Zıplanacak içerik
  • Üye Ol

Önerilen İletiler

Gönderi tarihi:

hirsiz polis

kaybolan yillar

iki alile

candan öte

hilamurlar altinda

simdilik bunlari izliyorum zamaim oldumu :)

Gönderi tarihi:

Az önce Tarık Akan'ın Sibel Can ile aynı dizide başrolü paylaştığını öğrendim...

Biri daha kaydı gitti benden...

--

Dün akşam seyretmiş annem ve anlatırkenki o hevesinden okudum ki çok beğenmiş...

Kendi dünyası heyecanıyla anlatıyor..Sona kondurduğum esprilere bozuluyor...

Karakterlerden birini de bana benzetmiş,akıllı uslu bir kızcağız..... :D

Ne de küçülüyor dünyalarımız yahu...

Adını hatırlayamıyorum,geçenlerde bir sitede rastladım şu başlığa;"Dizisini dövmeyen dizini döver"...

Biz hiç yorulmayacağız bu sefer...Dizi trafiğine devrettik işi bu kezliğine...

Gönderi tarihi:

sabah temizlik yaptın mı?

işte yaptım abi ben şöyle her tarafı şöyle bi daha gözden geçirdim, takım elbise de giydim.

giyeceksin tabii yılışık! gözüm üstünde köylü çocuğu. bu filtreleri nerden alıyon sen?

aşşa dükkanda şey var hemen alt sokakta tükkan var ordan alıyorum ben

ne?! savurgan mahluk. sen kave filitrelerini nişantaşından mı alıyon? sen kimin parasıyla hovardalık yapıyosun ya?

hovardalık değil zaten bu her yerde bulunan bişi...

bana martaval okuma! it! bana martaval okumayacaksın. bundan sonra toptancısını bulucaksın, ordan alacaksın. anlaşıldı mı? ok mi?

abi ok ama makina yabancı. yani her yerde bulamam ki toptancıyı nerden bulayım?

ya sen bana itiraz mı ediyon? vallahi senin saçını yolarım ha. benim beni beni delirtme! beni delirttiğin vakit, seni var ya öldürürüm burda! gebertirim! her sabah zaten o meymenetsiz suratını, nursuz suratını görüyorum benim çarpıntım artıyor, panikatak başlıyor bende. anladın mı?

abi sen panikatak diilsin yaa...

lan seni! gebertirim lan seni! gebertirim lan seni! yolarım lan senin saçını! lan beni niye oyalayıp duruyon sen? niye oyalayıp duruyon? öldürürüm lan seni! öldürürüm! öldürürüm lan!

burhan abi!

abi sende panik atak yok ya, allah korusun ya.

gebertirim lan seni! vallaha seni öldürürüm elimde kalırsın ha! panikatak yok derken sen bana kültürsüz cahil odun kafalı mı demek istiyosun? senin ben laflarının altındaki kötü niyeti çok iyi biliyom! serseri! terbiyesiz! iblis! şeytan! seni bi yolunu bulup burdan attıracam. attırıcam seni bu işyerinden! göreceksin sen!

Gönderi tarihi:

amerikadan gelen yöneticiyle olan muhabbeti yarmıştır;

y : siz amerikada bulundunuzmu?

b : eee tam olarak bulunmadım.

y : tam olarak??

b : yani uçağa binip gitmişliğim yok. ama biliyorum yani biliyorum. çok film izlediğim için san fıransisko sokakları atlı karınca fayton...

Gönderi tarihi:

sabah temizlik yaptın mı?

işte yaptım abi ben şöyle her tarafı şöyle bi daha gözden geçirdim, takım elbise de giydim.

giyeceksin tabii yılışık! gözüm üstünde köylü çocuğu. bu filtreleri nerden alıyon sen?

aşşa dükkanda şey var hemen alt sokakta tükkan var ordan alıyorum ben

ne?! savurgan mahluk. sen kave filitrelerini nişantaşından mı alıyon? sen kimin parasıyla hovardalık yapıyosun ya?

hovardalık değil zaten bu her yerde bulunan bişi...

bana martaval okuma! it! bana martaval okumayacaksın. bundan sonra toptancısını bulucaksın, ordan alacaksın. anlaşıldı mı? ok mi?

abi ok ama makina yabancı. yani her yerde bulamam ki toptancıyı nerden bulayım?

ya sen bana itiraz mı ediyon? vallahi senin saçını yolarım ha. benim beni beni delirtme! beni delirttiğin vakit, seni var ya öldürürüm burda! gebertirim! her sabah zaten o meymenetsiz suratını, nursuz suratını görüyorum benim çarpıntım artıyor, panikatak başlıyor bende. anladın mı?

abi sen panikatak diilsin yaa...

lan seni! gebertirim lan seni! gebertirim lan seni! yolarım lan senin saçını! lan beni niye oyalayıp duruyon sen? niye oyalayıp duruyon? öldürürüm lan seni! öldürürüm! öldürürüm lan!

burhan abi!

abi sende panik atak yok ya, allah korusun ya.

gebertirim lan seni! vallaha seni öldürürüm elimde kalırsın ha! panikatak yok derken sen bana kültürsüz cahil odun kafalı mı demek istiyosun? senin ben laflarının altındaki kötü niyeti çok iyi biliyom! serseri! terbiyesiz! iblis! şeytan! seni bi yolunu bulup burdan attıracam. attırıcam seni bu işyerinden! göreceksin sen!

:lol::clover:

bende boş vaktim olduğumda avrupa yakasını izliyorum.. :D

Marti gerçekten çok hoş..ellerine sağlık.. :clover:

Gönderi tarihi:

Erkekler Ağlamaz

Murat yıllar önce motokros yarışcısıyken Zeynep'le İstanbul'da tanışmış, deli gibi bir aşkla birbirlerine bağlanarak evlenmişler. Ancak sevgilerinin meyvesi olan, Emre (Boncuk) doğduktan sonra herşey değişmeye başlamıştır. Mutlu halleri zamanla bozulmuş, olaylar Zeynep'in evi terk etmesine kadar varmıştır. Boncuk ve Murat o günden sonre bir daha Zeynep'i görmemiştir. Boncuk annesinin öldüğünü bilmektedir. Zeynep ise yıllardır Murat'la oğlunu aramaktadır. Murat için İstanbul'a gitmek anılarıyla ve acılarıyla yüzleşmek demektir. Üstelik karısından sakladığı oğlunun elinden alınmasından korkmaktadır. Ancak Murat'ın hesaba katmadığı bir şey vardır. Kim bilir belki de Zeynep onlara gittikçe yaklaşmaktadır! Zeynep bir iş için geldiği Safranbolu'da yıllardır özlemini çektiği oğluna kavuşur. Oğlunu yanına almak ister. Boncuk iki arada bir derede kalır. Bir tarafta yıllardır görmediği güzel annesi, diğer yanda kendisine hem anne hem baba olmaya çalışan, kendi canı gibi sevdiği babası Şampiyon! Motokros yarışcısı bir baba, idealist mimar bir anne, paylaşılamayan 4 yıldır annesinden kaçırılan bir çocuk ve unutulan değerlerimizden biri olan panayırda hayata tutunmaya çalışan insanları anlatan 'Erkekler Ağlamaz' Eylül ayında atv ekranlarında izleyicisiyle buluşuyor.

• 2 hafta sonra...

Katılın Görüşlerinizi Paylaşın

Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.

Misafir
Maalesef göndermek istediğiniz içerik izin vermediğimiz terimler içeriyor. Aşağıda belirginleştirdiğimiz terimleri lütfen tekrar düzenleyerek gönderiniz.
Bu başlığa cevap yaz

×   Zengin metin olarak yapıştırıldı..   Onun yerine sade metin olarak yapıştır

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Önceki içeriğiniz geri getirildi..   Editörü temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Yeni Oluştur...

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.