Zıplanacak içerik
  • Üye Ol

Bir hafta boyunca her sabah limon suyu içtim ve sonucunu gördüm


Admin

Önerilen İletiler

  • Admin

Bir hafta boyunca her sabah limon suyu içtim ve sonucunu gördüm

lemonjuiceforacne.jpg

Limon suyu meydan okumasına katıldım ve bir hafta boyunca her gün bir bardak limon suyu içtim.

Bir haftadan sonra cildimin daha parlak ve net olduğunu gördüm.

Sabahları limon suyu içmek mucize bir şey olarak lanse edildi. Bazıları daha iyi cilt ve genel sağlık dedi. Kışın, bu iddiaların geçerliliği olup olmadığını görmek için, limon suyu mücadelesini deneyerek görmeye karar verdim.

Aşina olmadığınız durumlarda: Birçok insan her sabah ılık limon suyu içmenin, sivilceleri temizlemekten, bağışıklık sisteminizi soğuk algınlığı ve grip ile mücadeleye yardımcı olan C vitamini ile güçlendirmenin sağlık yararları sağlayabileceğini iddia ediyor.

Çevrimiçi olarak birçok referans okuduktan sonra, yardım edemedim ama iddia edilen tüm sağlık yararlarıyla ikna oldum ve denemeye karar verdim.

Lemon-Water.png

Bir sabah uyandım ve her sabah limonlu su içmeyi karar verdim.

İşlem basitti: Her sabah işten önce, sabah 8 ile 9 arasında bir bardak suya yarım limon sıktım ve içtim. Çevrimiçi bulduğum bazı tarifler, suyun ılık olduğunu, ancak böyle yapınca tatsız olduğunu belirtti. Limon suyu gerçekten hızlı, basit ve ucuz bir içecektir. Ve daha fazla besin arıyorsanız, suya salatalık eklemeyi de deneyebilirsiniz.

Şaşırtıcı olan şey, aslında sonuçları kendi gözlerimle gördüm.

Birincisi, bir haftalık limon suyu mücadelesinin tamamlanmasının ardından, cildimin neredeyse kusursuz olduğunu fark ettim: kopma, aşırı yağ, yeni lekeler yok.  Ayrıca, dokunduğumda cildimin daha yumuşak olduğunu ve çok daha parlak göründüğünü gördüm. Temel olarak, limon suyu yüzümde doğal bir vurgu yarattı.

Ayrıca limon suyunun nefesime yardımcı olduğunu öğrendim. Ağız kokusu ile lanetlenmiş olan, sabahları her zaman benim için özellikle zor bir zaman olmuştur. Ancak, yakında limon suyunun bunu iyileştirdiğini öğrendim: Meyvenin sitrik asidi ağızdaki bakterileri parçalamaya ve savaşmaya yardımcı olduğunu gördüm.

Her sabah limon suyu içmeyi bıraktıktan birkaç gün sonra bazı sivilcelerin geri dönmeye başladığını gördüm. Yani, doğru gibi görünüyor: Limonlu su, ten rengine gerçekten yardımcı oluyor.

Haftanın sonunda yüzümün daha az şişkin olduğumu gördüm. Limonlar doğal bir idrar söktürücüdür ve vücudun bağlı olduğu fazladan tuzdan arındırmasına yardımcı olur. Bu da şişkinliği azaltır.

Cildimi geliştirmek ve daha az şişkinlik olmaktan başka, sağlık açısından herhangi bir fayda görmedim. Tabi bu hafta boyunca hastalanmadım, bu yüzden belki limon suyu bağışıklık sistemimi güçlendirdi. Ayrıca iç organlarıma da yardımcı olmuş olabilir, ancak bunu kesin olarak belirleyemiyorum.

Öte yandan limon suyu içmenin bazı olumsuz etkileri vardı. Her gün sabahları daha hızlı susadığımı öğrendim. Ayrıca, bu susuzluğu gidermediysem, ağzımda tuhaf bir tat bırakıldığını gördüm.

Genel olarak, günlük rutininize kesinlikle limon veya su vermeyi düşünürdüm. Cildime sağladığı yararlar inkar edilemezdi, ancak daha susamış olmama rağmen, fazladan susuz kalmanın yanlış bir tarafı yok.

Kaynak: G. Russo

Yoruma sekme
Diğer sitelerde paylaş

Katılın Görüşlerinizi Paylaşın

Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.

Misafir
Maalesef göndermek istediğiniz içerik izin vermediğimiz terimler içeriyor. Aşağıda belirginleştirdiğimiz terimleri lütfen tekrar düzenleyerek gönderiniz.
Bu başlığa cevap yaz

×   Zengin metin olarak yapıştırıldı..   Onun yerine sade metin olarak yapıştır

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Önceki içeriğiniz geri getirildi..   Editörü temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.