Zıplanacak içerik
  • Üye Ol

Önerilen İletiler

• Cevaplar 653
  • Tarih
  • Son Cevap

Bu Başlıkta En Çok Gönderenler

Bu Başlıkta En Çok Gönderenler

Gönderi tarihi:

maalesef mi :huh: kıss seni malikanelerde yaşatıyorum ya daha ne istiyosun <_<

ben sana bişey demeye bilem gerek görmüyorum kankim -_- kısım sana laf kar etmiyo gibim geliyo :P:D

Misafir taurusmutis
Gönderi tarihi:

Böyle oruçlu olmuyor ama..İftardan sonra yakalarsam bi kahvenizi içer,pasta böreğinizi yerim bak..;):)

Gönderi tarihi:

Kıs sanki bu malikanenin parasının yarısı benden çıkmamış gibi konuşma <_< sanki başının gösünün sadakası için beni yalıda oturtuyo :huh:<_<:lol:

Banada dilin çok uzamış gibi geliyo kankim :rolleyes:<_<:lol:

Taurus abicim bisde iftara bekleris seni :D;)

Misafir taurusmutis
Gönderi tarihi:

Asıl biz bekleriz kankiler.Yakında İstanbul'da buluşacağız bir iftar yemeğinde..;)

Gönderi tarihi:

Böyle oruçlu olmuyor ama..İftardan sonra yakalarsam bi kahvenizi içer,pasta böreğinizi yerim bak..

iftardan sonra bis pek malikanede olmuyorus tauruscum -_- ama yardımcılarımıs, hismetçilerimis ellerinden geleni yaparlar ;)

Kıs sanki bu malikanenin parasının yarısı benden çıkmamış gibi konuşma , sanki başının gösünün sadakası için beni yalıda oturtuyo

yalı değil MALİKANE -_-:D

Asıl biz bekleriz kankiler.Yakında İstanbul'da buluşacağız bir iftar yemeğinde..

ankarada buluşmayın hiç <_< istanbulda buluşun bakalım -_-

Gönderi tarihi:

kıss kankim ben açlıktan üşüyorum saten -_- sen de beni alaskaya davet ediyosun <_< ben gelemem kuşum -_-:lol: :lol:

Gönderi tarihi:

kıss sen yinede gitmeye çalış ;) ayıp olur şimdi,bisi gelcek diye hasırlık yapar alaskadakiler -_- o kadar hasırlık boşuna mı gitsin -_-:D:lol:

Gönderi tarihi:

mine tatlıları yolda düşürdü... :w00t:

eee kime niyet kime kısmett..... :rolleyes:

artık bir dahaki sefere inşallahhhhhhhh :P

yoksa tatlısız kabul etmiyo musunuz????????????? :whistling::w00t:

Gönderi tarihi:

Tatlımııııııııııııııııııııııı , Kıs ne tatlısı

Ne imajı kankim

kıss ne bilem ne tatlısı , baklavacı hacıbaba falan yasıyo ama baklava sanursam :rolleyes::D:lol:

kıss yeni peçe mi aldın kendine ;):fear:

mine tatlıları yolda düşürdü...

eee kime niyet kime kısmett.....

artık bir dahaki sefere inşallahhhhhhhh

yoksa tatlısız kabul etmiyo musunuz?????????????

nası düşürür :angry: kıss getirmişti buraya kadar ama birden kayboldu tatlılar :unsure: kıss mine yuksa yidin mi hepsini :D

geçen seferde elinis boş geldinis saten bu defa tatlısıs kapıdan içeri giremessinis -_-

Gönderi tarihi:

tamam itiraf ediyommm tatlıyı eklemeyi beceremedikkkk napalımm öğrençezzz yavaş yavaşşş :blink: biz gidelim o zaman.... :crying:

Demogoji yapmayın şimdi bise , onu tatlı resmini eklemeyi öğrenmeden önce düşünecektinis :angry::lol:

kıss ne bilem ne tatlısı , baklavacı hacıbaba falan yasıyo ama baklava sanursam

Baklava sevmem ben zaten :P

kıss yeni peçe mi aldın kendine

Hııı <_< salı pasarından aldım :lol:

geçen seferde elinis boş geldinis saten bu defa tatlısıs kapıdan içeri giremessinis

Kıs bu seferlik affetsekmi acep :unsure::D

Gönderi tarihi:

ben saraylarda yaşamış bi prensesimm lutfedipp sizin malikanenize geldiimm siz beni kovuyosuzuzz pekii :getlost: ztnn dekorunu hiiç beğenmemiştimm........... :laughing:

hıhhhhhhhhh :closedeyes:

Gönderi tarihi:

girdik bile atamazsınız........

hem biz orucazz kankimlee........

iftara sakladık tatlıyı.......

kıss öle desenise :huh: oruçlu oruçlu kapıda beklemeyin tabe geçin geçin ;) demi kankim bugünlük gelsinler :)

tatlıyı nereye sakladık dedin :shifty::w00t::lol:

Misafir
Bu başlık cevaplara kapatılmıştır.
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.