Gönderi tarihi: 11 Haziran , 2019 6 yıl Yazar Admin Mısır Taneleri Bayatlamış Eğer mısır taneleri bayatsa istediğiniz tadı alamazsınız.
Gönderi tarihi: 11 Haziran , 2019 6 yıl Yazar Admin Yanlış Yağ Kullanıyorsunuz Mısır taneleri yüksek sıcakta patlar, bu yüzden ısı alabilen bir yağa ihtiyacınız vardır. Zeytinyağı veya tereyağı yerine kanola, mısır veya ayçiçeği gibi yağları tercih edin. Bu yağlar, lezzet vermeden mikrodalga veya ocaktaki yüksek ısıya dayanabilir. Tereyağı lezzetini seviyorsanız, haşladıktan sonra patlamış mısırın üzerine serpin.
Gönderi tarihi: 11 Haziran , 2019 6 yıl Yazar Admin Çok Fazla Yağ Kullanıyorsunuz Kilo almaktan endişelenmiyor olabilirsiniz, ancak tavaya çok fazla yağ dökerseniz, mısır tadı ve yağ tadı arasında bir karmaşa olabilir. Yağa doymuş olan çekirdekler düzgün şekilde çıkmaz. Ve patladıkları zaman, doğrudan bir yağ havuzuna patlayacaklar, bu da onları ıslak bırakacak. Yağ eklerken sadece tavanın dibini kaplayacak kadar ekleyin. Yarım bardak başına iki yemek kaşığı yağ genellikle yeterlidir.
Gönderi tarihi: 11 Haziran , 2019 6 yıl Yazar Admin Katılan Yağı Azaltarak Kilo Almayı Durdurabileceğinizi Düşünüyorsunuz Patlamış mısır, hemen hemen her diyet için en sağlıklı atıştırmalıklar arasındadır. Tamamen tahıl, lifle dolu ve bir porsiyon için birkaç bardak alabilirsin. Yağ eklemek kalorileri ve yağları artırabilir, ancak çekirdekleri patlatmak için biraz yağ gerekir. Çekirdeğin patlamasına yetecek kadar yağ kullanın ama fazla kilo almak istemiyorsanız lütfen porsiyona dikkat edin ve bölüşün.
Gönderi tarihi: 11 Haziran , 2019 6 yıl Yazar Admin Çok verimli olmaya çalışıyorsun Mısırların hepsini patlatmaya çalışın eğer patlamıyorlarsa deneme yaparak nasıl patlatacağınızın yolunu bulun ve bu size daha fazla patlamış mısır sunacaktır.
Gönderi tarihi: 11 Haziran , 2019 6 yıl Yazar Admin Tencereyi veya Mısır Patlatıcısınız yeterince sallamıyorsun Eğer ocağınızın üstünde patlatıyorsanız, kabı, tencereyi sallamayı unutmayınız. Eğer çekirdekler bir tavanın tabanının sıcak yüzeyine oturursa, yanabilirler.
Gönderi tarihi: 11 Haziran , 2019 6 yıl Yazar Admin Tencereyi izlemiyorsun Unutmayın tencereye bakmıyorsanız mısırları yakmanız an meselesi olabilir. Bu nedenle patlamış mısır yaparken en önemli şey tencereyi gözünüzün önünden ayırmamalısınız.
Gönderi tarihi: 11 Haziran , 2019 6 yıl Yazar Admin Kronometreye çok güveniyorsun Mikrodalga fırındaki patlamış mısır düğmesi güvenilir bir düğme değildir. Mikrodalga belleği ayarlarının çoğu, uzun süre çalışacak şekilde programlanmıştır; bu işlem sizi yanmış bir mısıra veya tatsız bir patlamış mısıra itebilir. Bunun yerine, paket üzerinde önerilen süreyi takip edin ve çekirdeklerin patlamasını gözden kaçırmayın diyoruz. Her pop arasında iki ila üç saniye duyduğunuzda, atıştırmanız hazırdır.
Gönderi tarihi: 11 Haziran , 2019 6 yıl Yazar Admin Çok fazla malzeme eklediniz Patlamış Mısıra çok fazla ek eklemeyin yani abartmaktan kaçının sağlığınızı düşünerek en aza kanaat getirin. Uzmanlar "Hiçbir şey taze patlamış mısırın kabarıklığını çok fazla tuz, tereyağı veya başka baharatlar ekleyerek o kadar yok etmeyiniz" diyor. "Yüksek kaliteli patlamış mısır aslında hassas bir dokuya ve tada sahiptir. Mısırın doğal lezzetini güçlendirmek için değil sadece tamamlayacak kadar tepecik katacaktır."
Gönderi tarihi: 11 Haziran , 2019 6 yıl Yazar Admin Patlamış mısır sıcak tavadayken sosları ekliyorsunuz Sıcak tavada veya tencerede mısırların üzerine soslarınızı eklerseniz soslar tavanın dibine yapışabilir veya bütün mısır tanelerine eşiş şekilde dağılmayabilir. Bunun yerine mısır tanelerini bir kaba alın ve soslarınız o kapta bütün mısır tanelerine yapışacak şekilde karıştırarak ekleyin ve böylece soslar patlamış mısıra eşit şekilde tat verecektir.
Gönderi tarihi: 11 Haziran , 2019 6 yıl Yazar Admin Tuz taneleri çok büyük Patlamış mısır tuzu, market raflarında bir nedenle ayrı satılır. Patlamış mısır yaparken yapılan en büyük hatalardan birisi büyük taneli tuz kullanmaktır. Bu tuzun mısır tanelerine yapışmaması demektir. Buda tencerenin veya tavanın dibinde bir tuz gölü oluşturacaktır.
Gönderi tarihi: 11 Haziran , 2019 6 yıl Yazar Admin Mısır taneleri patlamaya hazır olmalıdır. Mısır taneleri oda sıcaklığında veya nemli ortamlarda bekletilmemelidir. Ayrıca patlamış mısır kesinlikle bekletilmemelidir. Eğer mısır patlatıyorsanız onu hemen yemelisiniz.
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için şimdi oturum açın.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.