Gönderi tarihi: 8 Kasım , 2004 20 yıl başından günlerce kalkmak istemediğiniz yeni sürümlerini merakla beklediğiniz oyunlar olmuştur mutlaka, en sevdiğimiz 3 tanesini yazalım hadi 1-Hereos 2-Diablo 3-NFS
Gönderi tarihi: 20 Kasım , 2004 20 yıl Benimkiler: Burnout 3 Warcraft 3 reing of chaos Warcraft 3 frozen throne NFS Underground 2 Gta Vice city Gta san andreas (Playstation 2) Fifa 2003 Fifa 2004 Fifa 2005 Uefa 2004
Gönderi tarihi: 7 Eylül , 2005 19 yıl Total war dehşet bir olay gerçekten de... Senaryosu nedeniyle Max Payne i de çok beğeniyordum... Fifalar artık klasiklerimiz arasına girdi... Manager lik oyunları da vazgeçilmezler arasında... CM... Galiba bu 250. mesajım olacak...
Gönderi tarihi: 7 Eylül , 2005 19 yıl yaw rome total war kadar gusel ve gercekçi bi oyun oynamadım strateji dalında cok surukleyici bi oturuyoru basına yemek arası veriyorum sadece
Gönderi tarihi: 25 Kasım , 2005 19 yıl Need For Speed Most Wanted Fifa 2006 Quike 4 pes 5 Warcraft III Frozen Throne Red Alert 2 Serious Sam II Counter Strike 3.1
Gönderi tarihi: 3 Aralık , 2005 19 yıl nfs most wanted başlamadım daha ama güzel yapmışlar.. herhalde bir başlarsam bitirene kadar oynarım. sonra call of duty güzeldi otarz m.of honor vardı çok güzeldi sabahlara kadar oynadığımı bilirim..
Gönderi tarihi: 26 Ocak , 2006 19 yıl nfs 2 heroes 4 - might and magis - wins of war www.ogame.com.tr sitesinde cok guzel bi oyun war uzay stratejisi herkese tavsiye ederim.gercekten strateji dendiginde ilk akla gelebilecek bi oyun.sahsen ben bu oyunun basinda hic kalkmiyorum.gercekten bence uzazy stratejisi dalinda odullere lazyık bı oyun.ilk baslarda bisey e benzemiyo ama puanini arttirdikta gerceten oynarken zevk aliyorsunuz. mediavel total war age of empries ( tum serisi ) ....
Gönderi tarihi: 31 Ocak , 2006 19 yıl generals half life ve çok eski fakat hala çok sevdiğim oyun lan quake 2 hehe
Gönderi tarihi: 2 Şubat , 2006 19 yıl age of tüm serisiyle ve counter strike ekiple en uzun takıldığım oyun.bu aralar yüzüklerin efendisine takılıyorum.
Gönderi tarihi: 20 Temmuz , 2006 19 yıl rome total war, lord of the rings the battle for middle earth 2
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için ŞİMDİ OTURUM AÇIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.