Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 2 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 2 Ekim , 2006 Efet paraya kıydık aldık maalesef Efenim canım kankim bişey mi dedin güselim
Φ MINEU Gönderi tarihi: 2 Ekim , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 2 Ekim , 2006 maalesef mi kıss seni malikanelerde yaşatıyorum ya daha ne istiyosun ben sana bişey demeye bilem gerek görmüyorum kankim kısım sana laf kar etmiyo gibim geliyo
Misafir taurusmutis Gönderi tarihi: 2 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 2 Ekim , 2006 Böyle oruçlu olmuyor ama..İftardan sonra yakalarsam bi kahvenizi içer,pasta böreğinizi yerim bak..
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 2 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 2 Ekim , 2006 Kıs sanki bu malikanenin parasının yarısı benden çıkmamış gibi konuşma sanki başının gösünün sadakası için beni yalıda oturtuyo Banada dilin çok uzamış gibi geliyo kankim Taurus abicim bisde iftara bekleris seni
Misafir taurusmutis Gönderi tarihi: 2 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 2 Ekim , 2006 Asıl biz bekleriz kankiler.Yakında İstanbul'da buluşacağız bir iftar yemeğinde..
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 2 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 2 Ekim , 2006 Nispetmi yapıon abicim sen şimdi
Φ MINEU Gönderi tarihi: 2 Ekim , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 2 Ekim , 2006 Böyle oruçlu olmuyor ama..İftardan sonra yakalarsam bi kahvenizi içer,pasta böreğinizi yerim bak.. iftardan sonra bis pek malikanede olmuyorus tauruscum ama yardımcılarımıs, hismetçilerimis ellerinden geleni yaparlar Kıs sanki bu malikanenin parasının yarısı benden çıkmamış gibi konuşma , sanki başının gösünün sadakası için beni yalıda oturtuyo yalı değil MALİKANE Asıl biz bekleriz kankiler.Yakında İstanbul'da buluşacağız bir iftar yemeğinde.. ankarada buluşmayın hiç istanbulda buluşun bakalım
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 2 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 2 Ekim , 2006 Yalı demişim tüh pardon Kıs kankim bisde Alaskada buluşalımmı
Φ MINEU Gönderi tarihi: 2 Ekim , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 2 Ekim , 2006 kıss kankim ben açlıktan üşüyorum saten sen de beni alaskaya davet ediyosun ben gelemem kuşum :lol:
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 2 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 2 Ekim , 2006 sen gelemessen ben hiç gelemem :lol:
Φ MINEU Gönderi tarihi: 2 Ekim , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 2 Ekim , 2006 kıss sen yinede gitmeye çalış ayıp olur şimdi,bisi gelcek diye hasırlık yapar alaskadakiler o kadar hasırlık boşuna mı gitsin
Φ xminex Gönderi tarihi: 2 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 2 Ekim , 2006 bn geldiimmm prensess birazdan gelioo misafir artık kabul edersiniz dimiii
Φ MINEU Gönderi tarihi: 2 Ekim , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 2 Ekim , 2006 işte tatlının iftarda yersiniz(xminex ve prensesten)) tşk ederis adaşım kankiiiiiiiiimmmmm tatlımıs geldi kıss kankim imaj değiştirmişsin adaşım hoşgeldin de tatlıları nittin
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 2 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 2 Ekim , 2006 Tatlımııııııııııııııııııııııı Kıs ne tatlısı Ne imajı kankim
Φ odessa Gönderi tarihi: 2 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 2 Ekim , 2006 mine tatlıları yolda düşürdü... eee kime niyet kime kısmett..... artık bir dahaki sefere inşallahhhhhhhh yoksa tatlısız kabul etmiyo musunuz?????????????
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 2 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 2 Ekim , 2006 etmiyos tabikide kıs tatlı deyip insanı sevindirip sonra nasıl üsebiliorsunuz kıs kankim yapılırmı bu bise
Φ odessa Gönderi tarihi: 2 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 2 Ekim , 2006 tamam itiraf ediyommm tatlıyı eklemeyi beceremedikkkk napalımm öğrençezzz yavaş yavaşşş biz gidelim o zaman....
Φ MINEU Gönderi tarihi: 2 Ekim , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 2 Ekim , 2006 Tatlımııııııııııııııııııııııı , Kıs ne tatlısı Ne imajı kankim kıss ne bilem ne tatlısı , baklavacı hacıbaba falan yasıyo ama baklava sanursam kıss yeni peçe mi aldın kendine mine tatlıları yolda düşürdü... eee kime niyet kime kısmett..... artık bir dahaki sefere inşallahhhhhhhh yoksa tatlısız kabul etmiyo musunuz????????????? nası düşürür kıss getirmişti buraya kadar ama birden kayboldu tatlılar kıss mine yuksa yidin mi hepsini geçen seferde elinis boş geldinis saten bu defa tatlısıs kapıdan içeri giremessinis
Φ odessa Gönderi tarihi: 2 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 2 Ekim , 2006 girdik bile atamazsınız........ hem biz orucazz kankimlee........ iftara sakladık tatlıyı.......
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 2 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 2 Ekim , 2006 tamam itiraf ediyommm tatlıyı eklemeyi beceremedikkkk napalımm öğrençezzz yavaş yavaşşş biz gidelim o zaman.... Demogoji yapmayın şimdi bise , onu tatlı resmini eklemeyi öğrenmeden önce düşünecektinis kıss ne bilem ne tatlısı , baklavacı hacıbaba falan yasıyo ama baklava sanursam Baklava sevmem ben zaten kıss yeni peçe mi aldın kendine Hııı salı pasarından aldım geçen seferde elinis boş geldinis saten bu defa tatlısıs kapıdan içeri giremessinis Kıs bu seferlik affetsekmi acep
Φ odessa Gönderi tarihi: 2 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 2 Ekim , 2006 ben saraylarda yaşamış bi prensesimm lutfedipp sizin malikanenize geldiimm siz beni kovuyosuzuzz pekii ztnn dekorunu hiiç beğenmemiştimm........... hıhhhhhhhhh
Φ MINEU Gönderi tarihi: 2 Ekim , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 2 Ekim , 2006 girdik bile atamazsınız........ hem biz orucazz kankimlee........ iftara sakladık tatlıyı....... kıss öle desenise oruçlu oruçlu kapıda beklemeyin tabe geçin geçin demi kankim bugünlük gelsinler tatlıyı nereye sakladık dedin
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 2 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 2 Ekim , 2006 Kıs dekoru hiç beğenmedim dio sende içeri alıon
Misafir E-Manyetik Gönderi tarihi: 2 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 2 Ekim , 2006 buranın ses sistemini ben doşerim
Önerilen İletiler