Φ kralx Gönderi tarihi: 12 Haziran , 2007 Gönderi tarihi: 12 Haziran , 2007 Kız, kadın için Allah diyen sizlersiniz Tamamen asılsız bir idda, bunun böyle olmadığını sende biliyorsun.. Cennette bundan başka vaatmi var sanki.Sen de biliyorsun. Niyet belli... Ha birde şarap, pardon unuttumdu... Tam Arap fantezileri. Köşkler, sütten ırmaklar, baldan ırmaklar, meyvalar, gölgeler, tahtlar vs..vs.. Saygılar.. Alıntı
Φ katakuta Gönderi tarihi: 12 Haziran , 2007 Gönderi tarihi: 12 Haziran , 2007 Valla hiç bir müslümanın "ben cennette bana kız verecelermiş diye müslümanım" ifadesine rastlamadım.. İstemem yan cebime koy. Alıntı
Φ bozan Gönderi tarihi: 12 Haziran , 2007 Gönderi tarihi: 12 Haziran , 2007 Ne zaman sevgili arkadaşlardan edebi bir metin yazan olsa bir bölük kişi hadiseyi cinsellik boyutuna indirgiyor tuhaf olan bu... Frued kişilerin bilinç altına ittikleri çocukluktan gelen cinsel düşünceleri, bu şekilde ortaya koyan insanlar üzerine ciddi araştırmalar yapmıştır, bence bu husus cidden araştırılmalı... Bu arada kimse buluttan nem kapmasın sözüm belli bir kişiye ya da kişilere değil sözüm bütün dünyayı madde ve cinsellikten ibaret gören zayıf düşüncenin kendisine..... bozan Alıntı
Φ aslii Gönderi tarihi: 12 Haziran , 2007 Gönderi tarihi: 12 Haziran , 2007 Bu müslümanların işleri güçleri ka dın, kız, cinsellik.İnançlarını bunun üzerine kurmuşlar sanki, insanları böyle kandırıyorlar. İşe bak şimdi; 1. Aldatmaca.. Kırk gün padişahın kızı için Allah dendiğinde; Padişahın kızı kıyak... Ve arkasından da soruyor; ya birde Allah için zikretseymiş-miş, bereketine bak sen... Ne olacak belli: 2. Aldatmaca.. 77 adet göğsü yeni tomurcuklanmış kız. Hemen, şimdi Allah zikrine başlayın. Bu kıyağı bir daha zor bulursunuz. Benden söylemesi, kaçırmayın.. Sizde bayanlar, sizde başlayın zikire. Arap fantezisi sizi de düşünmüştür zahir. Eskilerin bir sözü vardır DERVİŞİN FİKRİ NEYSE ZİKRİDE ODUR diye,yani bu kadar olur.bu yazıdan nasıl böyle bir şey çıkartabildiniz helal. anlatılmak istenen okadar farklı bir şey ki ama e tabi okumak var okumak var. 2 insan düşünün bir tanesi olaylara karşı gayet objektif her şeye önyargısız yaklaşan,inancı ne olursa olsun isterse ateist olsun. Gene bir insan düşünün öyle saplantılıdır ki herşeye muhalif ve önyargılı sonuç= iksinin aynı yazıdan çıkardığı anlamlar elbette birbirinden farklıdır.peki doğrusu hangisi olmalıdır.elbette 1.cisi hayatta ne olursak olalım inançlı yada inançsız, her konuda sağlıklı bir karara varmak ve onu içimize sindirebilmek için önyargısız olmalıyız.eğer sabit fikirlerimiz varsa ne 1 adım ilerleriz nede doğrulara ulaşabiliriz.şimdi sizin için bu yazı hiç birşey ifade etmemiş olabilir arkadaşım ama çıkardığın sonuç ve yaklaşım tarzının çok **** olduğunu belirtmek isterim. Alıntı
Misafir bilimselci Gönderi tarihi: 12 Haziran , 2007 Gönderi tarihi: 12 Haziran , 2007 Tamamen asılsız bir idda, bunun böyle olmadığını sende biliyorsun..İş demogojiye kaçınca aslı astarı olmayan ifadeler kullanılıyor.. Köşkler, sütten ırmaklar, baldan ırmaklar, meyvalar, gölgeler, tahtlar vs..vs.. Saygılar.. Yani YE, İÇ, YAT(uyku değil) dedikya işte, tam bir arap fantezisi... .......sözüm bütün dünyayı madde ve cinsellikten ibaret gören zayıf düşüncenin kendisine..... bozan Buyurunuz: Kimlermiş ? Suat Yıldırım:Nebe/32-34 – Onlara bahçeler, üzüm bağları, turunç göğüslü genç yaşıt dilberler, dolu dolu kadehler var. ...............- A dostum, dedi, ben kırk gün padişahın kızı için Allah dedim, Allah padişahla vezirlerini ayağıma getirdi. Ya bir de Allah için Allah deseydim... Alıntı
Φ kralx Gönderi tarihi: 12 Haziran , 2007 Gönderi tarihi: 12 Haziran , 2007 Yani YE, ?Ç, YAT dedikya i?te, tam bir arap fantezisi Tabiki orada yiyip içip yataca??m tabi nasipse.. Oradada m? çal??sayd?m.. Hem neden bu vaadleri ele?tiriyorsunuzki, oras? keyif yeridir çal??ma ko?turma hastal?k ve ölüm yeri de?ildir.. Söylesenize içimizde kar?? cinsten ho?lanmayan bir erkek var m?..? Varsa bu bir hastal?k belirtisidir, anotomik olarak kar?? cinsler bir birlerini arzularlar isterler, normal olan budur.. Bunun neresi garip..? ?unuda belirteyim; islam dini bunun üzerine kurulmam??t?r, islam dininin ne oldu?unu çok iyi biliyoruz bunlar sadece bir kaç yerde bildirilmi? vadlerdir.. Sayg?lar.. Alıntı
Misafir bilimselci Gönderi tarihi: 12 Haziran , 2007 Gönderi tarihi: 12 Haziran , 2007 .............Söylesenize içimizde karşı cinsten hoşlanmayan bir erkek var mı..? ............. İçimizde 77 si birden tam tekmil, göğsü yeni çıkmış sübyanlardan hoşlanmayanlarımız var.. Bunlar Arapların ve onların taklitçilerinin fantezileri. Normallik ve akıl işi değil.. Alıntı
Φ kralx Gönderi tarihi: 12 Haziran , 2007 Gönderi tarihi: 12 Haziran , 2007 İçimizde 77 si birden tam tekmil, göğsü yeni çıkmış sübyanlardan hoşlanmayanlarımız var... Nerede 77 ve sübyan yazar mısın..? Alıntı
Misafir ali0_1 Gönderi tarihi: 12 Haziran , 2007 Gönderi tarihi: 12 Haziran , 2007 Pardon ama şu iddiaları bir temellendirsek;şu an konuşulmaya değer bir şey yok ortada... Alıntı
Misafir bilimselci Gönderi tarihi: 12 Haziran , 2007 Gönderi tarihi: 12 Haziran , 2007 Nerede 77 ve sübyan yazar mısın..? Nebe/33 Ve memeleri yeni sertleşmiş yaşıt kızlar. Abdülbaki Gölpınarlı Adetlerine de Arapçı ulemalarınızın yapıtlarından bakabilirsin. Alıntı
Misafir ali0_1 Gönderi tarihi: 12 Haziran , 2007 Gönderi tarihi: 12 Haziran , 2007 Eee;dediğiniz ölçüde aşırı bir olay yok işte;sorun ne burada??? Alıntı
Φ muki Gönderi tarihi: 12 Haziran , 2007 Gönderi tarihi: 12 Haziran , 2007 Tabiki orada yiyip içip yataca??m tabi nasipse..Oradada m? çal??sayd?m.. Hem neden bu vaadleri ele?tiriyorsunuzki, oras? keyif yeridir çal??ma ko?turma hastal?k ve ölüm yeri de?ildir.. Söylesenize içimizde kar?? cinsten ho?lanmayan bir erkek var m?..? Varsa bu bir hastal?k belirtisidir, anotomik olarak kar?? cinsler bir birlerini arzularlar isterler, normal olan budur.. Bunun neresi garip..? ?unuda belirteyim; islam dini bunun üzerine kurulmam??t?r, islam dininin ne oldu?unu çok iyi biliyoruz bunlar sadece bir kaç yerde bildirilmi? vadlerdir.. Sayg?lar.. Neresi mi garip. Bu gibi seylerin Cennet denilen yerde olmasi garip. Allah "bu erkekler bu dunyada doymaz, onlara bana tapmalari icin diger dunyada da huri vaadinde bulunayim ki, benim yolumda cihat yapsinlar" mi demis acaba? Ben bir kadin olarak, Cennet'te erkeklere gogsu yeni tomurcuklanmis huri olayindan resmen utaniyorum. Allah kadin cinsini sanki erkeklerin zevkleri ve onlara her turde hizmet icin yaratmis. Allah'in gozunde kadin bu kadar mi degersiz? Allah ki, benim sevdigim o Yaratan sa boyle birsey dusunmus ve vaat etmis olamaz. Alıntı
Misafir ali0_1 Gönderi tarihi: 12 Haziran , 2007 Gönderi tarihi: 12 Haziran , 2007 Neresi mi garip. Bu gibi seylerin Cennet denilen yerde olmasi garip. Allah "bu erkekler bu dunyada doymaz, onlara bana tapmalari icin diger dunyada da huri vaadinde bulunayim ki, benim yolumda cihat yapsinlar" mi demis acaba? Ben bir kadin olarak, Cennet'te erkeklere gogsu yeni tomurcuklanmis huri olayindan resmen utaniyorum. Allah kadin cinsini sanki erkeklerin zevkleri ve onlara her turde hizmet icin yaratmis. Allah'in gozunde kadin bu kadar mi degersiz? Allah ki, benim sevdigim o Yaratan sa boyle birsey dusunmus ve vaat etmis olamaz. Olayı dünya temelli bakıyorsunuz ama... Hani derler ya "gidip gelen mi var" diye;hakikaten öyle... Nasıl bilmediğiniz bir şey hakkında böyle bir tavır alabilirsiniz ki;sonuçta cennetin anlatımında tek bu yön belirtilmemiş;ayrıca orada neyin nasıl olacağını da şu an anlayabilir düzeyde miyiz;sadece bize sunulan ve şu şartlarda dikatimizi çeken bir anlatım var... Alıntı
Φ muki Gönderi tarihi: 12 Haziran , 2007 Gönderi tarihi: 12 Haziran , 2007 Olayı dünya temelli bakıyorsunuz ama... Hani derler ya "gidip gelen mi var" diye;hakikaten öyle... Nasıl bilmediğiniz bir şey hakkında böyle bir tavır alabilirsiniz ki;sonuçta cennetin anlatımında tek bu yön belirtilmemiş;ayrıca orada neyin nasıl olacağını da şu an anlayabilir düzeyde miyiz;sadece bize sunulan ve şu şartlarda dikatimizi çeken bir anlatım var... Evet dogru, gidip gelen olmadi. Muslumanlarin bildigi birsey mi ki Cennet konusu, o kadar kesin olarak kendilerine anlatilan ve dikkatlerini ceken Cennet anlatimina/masalina inaniyorlar? Alıntı
Φ kralx Gönderi tarihi: 12 Haziran , 2007 Gönderi tarihi: 12 Haziran , 2007 Olay? dünya temelli bak?yorsunuz ama... Hani derler ya "gidip gelen mi var" diye;hakikaten öyle... Nas?l bilmedi?iniz bir ?ey hakk?nda böyle bir tav?r alabilirsiniz ki;sonuçta cennetin anlat?m?nda tek bu yön belirtilmemi?;ayr?ca orada neyin nas?l olaca??n? da ?u an anlayabilir düzeyde miyiz;sadece bize sunulan ve ?u ?artlarda dikatimizi çeken bir anlat?m var... Neresi mi garip. Bu gibi seylerin Cennet denilen yerde olmasi garip. Allah "bu erkekler bu dunyada doymaz, onlara bana tapmalari icin diger dunyada da huri vaadinde bulunayim ki, benim yolumda cihat yapsinlar" mi demis acaba? Ben bir kadin olarak, Cennet'te erkeklere gogsu yeni tomurcuklanmis huri olayindan resmen utaniyorum. Allah kadin cinsini sanki erkeklerin zevkleri ve onlara her turde hizmet icin yaratmis. Allah'in gozunde kadin bu kadar mi degersiz? Allah ki, benim sevdigim o Yaratan sa boyle birsey dusunmus ve vaat etmis olamaz. Gö?üsleri tomurcuklanm?? ifadesinin yan?nda ya??t k?zlar ifadeside vard?r bunu neden görmezden geliyorsunuz.. Merak ediyorum acaba siz ilgili ayeti okudunuz mu..?? Ya??t fadesinden ne anl?yorsunuz..? Ayr?ca belitmek isterimki, Kar?? cins için kar?? cins istektir arzudur, sadece erkeklere huriler vard?r diyede bir ?ey yok bayanlarada kar?? cins vard?r.. K?sacas? her ne istersden vard?r çünkü art?k imtihan bitmi?tir.. Sayg?lar.. Alıntı
Misafir ali0_1 Gönderi tarihi: 12 Haziran , 2007 Gönderi tarihi: 12 Haziran , 2007 Evet dogru, gidip gelen olmadi. Muslumanlarin bildigi birsey mi ki Cennet konusu, o kadar kesin olarak kendilerine anlatilan ve dikkatlerini ceken Cennet anlatimina/masalina inaniyorlar? Çünkü biz Allah'a ve onun gönderdiği kitaba,Peygamberine inanıyoruz;adalet günü gelip yerler belli olunca zaten hepimiz göreceğiz... Bizim inandığımız Allah'tan gelen masal değildir... Bakın;çelişki de yok, masala inanan da yok... Kabul etmezseniz, başka bir başlıkta yaptığımın aynısıyla olayı daha farklı bir dille de anlatabilirim... Alıntı
Φ muki Gönderi tarihi: 12 Haziran , 2007 Gönderi tarihi: 12 Haziran , 2007 Gö?üsleri tomurcuklanm?? ifadesinin yan?nda ya??t k?zlar ifadeside vard?r bunu neden görmezden geliyorsunuz.. Merak ediyorum acaba siz ilgili ayeti okudunuz mu..?? Ya??t fadesinden ne anl?yorsunuz..? Ayr?ca belitmek isterimki, Kar?? cins için kar?? cins istektir arzudur, sadece erkeklere huriler vard?r diyede bir ?ey yok bayanlarada kar?? cins vard?r.. K?sacas? her ne istersden vard?r çünkü art?k imtihan bitmi?tir.. Sayg?lar.. E yani, imtihan bitti diye hodri meydan mi olacak diger tarafta? Ayrica ruhlarin cinsi var mi ki kadin erkek birbirine istek ve arzu hissetsin. Yoksa buradan oldugumuz gibi mi diger tarafa goc edecegiz, kadin erkek olarak yani. Alıntı
Φ kralx Gönderi tarihi: 12 Haziran , 2007 Gönderi tarihi: 12 Haziran , 2007 E yani, imtihan bitti diye hodri meydan mi olacak diger tarafta? Ayrica ruhlarin cinsi var mi ki kadin erkek birbirine istek ve arzu hissetsin. Yoksa buradan oldugumuz gibi mi diger tarafa goc edecegiz, kadin erkek olarak yani. Nasılki oruç ayında belli bir süre yemek içmek yasak ama akşam ezanından sonra serbest buradada aynı.. Hodri meydan diyede bir şey yok.. Orada üzüntü yok hakka tecavüz yok hastalık yok yani olumsuz hiç bir şey yok çünkü herkesin her istediği verilecek.. Yani benim yok onun var dur ondan çalayım diye bir olay söz konusu değil, sanada verilecek ne istersen.. Birde şunu ifade edeyim.. Dünyadayken bazı şeylerin haram kılınmasının sebebi sadece dünyalıktır.. Orada dünya şartlarından daha farklı bilemediğimiz ortam vardır.. Oradada bedenlerimizle yaşayacağız ama ayrı bir güzellik verilecek.. Saygılar.. Alıntı
Φ muki Gönderi tarihi: 12 Haziran , 2007 Gönderi tarihi: 12 Haziran , 2007 Nasılki oruç ayında belli bir süre yemek içmek yasak ama akşam ezanından sonra serbest buradada aynı..Hodri meydan diyede bir şey yok.. Orada üzüntü yok hakka tecavüz yok hastalık yok yani olumsuz hiç bir şey yok çünkü herkesin her istediği verilecek.. Yani benim yok onun var dur ondan çalayım diye bir olay söz konusu değil, sanada verilecek ne istersen.. Birde şunu ifade edeyim.. Dünyadayken bazı şeylerin haram kılınmasının sebebi sadece dünyalıktır.. Orada dünya şartlarından daha farklı bilemediğimiz ortam vardır.. Oradada bedenlerimizle yaşayacağız ama ayrı bir güzellik verilecek.. Saygılar.. Yani siz simdi, ruhlar diger tarafta tekrardan bedenlenip cinsiyet mi kazanacak diyorsunuz? Ya bana verilen bedenden ve guzellikten hoslanmazsam ne olacak, degistirme hakkim var mi? Alıntı
Φ kralx Gönderi tarihi: 12 Haziran , 2007 Gönderi tarihi: 12 Haziran , 2007 Yani siz simdi, ruhlar diger tarafta tekrardan bedenlenip cinsiyet mi kazanacak diyorsunuz? Ya bana verilen bedenden ve guzellikten hoslanmazsam ne olacak, degistirme hakkim var mi? Orada hüzün yok, be?enmeme yok her?ey be?enece?iniz nitelikte olacak.. Ba?ka aç?klamaya gerek var m?..? "Çevrelerinde (gençlikleri ve dinçlikleri) ebedi k?l?nm??civanlar dola??r-durur; sen onlar? gördü?ün zaman saç?lm??birer inci san?rs?n." (?nsan Suresi, 19) "Orada, görünce (sonsuz)nimetler ve büyük bir mülk (hükümranl?k) görürsün."(?nsan Suresi, 20) "Üstlerinde ince ve kal?n ipekten ye?il elbiseler vard?r. Gümü? bileziklerle süsleneceklerdir. Rableri onlara tertemiz bir içecek içirecektir." (?nsan Suresi, 21) "Onlara ?öyle denecektir: "?üphesiz bu sizin için bir mükâfatt?r. Çal??ma ve çaban?z makbul görülmü?tür." (?nsan Suresi, 22) "Gerçek ?u ki, Biz onlar? yeni bir in?a (yaratma) ile in?a edip-yaratt?k. Onlar? hep bakireler olarak k?ld?k, E?lerine sevgiyle tutkun (ve) hep ya??t" (Vak?a Suresi, 35-37) Alıntı
Φ katakuta Gönderi tarihi: 12 Haziran , 2007 Gönderi tarihi: 12 Haziran , 2007 Orada hüzün yok, beğenmeme yok herşey beğeneceğiniz nitelikte olacak..Başka açıklamaya gerek var mı..? Hayır öyle olmayacak.Kuran cennet menüsü tek tek saymış.Bu listedekilerden canınız ne çekiyorsa onunla yetineceksiniz.Liste dışına çıkmak yok.Sonsuza değin,hurma,üzüm,kuş eti,bal,süt şarapırmakları ve göğüsleri tomurcuklanmış kızlar. Mesela en basit gibi görünen maç seyretme zevkiniz bile olmayacak. Hadi kolay gelsin. Alıntı
Φ muki Gönderi tarihi: 12 Haziran , 2007 Gönderi tarihi: 12 Haziran , 2007 E yani pes, ruhlara da beden verilip cinsiyet biciliyor ve istek ve arzu da ekleniyor ya. Baska diyecek sozum kalmadi. Alıntı
Φ kralx Gönderi tarihi: 12 Haziran , 2007 Gönderi tarihi: 12 Haziran , 2007 E yani pes, ruhlara da beden verilip cinsiyet biciliyor ve istek ve arzu da ekleniyor ya. Baska diyecek sozum kalmadi Bunun neyine şaşırdın ilk kez mi duyuyorsun..? Ruh bu bedenden geçici olarak alınır (ölüm) ve tekrar diriltildiğimizde geri iade edilir... İslam Kur'an ve ahiret hakkında herşeyi biliyorum demiştin.. Bu soruyu sadece sen sormadın muki.. Soru: "Kendi yaratılışını unutarak bize karşı misal getirmeye kalkışıyor ve: "Şu çürümüş kemikleri kim diriltecek?" diyor." (yasin-78) Cevap: "De ki: Onları ilk defa yaratmış olan diriltecek. Çünkü O, her türlü yaratmayı gayet iyi bilir." (yasin-79) Saygılar.. Alıntı
Misafir bilimselci Gönderi tarihi: 12 Haziran , 2007 Gönderi tarihi: 12 Haziran , 2007 Orada hüzün yok, beğenmeme yok her şey beğeneceğiniz nitelikte olacak..Başka açıklamaya gerek var mı..? "Çevrelerinde (gençlikleri ve dinçlikleri) ebedi kılınmış civanlar dolaşır-durur; sen onları gördüğün zaman saçılmış birer inci sanırsın." (insan Suresi, 19) "Orada, görünce (sonsuz)nimetler ve büyük bir mülk (hükümranlık) görürsün."(insan Suresi, 20) "Üstlerinde ince ve kalın ipekten yeşil elbiseler vardır. Gümüş bileziklerle süsleneceklerdir. Rableri onlara tertemiz bir içecek içirecektir." (insan Suresi, 21) "Onlara şöyle denecektir: "şüphesiz bu sizin için bir mükâfattır. Çalışma ve çabanız makbul görülmüştür." (İnsan Suresi, 22) "Gerçek şu ki, Biz onlar? yeni bir inşa (yaratma) ile inşa edip-yarattık. Onlar? hep bakireler olarak kaldık, Eşlerine sevgiyle tutkun (ve) hep yaşıt" (Vakıa Suresi, 35-37) Başka açıklamaya ne gerek var. Yeterli... Masalcılağa, zevke, fanteziye bak bir. Oğlanlar bile var. Başka tefsirde de parlak oğlanlar... Bizimkliler Arapların arapça anlatıp yutturamadıkları masalları, Türçe anlatıp yutturmaya soyunmuşlar. Araplardan daha da Arapçı olmuşlar. Ellerinden alsan; Musevi masalcılığına başlayacaklar. Onu da alsan bu kez de Zerdüşlüğe soyunurlar. Hiç bir zaman boş kalmazlar anlayacağınız. Gönüllü masalcılığa soyunmuşlar bir kez.. Alıntı
Φ kralx Gönderi tarihi: 12 Haziran , 2007 Gönderi tarihi: 12 Haziran , 2007 Başka açıklamaya ne gerek var. Yeterli... Masalcılağa bak bir. Oğlanlar bile var. Başka tefsirde parlak oğlanlar... Bizimkliler Arapların arapça anlatıp yutturamadıkları masalları, Türçe anlatıp yutturmaya soyunmuşlar. Araplardan daha da arapçı olmuşlar. Ellerinden alsan; musevi masalcılığına başlayacaklar. Onu da alsan bu kez de zerdüşlüğe soyunurlar. Hiç bir zaman boş kalmazlar anlayacağınız. Gönüllü masalcılığa soyunmuşlar bir kez.. Oğlan mı.. Bu kadar olur yani.. Neden kadınlara bir erkek olarak algılamadında oğlan olarak algıladın..? Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.