Zıplanacak içerik

Featured Replies

Gönderi tarihi:

Mehmet Ali Erbil ile Hülya Avşar rekabetinde kazanan isim Erbil oldu. Erbil, SHOW TV ekranlarında 'Çarkıfelek'i sunarken, aynı saatlerde atv ekranlarında da Hülya Avşar yeni programına başladı.

Avşar'ın 1 milyon YTL dağıttığı yarışma, reyting listesine Erbil'in ardından girebildi. Erbil'in Çarkıfelek'i 2.50 rating 18.90 share ile günü 20'nci bitirdi. Hülya Avşar ise programını üçe bölmeyi tercih etti. Ancak, 'Hülya Avşar'la Sen Bilirsin'in en çok reyting alan bölümü bile Erbil'i geçmeye yetmedi. Program, 2.50 rating ve 17.00 share ile 21'inci sırada yer aldı.

Hazırlıklara bir gece önceden başlayan Erbil'e ailesi destek oldu. Trafik nedeniyle eşi Tuğba ve kızı Sezin canlı yayın başladıktan birkaç dakika sonra çekimlerin yapıldığı Ata Stüdyoları'na gelebildi. Erbil reklam aralarında sürekli kulise koşarak oğlu Ali Sadi'nin yanına gitti ve onunla ilgilendi. Bebeğinin ismini ağzından hiç düşürmeyen Erbil, 'Onun her şeyiyle ilgileniyorum, altını temizlemek hariç. Çünkü o kadın işi' dedi.

Gönderi tarihi:

Raytingin yüksekliğine bakılırsa bazı kişiler bu tür programların ve programı sunan kişinin lakayitliğinden çok hoşlanıyor...Kimileri buna stres atmak diyor kendi tabirleri ile..Gündemde o kadar çok stresli olaylar ve günlük hayatlarındaki stresler varki...Çareyi bu tür programlarda kahkaha!! atarak buluyorlar...Adınada Show dünyası diyorlar...

Gönderi tarihi:

Soytarılık benim işim,bez değiştirmek ise karımın ha...

Gönderi tarihi:

Bence m.ali onu sonsuz bir sadakatle izleyip,ahlaksız bir eğlence anlayışıyla

bağrına basan türk tv izleyicisine hak ettiğini göstermiştir. :D

Gönderi tarihi:

?

Başlığın öznesi kim..Mehmet Ali Erbil....Canlı yayında don indiren soytarı....

Ve...

Soytarının sözleri;

Bebeğinin ismini ağzından hiç düşürmeyen Erbil, 'Onun her şeyiyle ilgileniyorum, altını temizlemek hariç. Çünkü o kadın işi' dedi...

Bez değiştirmek ise;"kadın" işi.."...Karısının" işi...

Kastettiğim bundan ibaret...

Gönderi tarihi:

demek ki neymiş. Mehmet Ali Erbil soytarısının donunu indirerek, izleyicisine saygısızlık falan yapmamış aksine izleyicisine görmek istedikleri şeyi sunmuş bundan çıkan sonuç budur.

Zira medya dünyasında bulunan aktörler izleyicinin görmek istedikleri şeyi verebilirlerse var olurlar.

Onun izleyici kitlesininde talebi bu yöndeymiş ki arz yerinde olmuş.

Erbil'in izleyici kitleside arzdan çok memnun kalmışlar ki demek ki. Talebe devam ediyorlar. Reytingin gösterdiğine göre.

-koş koş mehmet alinin programı başladı

- geldim geldim. bu gün ne var programda ?

-z.. var

-iyi iyi, geçen sefer kaçırmıştım zaten. banada çekirdek versene.

Gönderi tarihi:

Benim için değişen birşey olmadı eskidende Mehmet Ali Erbil'in sunduğu programları seğretmezdim şimdide seğretmiyorum. Bizim halkımız içerisinde zeka kıvılcımları olan ince esprilerden çok, özünde sululuk tabir edeceğimiz ve çoğunluklada bel altı olan ve başkaları aleyhine işleyen garip bir espri tarzına ilgi gösteriyor demek. Bu reyting ölçümleri ve kaynakları ne derece güvenilir bilemiyorum ama günün her saatinde çoğu TV kanallarında yayınlanan programları maksatlı,dejenere ve seviyesiz programlar olarak görüyorum. Yinede şayet bu tür programların gerçekten geniş bir izleyici kitlesi mevcut ise ülkemiz ve ülkemiz açısından çok vahim bir tabloyla karşı karşıyayız demektir. Hele kadın programı olarak lanse edilen bazı programların Türk kadınları için gerçekten çok aşağılayıcı olduğunu düşünüyorum...

Gönderi tarihi:

demek ki neymiş. Mehmet Ali Erbil soytarısının donunu indirerek, izleyicisine saygısızlık falan yapmamış aksine izleyicisine görmek istedikleri şeyi sunmuş bundan çıkan sonuç budur.

Zira medya dünyasında bulunan aktörler izleyicinin görmek istedikleri şeyi verebilirlerse var olurlar.

Onun izleyici kitlesininde talebi bu yöndeymiş ki arz yerinde olmuş.

Erbil'in izleyici kitleside arzdan çok memnun kalmışlar ki demek ki. Talebe devam ediyorlar. Reytingin gösterdiğine göre.

-koş koş mehmet alinin programı başladı

- geldim geldim. bu gün ne var programda ?

-z.. var

-iyi iyi, geçen sefer kaçırmıştım zaten. banada çekirdek versene.

Çok iyi cyrano :clover:

Gönderi tarihi:

bugün gördüm programı önce hani acaba eski çekimlermi diye düşündüm..yok canlı yayın ....

Cyrano iyi açıklamış, demekki izleniyor demek ki rahatsız olmamış izleyicileri...

pes doğrusu...

Gönderi tarihi:

Hulya'nın üstsüz görüntüleri yada Sibel can'ın tangalı görüntüleri anahaber bültenlerinde yayınlanıyor sorun olmuyorda..(örnekleri çok bu görüntülerin)

Bir erkek yapınca sorun oluyor ben buna şaşiriyorum..

Oysaki TV de her gün Vucutlarını reklam aracı olarak kullanan bir çok kendni snatçi artis vesaire adlandıran kişi varken..

Konuya birde bu yönden bakmak gerekli..

zannedilmesin tasvip ediyorum..

M.Ali ile sınırlı olmasın bu tepkiler..

SAygıLAr..

Gönderi tarihi:

Bence m.ali onu sonsuz bir sadakatle izleyip,ahlaksız bir eğlence anlayışıyla

bağrına basan türk tv izleyicisine hak ettiğini göstermiştir. :D

doğru söze ne denir. :clover:

Gönderi tarihi:

seviyesiz bir proğram .ama arz talep meselesi,seyircilere hakaret ediyor ,oradakinler kahkahayla gülüyor,yazık çok yazık,halkın seviyesini bu kadar düşürdüler ya peeeees,

Gönderi tarihi:

bugün askeri ücretin kaç para olduğu belli, 4 kişilik bir aile ve.... kiralar almış başını gitmiş, okul msrafları, elektrik, su, yakacak, temizlik, vs... bu tip yaşayan bir ailenin tek lüks'ü yemek yemek ve tv izlemek oluyor, eğer senin ülkende rtük diye bir kuruluş bu tip şeyleri takip edip caydıcı cezalar vermeyip bu tip insanlara tekrar fırsat veriyorsa izleyici ne yapsın? tek lüks'ü tv izlemek olan ülkemizin % çok bir bölümü zaten uğraştığı hayat batağından azda olsa uzaklaşmak ve eğlenebilmek adına bu tip insanlara maruz kalıyor....

Gönderi tarihi:

başını çevırdığın her kanalda bu tarz proğramlar olunca bi seçim yapılıyor..bunlara bı yasak getirilip,bellı proğramlar mecbur kılınsa elbet onlarada aşınalık kazanılacaktır..

tabıkı arz talep dengesi..bazıları gündemde kalmak zorunda,bazıları gündemde tuttuğundan reytıng yapma zorunda,bazı sıyasıler de oy uyğruna göz yummak zorunda,halkta bu proğramların başında bu ülkenin sorunları bıtmezz nerde devlet söylemlerınde..karışık mevzu :sweatingbullets:

Gönderi tarihi:

--Misyonerlik denildiginde nedense,hep dini yönden ele aliniyor ve müslümanlarin hiristiyanlastirilma gayretleri olarak görülüyor,bence bu noksan bir tanimlamadir.Misyonerlik Misyon kelimesinden gelen bir misyonu üstlenmis kisi veya kisilere verilen addir.bu din misyonuda olabilecegi gibi bir toplumun bir milletin aile yapisina ahlak yapisina da yönelik olabilir,bugün Türkiyede misyonerligin her türünü yasamaktayiz.Görsel ve yazili medyanin cok büyük bir kesimi gerek bilincli yani 5.kol görevi üstlenmis olarak gerekse ekonomik cikarlar nedeni ile bu dinsel ve aile yapisini kökünden sarsmaya yönelik misyonerlik faaliyetlerini yürütmektedirler.Bu medyanin belirli bir bölümü Islama ve Türk ahlak ve geleneklerine aykiri misyonerlik faaliyetlerini sürdürürken,belirli bir kismida,Atatürkcü Laik Türkiye Cumhuriyetine yönelik yikici misyonerlik görevlerini yürütmektedirler ve bunlarin son zamanlarda ayyuka cikmasi AB paravanasi altinda alelacele cikartilan uyum yasalari ile gerceklesmistir:

Bakiniz görsel medyaya,insanlarin TV. karsisinda oturacaklari saatler yani ana saatler sadece magazinlerle,dizilerle doludur ve eger yararli bir program var ise gece yarisindan sonradir saatleri ve o programlarda sadece göz boyamak icin konulmus programlardir.ana saatlerde dizi ve magazinleri izleme hobisi olanlar birilerinin don indirmesinide yadirgamayacaklardir,

saygilarla

Katılın Görüşlerinizi Paylaşın

Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için şimdi oturum açın.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.

Misafir
Maalesef göndermek istediğiniz içerik izin vermediğimiz terimler içeriyor. Aşağıda belirginleştirdiğimiz terimleri lütfen tekrar düzenleyerek gönderiniz.
Bu başlığa cevap yaz

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.