Gönderi tarihi: 21 Eylül , 2006 18 yıl tsk ederım topragım kebab ıcın :flowers:baska ne ıstesem acaba
Gönderi tarihi: 22 Eylül , 2006 18 yıl Yazar Neyse benim bi işim çıktı işte kebap , Kankim sakın göremiom deme kankim bişi diycem GÖREMİYOM
Gönderi tarihi: 22 Eylül , 2006 18 yıl Yazar kankim senin bilmediğin bişi ne söleyim ki herşeyden haberin far maaşallah
Gönderi tarihi: 22 Eylül , 2006 18 yıl Dolar ; alış :1.4687 satış :1.4758 Euro ; alış :1.8693 satış :1.8783 Sakın altın fiyatınıda sorma
Gönderi tarihi: 22 Eylül , 2006 18 yıl Yazar kıss ben biliyodum saten kankim ABD başkanı şu an nerde acaba
Gönderi tarihi: 22 Eylül , 2006 18 yıl Banane dedim bilmiom demedim kıs toprağımın topicide güme gitti
Gönderi tarihi: 22 Eylül , 2006 18 yıl Yazar kıss bilsen kesin sölerdin içinde tutamasdın ki kankim istersen müsade isteyelim , ne dersin
Gönderi tarihi: 22 Eylül , 2006 18 yıl Evet bise müsade yavaş yavaş kalkalım ( hatta koşalım kankim ) Yolumus usun malum anca gideriz Kankim bırak o kül tablasını yerine çok ayıp Alacaksan vasoyu al
Gönderi tarihi: 22 Eylül , 2006 18 yıl Yazar kıss niye vasoyu alıyos yine mi çiçek arakladın hade bise müsadeeeee
Gönderi tarihi: 22 Eylül , 2006 18 yıl CLUKKK CLUKKKK bu eskiden alıştığım bir ses türü...şimdi senle bağdaştırıyorum... Masanın ortasında mezelerin..ağzının etrafında kadehlerin...beyninin etrafında sallantıların.. ama en önemlisi senin etrafında sevdiklerin,kalbinin etrafında sevgilerin olsun.. DOĞUM GÜNÜN KUTLU OLSUN..... Sevgilerimle..... bu guzel dıleklerın ıcın tsk ederım the boss
Gönderi tarihi: 20 Eylül , 2008 16 yıl sevgılı jön dogum gunun kutlu olsun kardesım.nıce senelere nıce askerlıkler gormeye sanırım savas cıksa sen en son gelen olursun :Dbıktın artık oradan demı ınsallah bıtecek merak etme kardesım. sana hedıye getırmedım sen getır bıde hep bız mı getırecez bana mantı yedır tamam
Gönderi tarihi: 20 Eylül , 2008 16 yıl canim dostum burdan da dogum gununu kutlayim Sercan dedi bekle zorla bekletti beni bu ozel neden bilir sin
Gönderi tarihi: 20 Eylül , 2008 16 yıl kıs bekle dedımde bu kadar degıl hem bıkerem benım dogum gunumede az kaldı ben jone yaptıgın pastadan daha buyugunu ısıtıyom ha valla ne dersenız deyın kıskandı deyın baska bırsey deyın ben anlama
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için şimdi oturum açın.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.