Φ odessa Gönderi tarihi: 19 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 19 Eylül , 2006 çok yalnızım bugün. kimseye ısınamıorum forumda yeniyim.. kimse takmıyo ben çok sıcakkanlıyımdır(yani öyle derler) hemen alışırım.. dost olurum herkesle.. ki buraya cvp yazmaya bayılıyomm... ama çok yalnısımm.....!!! Alıntı
Φ odessa Gönderi tarihi: 19 Eylül , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 19 Eylül , 2006 sadece cnm sıkkın ve bunu duyurmak istedim isteyen varsa buyursun Alıntı
Φ sanemavi Gönderi tarihi: 19 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 19 Eylül , 2006 çok yalnızım bugün. kimseye ısınamıorum forumda yeniyim.. kimse takmıyo ben çok sıcakkanlıyımdır(yani öyle derler) hemen alışırım.. dost olurum herkesle.. ki buraya cvp yazmaya bayılıyomm... ama çok yalnısımm.....!!! Merhaba, Bu forumda hemen birilerine ısınman gerekmezki... Hem daha çok yeniyim, sıcak kanlıyım diyorsun, zamanla birçok dost edineceğine eminim... Böyle şeylere takılmamalısın bence. Sevgiler... Alıntı
Φ odessa Gönderi tarihi: 19 Eylül , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 19 Eylül , 2006 saol içimi ıssıtn ama .. düşünsene herkes samimi bi şekilde konuşuyo.. aralarına katılmak zor oluyoo Alıntı
Φ *NATALIA* Gönderi tarihi: 19 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 19 Eylül , 2006 Bu topici kapatır bence.. Her canı sıkılan topic açamas die Efet zamanla dostun da olur Alıntı
Φ odessa Gönderi tarihi: 19 Eylül , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 19 Eylül , 2006 bence haklısın her canı isteyen(ben de dahil) böyle topic açamaz.. Alıntı
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 19 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 19 Eylül , 2006 Herşeyi zamanın akışına bırak arkadaşım Senin içtenliğin ve samimiyetin karşısında edinemeyeceğin arkadaş giremeyeceğin ortam olamaz Üsgünüm ama bu topic her an kapanabilir ve bunun sorumlusu ben değilim Alıntı
Φ odessa Gönderi tarihi: 19 Eylül , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 19 Eylül , 2006 tabii ki de kapanacak kapanmasa haksızlık olur inşallah daha fazla kalmaz hemen kapanırrr Alıntı
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 19 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 19 Eylül , 2006 Yok bence taşınır bu konu Alıntı
Φ bohem Gönderi tarihi: 19 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 19 Eylül , 2006 prenses.. bu ne şiddet ne celal Alıntı
Φ odessa Gönderi tarihi: 19 Eylül , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 19 Eylül , 2006 ben de bilmiyom ..okullar açılınca neyi ne zaman yapcağımı bilemiyomm da o yüsden heralde.. Alıntı
Φ MINEU Gönderi tarihi: 19 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 19 Eylül , 2006 Yok bence taşınır bu konu kıss kankim evliya gibim hatunsun haaa nası bildin taşınacağını Alıntı
Misafir olivia Gönderi tarihi: 19 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 19 Eylül , 2006 ben de bilmiyom ..okullar açılınca neyi ne zaman yapcağımı bilemiyomm da o yüsden heralde.. Topiğin taşınmış prenses... Hayırlı olsun.. güle güle otur yeni evinde.. Ayrıca canının sıkılması normal...ilk günlerde benimde öyle oluyordu ve herkesle kavga ediyodum.. Nati şahit... Alıntı
Φ *NATALIA* Gönderi tarihi: 19 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 19 Eylül , 2006 Nati şahit... :lol: İtina ile can sıkıntısı alınır.. Alıntı
Φ odessa Gönderi tarihi: 19 Eylül , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 19 Eylül , 2006 ya varya şu forumdan 4-5 kişiye bayılıyom çok samimi ve içtenler... biri de sensin olivia cım Alıntı
Φ sanemavi Gönderi tarihi: 19 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 19 Eylül , 2006 Prenses sorunlu böyle sorunlu biri gibi gözüküyorsun... Bence böyle davranma depresyonda gibisin yaaaaa kasma o kadar ne var sanki takıl kafana göre Alıntı
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 19 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 19 Eylül , 2006 kıss kankim evliya gibim hatunsun haaa , nası bildin taşınacağını O zaman çarpılmamaya dikkat et kankim Bilirim ben Hayırlı olsun.. güle güle otur yeni evinde.. Ayrıca canının sıkılması normal...ilk günlerde benimde öyle oluyordu ve herkesle kavga ediyodum.. Nati şahit... Ben şahit değilim Alıntı
Misafir €L€KTRO_777 Gönderi tarihi: 19 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 19 Eylül , 2006 ben de sana bi yalnızlık hikayesi anlatayım... bi kişi varmış.küçüklüğünden beri insanları severmiş.sadece insan olduğu için... sonra sevdiği kişiler ona hiç bi değer vermezmiş.hep kendi kendini kandırımış onlar beni seviyolar diye. hep hüzünle sonlanmış kurduğu tüm arkadaşlıklar.bi süre sonra hepsi bırakmış gitmiş... bu günlerden birinde ALLAH a dua etmiş.YARABBİ ben de bi sorun mu var diye.yoksa bana beni ben olduğum için sevecek biriyle tanıştır diye dua etmiş...duasının pek kabul olmayacağını sanıyormuş. çünkü daima kendini suçlarmış arkadaşları bıraktı diye... daha sonra bu kişi bir hayır amacıyla bi işin peşinden gitmiş... orada tanıdığı biriyle hayatı değişmiş... çünkü tanıdığı bu kişi onu o olduğu için seven biri olup çıkmış karşısına... gerçek bi kişi çıkmış. şimdi o kişi çok uzaklarda olunca gene yalnızlığın pençesine düşen ben. koşmak koşmak durmadan koşmak istiyorum düşünemeyeceğim kadar. o kişinin yerini tüm dünya dolduramas.bunun için her zaman yalnızım derim. gerçektende öyle.. çok yalnızım............................ Alıntı
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 19 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 19 Eylül , 2006 ya varya şu forumdan 4-5 kişiye bayılıyom çok samimi ve içtenler... biri de sensin olivia cım Diğerleri kim Alıntı
Φ odessa Gönderi tarihi: 19 Eylül , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 19 Eylül , 2006 ben de yalnızım napsam hemen herkese canım gfilan da denmiyo ki nedelim gariiiiiiii Alıntı
Φ *NATALIA* Gönderi tarihi: 19 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 19 Eylül , 2006 Gökyüsünde yalnıs gesen yıldıslar yeryüsünde sisin kadar yalnısım.. Bir haykırsam belki duyulur sesim ben yalnısım, ben yalnısım, yalnısımmm İçimisi karatmayın yahu Bi defa hiçbirinis benim kadar yalnıs olamassınıs Evde tek başımayım Alıntı
Misafir olivia Gönderi tarihi: 19 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 19 Eylül , 2006 ya varya şu forumdan 4-5 kişiye bayılıyom çok samimi ve içtenler... biri de sensin olivia cım yf yanlış anlaşılmasın ama bay-bayan.. sende çok içtensin prenses.. Yavaş yavaş alışırsın bize.. (sanki ben çok eskiyim de..) Diğerleri kim Meraklı yaaaaa.. onun listesinde olmasan bile benim listemde varsın.. Kara listemde... Alıntı
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 19 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 19 Eylül , 2006 Ks kara liste falan deme öyle korsan gibim Alıntı
Φ odessa Gönderi tarihi: 19 Eylül , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 19 Eylül , 2006 sen de varsın gececim hiç üzülmeee Alıntı
Misafir €L€KTRO_777 Gönderi tarihi: 19 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 19 Eylül , 2006 yalnızlığı kimse benim kadar iyi bilemes naty. sen hiç herkesin gülüp eğlendiği bi yerde insanların içinde ama onlardan uzak kaldın mı? Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.