis bu malikaneyi alabilmek için amerikadaki arsalardan birini sattık kıss Sattık mı ozaman şöyle bi fikir sunam bende ortak olam bu malikaneye belkim yakmam ozaman Yuk bence sen bi yakmayı dene bak gör o zaman ne oluyo
Önerilen İletiler