Gönderi tarihi: 21 Eylül , 2006 18 yıl Sevgili siyahx Durmadan başlık açıyorsun, bu ne hız, anlamadım ki
Gönderi tarihi: 21 Eylül , 2006 18 yıl "Gerçek aşk Hikayem" diyorsanız... Hangi birini anlatayım..) sürüyle diyorsun yani.... ilginç..
Gönderi tarihi: 21 Eylül , 2006 18 yıl Bu Da Benim Gerçek aşk Hikayem Diyorsanız buyrun anlatın. Bu sefer zorlama göremedik siyahx.. olmadı şimdi.. Neyse.. Gerçek aşk bir kere bulunur, yaşanır.. Ben yaşamadım..bilemicem.. Geleceğe umutla bakıyorum..
Gönderi tarihi: 21 Eylül , 2006 18 yıl inan gerçekten aşık olursam anlatırım. ama daha yaşım çok genç. belki bundan 6 yıl sonra anlatabilirim.
Gönderi tarihi: 21 Eylül , 2006 18 yıl gerçek aşk herzaman bulunmaya değerdir. ara ara dur.belki bulursun belki bulamassın. ama sonunda mutlaka bulursun. bozulmamış temis insanlar da var bu dünyada.
Gönderi tarihi: 21 Eylül , 2006 18 yıl Ben çok aşık oluyorum,anlat anlat bitmez çok duygusal insanım canım
Gönderi tarihi: 21 Eylül , 2006 18 yıl gerçek aşk herzaman bulunmaya değerdir. ara ara dur.belki bulursun belki bulamassın. ama sonunda mutlaka bulursun. bozulmamış temis insanlar da var bu dünyada. Çok DOğRU SöLüYoN VaLa,Ara ara bulursun, bulamazsan bile bigün illaha karşına çıkar, (Bu Arada çok güzel yazmışsın Yüreğine ve ellerine sağlık)
Gönderi tarihi: 21 Eylül , 2006 18 yıl çok saol. (nedense bugün tüm ii şeyler ard arda geliyo ne kusel.)
Gönderi tarihi: 21 Eylül , 2006 18 yıl çok saol.(nedense bugün tüm ii şeyler ard arda geliyo ne kusel.) Allah keyfini bozmasın
Gönderi tarihi: 22 Eylül , 2006 18 yıl oldu da paylaşmadık mı inan gerçekten aşık olursam anlatırım. ama daha yaşım çok genç. belki bundan 6 yıl sonra anlatabilirim. Katılıyorum arkadaşım... Bu yaşta nerde bulcam gerçek aşkı..
Gönderi tarihi: 22 Eylül , 2006 18 yıl Hangi birini anlatayım..) valla haklısın sedat bence en iz bırakandan başla beni sona bırak yalnız
Gönderi tarihi: 24 Eylül , 2006 18 yıl AŞK ÇOK GÜZEL BİŞİ ARKADAŞLAR.... GERÇEK Mİ BİLMEM AMA ÇOK GÜSEL BİŞİ YAŞIYORUM SENELERDİR ... DARISI BAŞINIZA
Gönderi tarihi: 24 Eylül , 2006 18 yıl AŞK ÇOK GÜZEL BİŞİ ARKADAŞLAR.... GERÇEK Mİ BİLMEM AMA ÇOK GÜSEL BİŞİ YAŞIYORUM SENELERDİR ... DARISI BAŞINIZA Allah korusun benden uzak dursun ,hem aşk da neymiş salla gitsin
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için şimdi oturum açın.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.