Gönderi tarihi: 22 Eylül , 2006 18 yıl Sevgilinize nasıl hitap ediyorsunuz?Aranızda birbirinize taktığınız özel lakaplar nelerdir mesela?
Gönderi tarihi: 22 Eylül , 2006 18 yıl Sevgilinize nasıl hitap ediyorsunuz?Aranızda birbirinize taktığınız özel lakaplar nelerdir mesela? ben aşkım derdim o aşkım veya duman gözlüm derdi
Gönderi tarihi: 22 Eylül , 2006 18 yıl geçmiş zamanda kaldı galiba? görünürde öğle benim yüreğimde hep ilk günlerdeki gibi aşkım ve gecelerimin mavisi
Gönderi tarihi: 22 Eylül , 2006 18 yıl Sevgilinize nasıl hitap ediyorsunuz?Aranızda birbirinize taktığınız özel lakaplar nelerdir mesela? meraklı seniiiii napcan
Gönderi tarihi: 22 Eylül , 2006 18 yıl bişey yapcağımdan değil sadece merak ettim? Madem topiği sen açtın sen söyle önce sevgiline nasıl hitap ediyorsun... dimi ama?
Gönderi tarihi: 22 Eylül , 2006 18 yıl Yazar valla aşkım,bitanem dediğimde oluyo manyak deli dediğimde oluyo:) tabiki ciddi anlamda hakaret manasında değil sevgi göstergesi olarak:)
Gönderi tarihi: 22 Eylül , 2006 18 yıl manyak, deli mi sevgi göstergesi mi ben manyak , deli falan desem , sonrada sevgi göstergesi yaptım hayatım desem ne der acaba
Gönderi tarihi: 22 Eylül , 2006 18 yıl meraklı seniiiii , napcan Sanki kendi meraklı değil sanane napcaksa manyak, deli mi , sevgi göstergesi mi ben manyak , deli falan desem , sonrada sevgi göstergesi yaptım hayatım desem ne der acaba Kıs kankim bu akşam mutlaka dene sonra kapıya kapa ama dışardan olsun nütfen
Gönderi tarihi: 22 Eylül , 2006 18 yıl Sevgilinize nasıl hitap ediyorsunuz?Aranızda birbirinize taktığınız özel lakaplar nelerdir mesela? sadece ismi ile hitap ederdim... gerçekten ! ayrıldık halada ismi ile hitap ediyorum, o manada değişen pek birşey olmadı
Gönderi tarihi: 22 Eylül , 2006 18 yıl Ne der? valla ne der kestiremiyorum denemeden Sanki kendi meraklı değil , sanane napcaksa Kıs kankim bu akşam mutlaka dene, sonra kapıya kapa , ama dışardan olsun nütfen kıss kankim burda mı buldun beni olar denerim kuşum
Gönderi tarihi: 22 Eylül , 2006 18 yıl kıss kankim burda mı buldun beni olar denerim kuşum Bende buldumm.. Bu topiği de mi kaynatcaksınız yoksa.. (sanki ben başka bir durumdayım.. )
Gönderi tarihi: 22 Eylül , 2006 18 yıl Bende buldumm.. Bu topiği de mi kaynatcaksınız yoksa.. (sanki ben başka bir durumdayım.. ) Kaynadı bile...
Gönderi tarihi: 22 Eylül , 2006 18 yıl Bende buldumm.. Bu topiği de mi kaynatcaksınız yoksa.. (sanki ben başka bir durumdayım.. ) Yuk haşlayacağıs Sen niye geldin kıs de get bulaşıkları yıka çabuk
Gönderi tarihi: 22 Eylül , 2006 18 yıl Bende buldumm.. Bu topiği de mi kaynatcaksınız yoksa.. (sanki ben başka bir durumdayım..) aman ne iyi yaptın yuk anacım bu topiğin haşlamasını yapalım diyorus Aramıyordumki kankim Kıs sonucunu banada söle , Bende deneyim kıss ben bu sösü bi yerden hatırlıyorum sölemem, dene ve gör
Gönderi tarihi: 22 Eylül , 2006 18 yıl Yuk haşlayacağıs Sen niye geldin kıs de get bulaşıkları yıka çabuk kıss bak biliyon ağsımı açarsam nolu..
Gönderi tarihi: 22 Eylül , 2006 18 yıl Gel leynnn buraya.... Şimdi sölee bakam... Ne kadar çok seviyorsun beni.... ******* Afferüm...Gidebülürsün......
Gönderi tarihi: 22 Eylül , 2006 18 yıl Gel leynnn buraya.... Şimdi sölee bakam... Ne kadar çok seviyorsun beni.... ******* Afferüm...Gidebülürsün...... iyiymiş ya
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için şimdi oturum açın.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.