Gönderi tarihi: 21 Eylül , 2006 18 yıl A.T.Ü ne kıs Kıs kankim ünv. gibim yasmışsın ama pek anlayamadım
Gönderi tarihi: 21 Eylül , 2006 18 yıl A.T.Ü ne kıs Kıs kankim ünv. gibim yasmışsın ama pek anlayamadım atü deıl bı kerem atu
Gönderi tarihi: 21 Eylül , 2006 18 yıl Yazar efet atu ha atü ha atu ne fark eder sitenin isminde atü diye geçiyo
Gönderi tarihi: 21 Eylül , 2006 18 yıl Nimetmi Yok ebegümeci Kıs kankim hala ha atü ha atu ne fark eder deyip durma
Gönderi tarihi: 21 Eylül , 2006 18 yıl bır fıncan kahve alabılırmıyım kopuklu olsun ve ayrıca ortadan cok sekerlıden az telvesı cok olsun ama bataklık kıvamında olmasın
Gönderi tarihi: 21 Eylül , 2006 18 yıl Kıs kankim toprağıma tarif ettiği kahveden getir bakim evet mıne sen yaparmısın kahvemı sımdı topragım elıne yuzune bulastırır
Gönderi tarihi: 21 Eylül , 2006 18 yıl Yazar Kıs kankim toprağıma tarif ettiği kahveden getir bakim kankim sana da getirem mi evet mıne sen yaparmısın kahvemı ,sımdı topragım elıne yuzune bulastırır ahmetcim doğru söylüyosun kankim beceremes ben yapam bı kerede sen yapıver bakalım kahve ama nerde nerdeeeee
Gönderi tarihi: 21 Eylül , 2006 18 yıl afiyet olsun ahmetcim ahmet yarısını da kankime bırak tsk ederım mıne topragımda bıraz beklesın ben ıcım kahvemı bulasıgı yıkasın
Gönderi tarihi: 21 Eylül , 2006 18 yıl Yazar afiyet olsun kardeşim efendim kankim kıss kıyamam sana hade afiyet olsun
Gönderi tarihi: 21 Eylül , 2006 18 yıl ya cok afedersınınz ben bısı ıstemeyı unttum bunuda ısteyım buda son olsun bı adana kebab olsada yesek
Gönderi tarihi: 21 Eylül , 2006 18 yıl Yazar kıss bugün de bir türlü memnun edemedim seni kankim benim elimde adana kebap yuk sen getiriver onu da
Gönderi tarihi: 21 Eylül , 2006 18 yıl Sayende kankim yuk kıs Toprağım iş çıkışı buluşak ısmarlayam sana kebap
Gönderi tarihi: 21 Eylül , 2006 18 yıl Neyse benim bi işim çıktı işte kebap Kankim sakın göremiom deme
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için şimdi oturum açın.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.