Gönderi tarihi: 20 Eylül , 2006 18 yıl -Almanya,Bavyera eyaletinin Basbakani Edmund STOIBER (CSU-Hiristiyan sosyal birligi) Türkiye Cumhuriyeti hükümeti yetkililerinin ve Basbakan Erdogan'in Papa ile ilgili aciklamalarini cok sert bir dille elestirip,Türkiyenin asla Avrupali olamiyacagini ve Avrupa BIrliginde Türkiyenin yeri olamiyacagini vurgulamistir.Edmund Stoiber bunun yanisira Türkiyeyle müzakerelerin baslamasini bir hayal kirikligi olarak gördügünü,Türkiyenin hicbir Avrupa kriterini yerine getirmemis oldugunu ve bu sartlarda Türkiye Avrupanin degerlerine erisemez demistir. -Belki söyle diyenler cikacaktir;Canim Almanya demek Avrupa birligi demek degildir,kardesimiz Yunanistan da var,veya Almanyada 15 Eyalet var bir taneden ne cikar.veya daha baska seylerde söyleyenler cikabilir. Surasi bir gercekki,Iktidar olabilmek icin *Ben döndüm*demek yetmiyor,siz belki Türkiyedeki %20-25 i kandirabilirsiniz,ama Avrupali uyumuyor Avupali olaylara bizdekiler gibi partizanca veya duygusalda yaklasmiyor.Bizleri belki kandirdiniz *ben siir okudumda ceza aldim magdur oldum* diye, ama Avrupali yemiyor bunlari.Diyeceksiniz ki -peki yani Papaya agzinin payinidami vermeyecektik-bana sorarsaniz bunu siz yapmiyacaktiniz,cünkü sizdiniz,Türk ve Islam düsmani Papanin heykelinin altinda Avrupa birligi anayasina imza atan.Sizdiniz Ankarada davul zurna,Avrupali olduk diye halay cektiren,e hani nerede kaldi sizin Avrupali olmaniz,kalktiniz Avrupalilarin Papasina verip veristirdiniz.Adam ne diyor;Papayi elestiren Türkiyenin Avrupa birliginde yeri yoktur,bence haklidir. Burada bazi arkadaslar yatip kalkip Avrupa birliginin meziyetlerinden bahsediyorlar ama gercekleri asla dile getirmiyorlar,bugün Avrupada inanilmaz bir Türk düsmanligi körüklenmektedir,bu düsmanligin perde arkasinda önce Kiliseler geliyor ve sonrada sirasi ile;siyasi partiler,Ermeniler ve PKK ve Yahudiler gelmektedir. Almanyanin önde gelen Internet servislerinden AOL in tartisma forumlarindan biri olan Pinboardlara girin,ic ve dis politika bölümlerine gelin ve bunu yaparken elinizede mendil alin cünkü aglyacaksiniz.Dünyani belki hicbir yerinde bu kadar Türk ve Müslüman düsmanligi yapildigina sahit olamazsiniz.En agir hakaretlerin muhatabi Türklerdir o forumlarda.Türklerin genel adi -Keci cobani-dir o forumlarda,Türk kadinlarinin adi-Kara cöp konteyneri-dir o forumlarda.ve daha neler neler bunlar yazmakla tükenmez.ancak okuyacaksiniz ki anlayasaniz.Bizlere ise Türkiyede AVRUPA birligine karsiyiz diye Vatan haini diyorlar. Kimlerdir gercekten vatan hainleri,bunlari biz cok iyi degerlendirebiliyoruz. saygilarla
Gönderi tarihi: 20 Eylül , 2006 18 yıl adamlar açık açık itiraf ediyorlar bizi almayacaklarını ama gelde bunu akp ye anlat
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için ŞİMDİ OTURUM AÇIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.