Φ Berkay Simsek Gönderi tarihi: 1 Mayıs , 2019 Gönderi tarihi: 1 Mayıs , 2019 Herkese selam. Yeni bir domain alma girişiminde bulundum. Fakat konuya hakim olmadığım için biraz çekingenim. .NET MVC ile bir site oluşturdum. Bunu yayınlamak istiyorum. Alan adı tamam. Fakat benim siteme üyeler kayıt olması gerekiyor. Normalde ben bu kayıtları SQL Server'da tutuyorum. Benim açacağım sitede bu üyeler nerelerde tutulucak? Yani domain şirketi benim için bu görevi üstlenecek mi yoksa bir server alanı falan mı kiralamam lazım. Yardımcı olacak var mı? Alıntı
Admin ™ Admin Gönderi tarihi: 2 Mayıs , 2019 Admin Gönderi tarihi: 2 Mayıs , 2019 Alıntı Herkese selam. Yeni bir domain alma girişiminde bulundum. Fakat konuya hakim olmadığım için biraz çekingenim. .NET MVC ile bir site oluşturdum. Bunu yayınlamak istiyorum. Alan adı tamam. Fakat benim siteme üyeler kayıt olması gerekiyor. Normalde ben bu kayıtları SQL Server'da tutuyorum. Benim açacağım sitede bu üyeler nerelerde tutulucak? Yani domain şirketi benim için bu görevi üstlenecek mi yoksa bir server alanı falan mı kiralamam lazım. Yardımcı olacak var mı? Selamlar Sıralama şöyle Alan adı alımı (Domain) Barındırıcı şirket (Hosting) iki şekilde olur 1. Sunucu düzeyinde (Server) 2. Paylaşılan (Shared) Bu barındırıcı şirket size ihtiyacınız olan yazılım (PHP, Perl, ASAP v.b.) veya veri tabanı yazılımı (MySql, MariaDB v.b.) verecektir. Sitenizi oluşturma: Öncelikle sitenizin yazılımını seçeceksiniz. PHP gibi daha sonra hazır bir yazılım mı kullanacaksınız yoksa kendiniz mi oluşturacaksınız ona karar vereceksiniz. Bu aşama en önemlisi Kendinize bulduğunuz barındırıcı şirket size bir barındırıcı kontrol paneli verecektir buradan veri tabanınızı ve diğer ihtiyacınız olan hizmetleri sağlayacaksınız Ve zamanı geldiğin de sitenizi tamamlayarak herkese açacaksınız Hepsi bu Saygılar Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.