Φ sanemavi Gönderi tarihi: 19 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 19 Eylül , 2006 Çoğumuz onu avucumuzun içine alıp kontrol edebileceğimizi, isteklerimiz doğrultusunda yönlendirebileceğimizi ve istediğimiz zaman atabileceğimizi sanırız. Çok beğenme, hoşlanma ve etkilenme gibi duygularımızı hemen aşkla karıştırırız. En büyük yanılgılarımızdan biri ise şudur: Hayatımızın bazı dönemlerinde ilgiye, sıcak bir dokunuşa o kadar büyük bir özlem duyarız ki, karşımıza çıkan ilk erkeğe aşık olduğumuzu sanırız. Yani aşk sandığımız şey koskocaman bir yanılgı oluveriyor. Aslında içimizdeki his sevmekten çok, sevmeyi sevmektir. Biraz karışık oldu, anlatmak istediğimi tam olarak aktarabildiğimi umuyorum Sizce aşkla ilgili yanılgılar neler? Alıntı
Misafir €L€KTRO_777 Gönderi tarihi: 19 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 19 Eylül , 2006 valla bravo.söylediğin herşeyi anladım.tamamen aynı fikirdeyim. ama hayat işte yaşanılmadan hiç bişi tam olarak öğrenilmiyo. Alıntı
Φ cesur civciv Gönderi tarihi: 19 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 19 Eylül , 2006 aslında aşkla ilgili pek bi yanılgı olduğunu sanmıyorum öncelikle aşkla sevmeyi birbirine karıştırmamak lazım bence söylemek istediğin şeyi anladım canım ama bir insan karşındakine aık olup olmayacağına 3 saniyede karar verirmiş zaten aşkın değişkenliği, aniden sönmesi bitivermeside burdan geliyo belki herşeyin bi anda olmasından... ama sevgide en büyük yanılgı ne derse aşık olduğumuz insanı sevdiğimizi sanmamız bence aşk arzulamaktır, hep onu görmek istersin ama sevgi onsuzda onu yaşayabilmektir... kurallar sınırlar yoktur, hiçbir beklentisi yoktur... bana göre tabi Alıntı
Φ sanemavi Gönderi tarihi: 19 Eylül , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 19 Eylül , 2006 aslında aşkla ilgili pek bi yanılgı olduğunu sanmıyorum öncelikle aşkla sevmeyi birbirine karıştırmamak lazım bence söylemek istediğin şeyi anladım canım ama bir insan karşındakine aık olup olmayacağına 3 saniyede karar verirmiş zaten aşkın değişkenliği, aniden sönmesi bitivermeside burdan geliyo belki herşeyin bi anda olmasından... ama sevgide en büyük yanılgı ne derse aşık olduğumuz insanı sevdiğimizi sanmamız bence aşk arzulamaktır, hep onu görmek istersin ama sevgi onsuzda onu yaşayabilmektir... kurallar sınırlar yoktur, hiçbir beklentisi yoktur... bana göre tabi Sevgili Cesur Civciv, "aşk arzulamaktır, hep onu görmek istersin ama sevgi onsuzda onu yaşayabilmektir" sözüne takıldım biraz. Aşkıda görmeden yaşayabilirsinki! Ne plotonik aşklar var... Ulaşamıyor, yanında olamıyor ama devam ediyor... Aşktada kural sınır yoktur. Şu noktada sana katılıyorum oda aşk ve sevgiyi birbirine karıştırmamak gerek. Sevgiyle kal Alıntı
Φ sanemavi Gönderi tarihi: 19 Eylül , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 19 Eylül , 2006 valla bravo.söylediğin herşeyi anladım.tamamen aynı fikirdeyim. ama hayat işte yaşanılmadan hiç bişi tam olarak öğrenilmiyo. Bende seninle aynı fikirdeyim Yaşanılmadan hiçbirşey öğrenilmiyor... Alıntı
Φ cesur civciv Gönderi tarihi: 19 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 19 Eylül , 2006 Sevgili Cesur Civciv, "aşk arzulamaktır, hep onu görmek istersin ama sevgi onsuzda onu yaşayabilmektir" sözüne takıldım biraz. Aşkıda görmeden yaşayabilirsinki! Ne plotonik aşklar var... Ulaşamıyor, yanında olamıyor ama devam ediyor... Aşktada kural sınır yoktur. Şu noktada sana katılıyorum oda aşk ve sevgiyi birbirine karıştırmamak gerek. Sevgiyle kal canım arzulamak o anlamda deil zatenki görmek istemek yanında olmayı istemek gibi bişi ama platonik aşklardada bunu istemezmisin aşık olduğun şarkıcının resimlarini biriktirirsin en basiti yani Alıntı
Φ figgaro Gönderi tarihi: 19 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 19 Eylül , 2006 aşk güzeldir..ama aşk güzeldir.. Alıntı
Φ frozen Gönderi tarihi: 19 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 19 Eylül , 2006 aşk güzeldir..ama aşk güzeldir.. her ne diyorsan katılmıyorum. Alıntı
Φ marti_name Gönderi tarihi: 19 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 19 Eylül , 2006 ben ne olduğumu bilsem yazıcamda neyse arkadaşlar size katılıyorum kendimede katıla katıla gülüyorum Alıntı
Φ sanemavi Gönderi tarihi: 20 Eylül , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 20 Eylül , 2006 canım arzulamak o anlamda deil zatenki görmek istemek yanında olmayı istemek gibi bişi ama platonik aşklardada bunu istemezmisin aşık olduğun şarkıcının resimlarini biriktirirsin en basiti yani aslında ikimizde aynı şeyden bahsediyoruz Alıntı
Φ cesur civciv Gönderi tarihi: 20 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 20 Eylül , 2006 aslında ikimizde aynı şeyden bahsediyoruz anlaştığımıza sevindim geç olsun güç olmasın Alıntı
Φ sanemavi Gönderi tarihi: 21 Eylül , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 21 Eylül , 2006 anlaştığımıza sevindim geç olsun güç olmasın Alıntı
Φ egzorsist Gönderi tarihi: 22 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 22 Eylül , 2006 ah gülüm.. beyaz gülüm... beyaz gülüm.. kirpiğine rüzgar deyse baktığın yere kan damlar gülüm baksan hazırım, tutsan uçarım, öpsen ölürüm, ölürüm gülüm, yokluğundan gayrı bana ne etsin ölüm, sana gelmediğim gün öldüğüm gündür gülüm.. sevgi anlaşabilmek, aşk ise körü körüne bağlılıktır... Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.