Gönderi tarihi: 22 Eylül , 2006 18 yıl -Eger izlenimlerim yanlis ve öngörülü degilse,bence görsel ve yazili medya resmen Türk kadinlarina oynuyor.ve Kadinlarimiz ise bunun farkinda degil henüz saniyorumki arkettiklerinde ise cok gec olacak. saygilarla
Gönderi tarihi: 22 Eylül , 2006 18 yıl İzlenimlerinde kesinlikle haklısın Sevgili Politika..Yazılı medyadan çok görsel medyanın esiri olmuş durumdalar..Sadece ekran karşısında değil bizzat programların konukları olarakda kaptırmışlar kendilerini gidiyorlar...Sabah 08:00 de başlayan programlara bile nasıl oluyorda yetişebiliyorlar hayret ediyorum doğrusu ve tabi bu durum gecenin bi yarısına kadar da devam ediyor...Hiç taanımadıkları insanlar için ağlıyor yada gülüyorlar,onların özel hayatları hakkıında yorum yapıp,eleştiyorlar,neyin doğru neyin yanlış olduğunu çok iyi bildiklerinin savunmasını yapıyorlar...1 m halı için ne taklalar atıyorlar...
Gönderi tarihi: 22 Eylül , 2006 18 yıl sayın politika ..yine her zamanki gibi önemli ve güzel(aslında güzel demek yanlış olur üzücü)bir konuya değinmişsiniz.mmalesef ekranlar kadınları meta<(para kazanma aracı) haline getirdi ..gerçekten üzücü .mahremiyet ve özel hayat kalmadı yazık çok yazık
Gönderi tarihi: 22 Eylül , 2006 18 yıl Aslınd bu geniş bir planın parçası.Seneler önce almanya da yaşayan bir arkadaşım.Sırf Türk aile düzenini ve yapısını incelemek bir enstitü olduğunu söylediğince çok şaşırmıştım.Adamlar ince ince dinimizin,aile yapımızın altını oyuyorlar ve bunu yapmak içinde önce kadınları kullanıyorlar , cahil bırakacaksın ki onların yetiştirdiği çocuklar da düzeysiz,kültürsüz ,Türk örf ve adetlerinden uzak yetişip ;istedikleri gibi yoğurabilsinler.Ne diyebilirim ki adamlar bu işi iyi yapıyorlar ve uzun vadeli planlarla sessiz ve derinden gidiyorlar.Ömrünün nerdeyse yarısından fazlasını tv karşısında geçiren Türk kadınlarıda ne yazık ki onların yapmak istediklerine oldukça güzel katkıda bulunuyorlar.
Gönderi tarihi: 22 Eylül , 2006 18 yıl sana kesinlikle katılıyorum gelincik.Artık tvler okadar basit bir hal aldıki aldatmalar boşanmalar karı koca cinayetleri kadına atılan dayaklar...... sanki türkiye sadece bundan ibaretmiş gibi gösteriiyor.türklerin aile yapısı bozuk olarak lanse ediliyor.Benim anlamdığım hiç mi bubasitlik karşısında kimse yeter demior.bıktım artık her tv açışımda ahu tuğba meriç bey kadının sesi seda sayan top model süper lady, oryantal star safiye faik çıldırmamak elde değil....ne yazıkkki evde vakit geçiren bayanlarımızın izlediği programlar???????
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için ŞİMDİ OTURUM AÇIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.