Zıplanacak içerik
  • Üye Ol

Önerilen İletiler

Gönderi tarihi:

Çoğumuz onu avucumuzun içine alıp kontrol edebileceğimizi, isteklerimiz doğrultusunda yönlendirebileceğimizi ve istediğimiz zaman atabileceğimizi sanırız. Çok beğenme, hoşlanma ve etkilenme gibi duygularımızı hemen aşkla karıştırırız. En büyük yanılgılarımızdan biri ise şudur: Hayatımızın bazı dönemlerinde ilgiye, sıcak bir dokunuşa o kadar büyük bir özlem duyarız ki, karşımıza çıkan ilk erkeğe aşık olduğumuzu sanırız. Yani aşk sandığımız şey koskocaman bir yanılgı oluveriyor.

Aslında içimizdeki his sevmekten çok, sevmeyi sevmektir. Biraz karışık oldu, anlatmak istediğimi tam olarak aktarabildiğimi umuyorum :clover:

Sizce aşkla ilgili yanılgılar neler?

Misafir €L€KTRO_777
Gönderi tarihi:

valla bravo.söylediğin herşeyi anladım.tamamen aynı fikirdeyim.

ama hayat işte yaşanılmadan hiç bişi tam olarak öğrenilmiyo. :)

Gönderi tarihi:

aslında aşkla ilgili pek bi yanılgı olduğunu sanmıyorum

öncelikle aşkla sevmeyi birbirine karıştırmamak lazım bence

söylemek istediğin şeyi anladım canım ama bir insan karşındakine aık olup olmayacağına 3 saniyede karar verirmiş zaten aşkın değişkenliği, aniden sönmesi bitivermeside burdan geliyo belki herşeyin bi anda olmasından...

ama sevgide en büyük yanılgı ne derse aşık olduğumuz insanı sevdiğimizi sanmamız bence

aşk arzulamaktır, hep onu görmek istersin ama sevgi onsuzda onu yaşayabilmektir... kurallar sınırlar yoktur, hiçbir beklentisi yoktur...

bana göre tabi :P

Gönderi tarihi:

aslında aşkla ilgili pek bi yanılgı olduğunu sanmıyorum

öncelikle aşkla sevmeyi birbirine karıştırmamak lazım bence

söylemek istediğin şeyi anladım canım ama bir insan karşındakine aık olup olmayacağına 3 saniyede karar verirmiş zaten aşkın değişkenliği, aniden sönmesi bitivermeside burdan geliyo belki herşeyin bi anda olmasından...

ama sevgide en büyük yanılgı ne derse aşık olduğumuz insanı sevdiğimizi sanmamız bence

aşk arzulamaktır, hep onu görmek istersin ama sevgi onsuzda onu yaşayabilmektir... kurallar sınırlar yoktur, hiçbir beklentisi yoktur...

bana göre tabi :P

Sevgili Cesur Civciv,

"aşk arzulamaktır, hep onu görmek istersin ama sevgi onsuzda onu yaşayabilmektir" sözüne takıldım biraz.

Aşkıda görmeden yaşayabilirsinki! Ne plotonik aşklar var... Ulaşamıyor, yanında olamıyor ama devam ediyor... Aşktada kural sınır yoktur. Şu noktada sana katılıyorum oda aşk ve sevgiyi birbirine karıştırmamak gerek.

Sevgiyle kal :clover:

Gönderi tarihi:

Sevgili Cesur Civciv,

"aşk arzulamaktır, hep onu görmek istersin ama sevgi onsuzda onu yaşayabilmektir" sözüne takıldım biraz.

Aşkıda görmeden yaşayabilirsinki! Ne plotonik aşklar var... Ulaşamıyor, yanında olamıyor ama devam ediyor... Aşktada kural sınır yoktur. Şu noktada sana katılıyorum oda aşk ve sevgiyi birbirine karıştırmamak gerek.

Sevgiyle kal :clover:

canım arzulamak o anlamda deil zatenki görmek istemek yanında olmayı istemek gibi bişi ama platonik aşklardada bunu istemezmisin aşık olduğun şarkıcının resimlarini biriktirirsin en basiti yani

Gönderi tarihi:

canım arzulamak o anlamda deil zatenki görmek istemek yanında olmayı istemek gibi bişi ama platonik aşklardada bunu istemezmisin aşık olduğun şarkıcının resimlarini biriktirirsin en basiti yani

aslında ikimizde aynı şeyden bahsediyoruz :D

Gönderi tarihi:

ah gülüm..

beyaz gülüm... beyaz gülüm..

kirpiğine rüzgar deyse baktığın yere kan damlar gülüm

baksan hazırım,

tutsan uçarım,

öpsen ölürüm, ölürüm gülüm,

yokluğundan gayrı bana ne etsin ölüm,

sana gelmediğim gün öldüğüm gündür gülüm..

sevgi anlaşabilmek, aşk ise körü körüne bağlılıktır...

Katılın Görüşlerinizi Paylaşın

Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.

Misafir
Maalesef göndermek istediğiniz içerik izin vermediğimiz terimler içeriyor. Aşağıda belirginleştirdiğimiz terimleri lütfen tekrar düzenleyerek gönderiniz.
Bu başlığa cevap yaz

×   Zengin metin olarak yapıştırıldı..   Onun yerine sade metin olarak yapıştır

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Önceki içeriğiniz geri getirildi..   Editörü temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Yeni Oluştur...

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.